Ersätta accu av alla mobila enheter medDetta Instructable beskriver det billiga och dåliga letar sättet att ersätta accu av mobila enheter.

I flesta fall är accu död långt efter garantin är borta. Så låta någon annan reparera den för du är för dyrt. Det bästa alternativet är att byta ut den på din egen och som du kommer att märka: batterierna är relativt billiga. Så på - om du bara vill denna enhet att arbeta och titta ordentligt - Köp rätt accu och ersätta den gamla.

Men även detta är dyrt, du vill förstora kapacitet, inte hittar rätt accu eller om du bara gillar att göra saker din egen - detta är din instructable!

Jag gjorde det så här eftersom accu var döda och jag wantet att fördubbla kapaciteten

Jag visa dig hur man gör det med en IPod Classic 6th Generation. Funkar det med någon annan enhet också.

Vad du behöver:

  • någon 3,7 V (eller någon annan spänning om enheten är olika) Lithium Ion Cell
  • verktyg för att öppna enheten
  • Lödkolv
  • löda
  • Wire cutter
  • omkring 30 cm tråd (45 squaremilimeter rekommenderas)
  • mabe en isolering strippa
  • isoleringsbånd
  • skärare
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta Sansa MP3-spelare Poly batteri med uppladdningsbara piggyback. C200, C250, klipp, Visa

jag hade nyligen en Sansa C250 mp3-spelare med ett batteri går ut. När jag letade efter en ersättare Poly Ion batteri, var jag chockad hur mycket ens en tredje part batteri kostar. Det var ungefär hälften så mycket som jag hade betalat för hela spela...

Väggmonterad laddningsstation för alla mobila enheter

vi har i vårt hushåll: 2 e-läsare, 1 iPad, 1 mindre Tablet PC: n, 1 iPhone, 2 andra mobiltelefoner och en kamera. Alla som behöver laddas alla tiden. Resultat: Vi var ständigt ute efter laddning kablar, gratis vägguttag och enheterna själva.Så byggde...

Ersätta din klockarmband spänne rem med Sugru

jag har en sport klocka - en ironman digital att jag bär överallt, varje dag. Men hatar jag när den långa änden av bandet, del av den justerbara remmen som inte behövs för att gå runt min handled, flugor gratis. Vanligtvis har det hålls på plats med...

Ersätta en Ford Capri radio

detta är en enkel procedur för att ersätta din lager Ford Capri radio med en eftermarknaden CD-spelare. Även om detta kunde vara fungerat någorlunda snabbt, kan det spara några mucking runt att se det gjort. Tricket är att det är enklare än du kanske...

Ersätta kondensator i dator ombord

i detta instructable kommer vi att ersätta misslyckade kondensator i PC moderkortmoderkortet här är från väns dator. det kraschade slumpmässigt för några månader, och det gör inte alltid komplett startDetta kan - och i denna styrelse är - orsakas av...

Ersätta alla min infraröda fjärrkontroller med balken 6 och en android-telefon.

Min fortsatta enhet att ena alla mina fjärrkontroll behov i en enhet har leda mig till vissa maskin- och programvara för att aktivera min android telefon som en sann Universal Remote.Min djupaste tack till Ron Bessems av promixis för hans hjälp på at...

Ersätta Netbook Accu celler

Som min gamla netbook blir mer och mer addictied till dess strömadapter och slutligen kan inte leva utan den längre, trodde jag det skulle vara dags att byta ut den. Men chockerande: denna sällsynta modell i denna ganska vit färg kostar är mer än 60€...

Ersätta en XBOX DVD-enhet

My XBOX DVD-enheten långsamt går dåligt, så jag bestämde mig att ersätta den. Tänkte att det skulle ge mig något att göra samtidigt som jag söker efter en 360.Steg 1: Öppna fallet Det finns 6 #20 Torx skruvar på undersidan av fallet. Vart är dolda un...

Uppgradera eller ersätta hård driva med Symantec Ghost Guide

i den här guiden jag att visa hur man klona en hårddisk. Med denna metod kan du uppgradera din hårddisk eller hårddisken på att misslyckas.Jag skulle rekommendera Symantec Ghost Version 11 och up fungerar bra.Detta fungerar bra om du vill uppgradera...

Ersätta din AC med tvätt, crystal gardiner och ett fan

trots att vi hade en varm och klibbig staden sommaren förra året, jag bara använt AC en gång i mitt södra motstående kontor. I år jag är att bli av stor ful fönstret enhet och ersätta den med smultron.Följande steg beskriver min strategi.Steg 1: tvät...

Bärbara mobila gränssnitt för alla elektriska enhet

den enhet...Det "bärbara mobila gränssnittet" är en underbar och billigt innovation som kan användas för att ge någon elektrisk enhet, förmågan att slås på med en mobiltelefon. Hela processen kräver nästan inga kunskaper och kostar mycket mindre...

Ersätta låg spänning Bi-Pin halogener med lysdioder

detta Instructable visar hur ska lätt eftermontering en låg spänning (12V) bi-pin halogen fixtur med en stor LED "lampa" som kommer att använda mindre ström (< 10W), håller längre (50.000 timmar), och ge ungefär samma ljuseffekt (~ 300 lumen)...

Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytare

jag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.Efter några tunga använda för...

Ersätta infraröda fjärrkontroller med en iPhone

I alla liv, alla stöter på en massa olika IR-fjärrkontroller, men det ibland få frustrerande åt rätt håll fjärrkontrollen eller DVR spelas inte upp när du vill. Jag kom upp med idén att göra en slags repeater som kontrolleras av en iPhone, över BLE....

Enklaste sättet att kontrollera din Arduino med en mobil enhet!

Många projekt som detta innebär som kräver en WiFi sköld eller en Bluetooth-modul. Men, tack vare Blynk, som det är fortfarande möjligt, är det inte längre nödvändigt. Denna handledning kommer att förklara ingående om hur att kontrollera din Arduino...

Ersätta din Zippo flint med flint från en död BIC

detta är steg för steg instruktion om hur man byter flint i du Zippo med några från ett disposible BIC ljus som har slut på gas.Steg 1: Ta bort flintan och demontering din zippo om din flint är för liten ifrån slitits ner eller bara helt borta, du ko...

Ersätta ett UPS-batteri med Super kondensatorer

tröttnade på att ersätta bly-syra batteriet i en UPS (avbrottsfri strömkälla), så sätta ihop en super kondensator matris att gå på sin plats.Sådana enheter är nu kommersiellt tillgänglighttp://www.Marathon-Power.com/en/UPSProducts/SupercapacitorUPS/S...

Kväva och ersätta din gräsmatta med marktäckning

jag tillbringade ett år att bli av med min döende gräsmattan och installera en låg/ingen vatten landskap.Det kostade mig bara ett par hundra spänn, jag anställa inte någon att göra det. och jag behövde inte använda ett drag tjänst för att bli av med...

Ersätta den fula ikonen av mobila Java apps

Some Java apps för mobil kommer med pixelated, fula ikoner. (opera mini, gmail...)Här är hur du ändrar dem, och hur man undviker jobbiga "Jad och Jar storlek matchar inte" felet.I mitt exempel använder jag Opera mini 4, en mac och en Nokia 5800....