Episka sträng Star Wall Decormina väggar har tittat ganska vanligt sedan min man och jag flyttade i ett par månader tillbaka, så jag bestämde att jag skulle göra några awesome dekorationer att gå upp på väggarna. Jag brukade göra dessa hela tiden tillbaka när jag var i skolan, och de ser verkligen awesome!

Jag får alltid komplimanger för min stjärna, folk frågar var jag fick det och sådant. De är så förvånad när jag berätta för dem jag gjort det.

och det är så lätt.

Vad du behöver:

Kartong eller Foamboard
Markör / måla (om önskat)
Broderi tandtråd eller andra strängen (gradient färgskiftande de ser bäst ut för detta, men jag inte hade någon.)
Nål
Linjalen
Penna

Se Steg
Relaterade Ämnen

Återvunnet DIY projekt: hur man gör DIY plastskedar & spegel Wall Decor

Jag älskar att göra återvunnet DIY projekterar! Nu du kanna se en komplett steg för steg handledning om hur man gör en DIY plastskedar & spegel Wall Decor. Pryder vardagliga väggarna och lägga den bästa heminredning idén av en vägg spegel dekor till...

Quilling Wall Decor: DIY prinsessan ram för väggdekoration.

Att göra Quilling konst hem dekorationer är typ av, min favorit tidsfördriv. Det finns inget annat sätt att jag känner mig mer nöjd än denna tid för att göra Quilling vägg dekoration konst. Göra denna fantastiska Prinsessan Quilling Wall Decoridé och...

Superbowl XLVI Vinyl Wall Decor

sig redo för en Superbowl fest? Behöver några väggdekorationer? Vad sägs om Vinyl Wall Decor. Teknikerna här är för Superbowl XLVI Giants vs patrioter, men kan anpassas i framtiden genom att ändra hjälm mönster och romerska siffror.Material:Vinyl lak...

DIY hem dekoration: Hur man gör Quilled Shell Wall Decor

Quilled shell wall decor är en unik och en intressant idé som kom att tänka på, när jag tänkte på idéer för min DIY hem dekoration projektet. Omvandla ett vardagliga rum till ett levande vardagsrum kan lätt göras, om du titta på denna kompletta steg...

Enkla billiga Halloween Wall Decor

Enkla billiga Halloween Wall DecorVad du behöver.1. locket på korgen2. gamla band spray målade, svart. Jag gjorde min brun3. varje part cirkel du vill matcha din inredning för Halloween4. LED-ljus lysa bakomSteg ett, sprayfärg lock och bandSteg två l...

Lyckohjul Wall Decor

Lyckohjul Wall Decor är lätt, Billigt, elegant utseende väggdekorationer.Steg 1: leveranserMönstrade cardstock papper eller scrapbook papersLimpistol och lim stickSaxLinjalenSteg 2: Åtgärd cardstockMät firmabrev 6 X 6 tum eller 12 X 12 tum med linjal...

DIY pall Wall Decor med LED lampor/rustik brev vägg tecken

Hej stötarna, jag också ström DIY! Finns det någon annan i världen, eller är jag propably första flickan streaming diy i världen?: P du kan kolla mig här:http://www.Twitch.TV/pinkrobin...

Märka Wall Decor med LED-lampor

Om du vill ha något speciellt för din vägg bara hitta en lastpall få LED-lampor och skapa magi! :)Se på instruktioner video här!Njut av:)Steg 1: Förteckning över saker you´ll behöver Tips: Få batteriet laddat LED-lampor - it´s säkrare och ser bättre...

Monogram knappar Wall Decor

jag först såg detta på Pinterest. Naturligtvis ledde länken mig till Etsy, där säljaren inte förklara hur man gör det, men hade till försäljning för $55 plus frakt. Jag beslutade att det skulle vara en bättre present om jag skulle göra det själv. Jag...

Silhouette Wall Decor

Jag älskar att dekorera väggarna med orden. Silhouette porträtt ger mig möjligheten att skapa alla olika mönster för mitt hem och skolan använder kontakt papper.Steg 1: Skapa och skriva ut din Design Du skapar siluett klistermärken, Välj från ditt bi...

DIY Monogram Wall Decor | Boys Room

Här är ett par idéer för vägg dekor i ett pojkar rum eller badrum! Monogram dekorationer är alldeles för söt!Jag är en ny mamma av en och jag delar alla de saker jag älskar, DIY, baby, skönhet och naturligtvis massor av random grejer! Låt mig veta va...

Tyg Wall Decor

Hej! Jag är Maverick12 och jag är craft missbrukare.Jag har letat efter enkla och prisvärda hantverk som jag kan använda för att dekorera mitt hus. Jag har sett dessa i ett par ställen på nätet och bestämde mig för att prova den. Jag älskar faktiskt...

Glitter Monogram Wall Decor

I detta instructable du lära dig att göra vägg dekor som säger ditt namn. Detta kan också vara en dörr hängare!Steg 1: Samla ditt material1. glitter2. måla3. kartong4. pensel5. penna & markör6. sax7. textas8. limma eller Mod podgeSteg 2: Skriv ditt n...

I vilken Abyssmal Wall Decor blir spännande

Jag gick in i biblioteket vid Miskatonic universitet att återvända några böcker som jag hade nyligen avslutat--nämligen Howl's Moving Castle och några verk av H.P. Lovecraft. Som jag ofta gjorde när jag besökte, vandrade jag de öarna fodrad med böcke...

Wall Decor

Dagens DIY är hur man dekorera en tråkig vägg med - blommig Monogram & Pom Pom GarlandSteg 1: Material som krävs för MDF alfabetet eller papper mache alfabetetLimpistolKonstgjorda blommorGarnSax3 fingrar :)Washi tejpSteg 2:Separata blommorna från sta...

Katakomb Wall Decor

Detta är en 3-dagars projekt.En dag att bygga ramen, skära skummet och trampa upp stenarna.En annan dag att måla första lagret.Och slutligen en dag på Detaljer!Steg 1: Bygga din ram Bestäm hur stor du vill att din funktion vägg bit vara. För mig, jag...

DIY papper Wall Decor

Hey momoluvers, det är momo och idag ska jag Visa y'all hur man gör en söt väggdekoration som jag luv så mycket! Det är helt anpassningsbara och du behöver inte ens en duk!Steg 1: leveranser 1-sax2 - tape3 - linjalen4 - 12 "x 12" papperSteg 2: V...

Papper Butterfly Wall Decor

Hey momoluvers, det är Momo och idag kommer jag att göra denna awesome vägg dekor för alla älskare av uppmärksamhet på detaljer. Jag älskar detta stycke eftersom den är så unik och ser professionell. Jag hoppas du har kul att göra detta och kom ihåg...

Stor jul Wall Decor gjorde med Arduino

Flera dagar sedan, jag drömde att mitt hus blivit "en värld av is och snö", som ser riktigt härlig och vacker. Santa driver hans rådjur längs isiga vägen som byggs av hjorthorn av jul EIK, ger bort hans presenter. Det finns färgglada road tecken...