EReader eller Tablet täckaA DIY eReader omslag som ser ut som en hard-back bok! Designen kan anpassas för tabletter :)

Den täcker finns att köpa för eReaders och liknande är allt lite bla, och ganska $pendy. Så jag rullade mina egna, och nu kan du också!

Denna eReader täcka gjordes för en SONY PRST2.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör en arbetande touchscreen penna för din telefon eller tablett i 3 steg!

Du använder din telefon eller tablett mycket?Gör dina fingrar ont efter några timmar?Eller vill du bara använda en stylus för att doodle på din tablett?Kom ihåg uppståndelse om skum och aluminiumfolie att bara göra en penna?Här är lösningen!Du kan gö...

Hur man gör en telefon eller tablett stå

hur man gör en enkel men effektiv stå för din telefon eller tablett / iPad. Bra för att titta på film eller läsa recept medan du lagar mat.Vad du behöver:KartongSaxKanske en gammal kredit kort eller lagra kortMetodTitta på videon för fullständiga ins...

Nr-sy bokomslag för din läsplatta eller Tablet

Ereaders, som Nook och Kindle, har revolutionerat stillakonsten av läsning, visst. Men till vilket pris? Kan du verkligen känna upplyst och adlad läsa Marcus Aurelius' "meditationer" håller i en antiseptisk glas och plast? Du missa inte känslan...

Billig iPad eller Tablet stå

jag köpte nyligen en iPad 2 eftersom en) som en tillfällig kommersiell pilot och CFI, jag har hittat det är den nya sak i färdplaner, och b) Computergeeks.com hade några renoverade iPad 2s till försäljning i samband med lanseringen av iPad 3, till et...

DT-projektet: hur man gör en lätt vika ned telefon eller tablett stå

I vår DT klubb i skolan, vi har gjort ihopfällbar telefonen/tablett står och jag tyckte det var dags att dela!Jag har haft år 3s (7-8 åringar) framgångsrikt att göra detta projekt, så det är mycket genomförbart, även som del av en större klass.Med en...

Anpassa din Tablet täcka

jag har alltid varit ett fan av att sätta någon form av emblemet på mina grejer att anpassa det med stil, här är min ta på en tablet cover och en kindle E-bok läsaren skyddsfodral, alla varit gjort av billig handverktyg och några improviserade verkty...

Rainbow vävstol penna eller penna täcka eller grepp

detta instructable (min första en) Lär dig att göra en penna eller penna grepp eller omslag. Det är en mycket lätt projekt.Om du vet hur man gör en regnbåge vävstol fishtail armband har du inga problem med detta. Det är samma som den fishtail, men de...

Justerbar Notebook Riser / bärbar dator eller Tablet PC stand

Detta är en elegant, lätt och bärbar notebook riser / laptop stand / tablett stativ jag designade och sätta ihop i ett par timmar på Nottingham Hackspace. Jag har varit med och förfina detta ett tag nu så jag tänkte jag skulle dela den med världen :)...

Träbearbetning projekt för barn | Göra en telefon eller tablett stativ från cartoonnetwork trä

Träbearbetning projekt för barn, göra en trä telefon eller bordsstativet med denna lätt träbearbetning video syfte och barn och nybörjare, lära sig några enkla träbearbetning tekniker.VISA FULL TUTORIAL VIDEO OCH KUL HÄRSteg 1: Närbild bilder av färd...

Hur till backningen Android telefon eller tablett

Smartphone har spelat en stor roll i våra liv. Och vi håller en hel del viktig information på den. Det är därför du kommer att känna en hel del sorg om Android-telefonen blir manipulerade eller förlorat. Anta att din android-telefon blir stulen och a...

EReader täcka Mod för B & N Nook

min fru älskar hennes Barnes and Noble Nook eReader, men ville ha ett fall att lägga den i. Jag tittade på flera DIY lösningar, men hon slutade med att hitta denna verkligen fint omslag på Kohl's super avslut. Den har fickor inuti för anteckningar el...

Zero gravity tablett eller ereader golvstativ av balanserad arm lykta "" "Sugru Update" ""

jag aldrig sluta läsa dess förmodligen det bästa sättet att lära sig något nytt. Även i år jag haft ett kroniskt problem som stör mig när du håller en bok och nu en läsare, är det den arm tröttheten från försöker hålla materialet i en ögonhöjd. Jag ä...

GRATIS DIY telefon, iPhone, tablett, iPad eller ebook stand

Detta är ett enkelt ochsnabbt sätt att göra en DIY smartphone (iPhone) eller tablett (iPad) stå gratis. Du behöver bara:-Läsk plast flaska (tom)-SaxSteg 1: Skär av flaskan upp, och du är där! Skär av toppen av flaskan och hålla den nedre delen. Sedan...

Spela PC spel på telefonen, tablett, eller vanlig dator!

Jag älskar att spela PC spel på min laptop runt huset i stället för att vistas på mitt skrivbord. Jag tror du kommer också! I denna tre del tutorial, kommer jag att visa dig hur stream din PC-spel till andra datorer, din Android-telefon eller tablett...

Nej-döda / nr-sy (fake!) Boka Cover för tabletter och eReaders

förra året visade jag er alla hur man gör en dyning ebook täcker av pelt av en död bok.Men finns det tydligen många som, medan de inte längre köpa faktiska fysiska böcker, har fortfarande starka känslomässiga bilagor till dem. Dessa känsliga själar s...

En iPad / Tablet PVC stå vem som helst kan göra!

Detta instructable utformades så att du kan använda din iPad eller tablett i sängen, sitter på golvet eller på ett bord. Det är något som även någon i en lägenhet kan göra med bara några grundläggande verktyg. Jag kan nu bekvämt att använda min iPad...

DIY Leather Tablet Case

I detta Instructable tar jag dig genom de steg som jag använde i omvandla ett par bitar av rå läder i en hög kvalitet och lång livslängd formgivna, fodrad med mocka. Om du arbetat med läder, tar jag dig genom varje steg jag gick igenom. Jag lärde mig...

Programmera en Arduino på språng med din Android-telefon eller surfplatta

genom åren Android har blivit en formidabel mobil plattform som erbjuder en hel del funktioner som tidigare endast finns på datorer. Idag vill jag ge dig ett sätt att skriva, kompilera och ladda upp Arduino program på språng med en Android-enhet.Steg...

Lätt kontrollerbar Android, PC Interfaceable relativt billigt Mini Quadcopter (eller Octocopter!) Drone...

Eller hur man blir en drone utvecklare utan inteckning ditt hus.Här är hur man gör en liten, inomhus-/ quadcopter som du kanflyga med antingen:* en android telefon eller tablett* en legitim fjärrkontroll* via din egen bearbetning (http://processing.o...