Ersätta alla min infraröda fjärrkontroller med balken 6 och en android-telefon.Min fortsatta enhet att ena alla mina fjärrkontroll behov i en enhet har leda mig till vissa maskin- och programvara för att aktivera min android telefon som en sann Universal Remote.

Min djupaste tack till Ron Bessems av promixis för hans hjälp på att få min hemautomation med hjälp av balken 6 och netremote dynamisk fungerar perfekt. Den här killen är en absolut geni!

Licensen jag köpt är för standard-versionen (50USD) av balken 6 och tro mig när jag säger att det är värt varenda cent.

Dessutom drivs allt detta från min solenergi system:

Observera att alla android-telefon eller tablett kan användas i detta instructable. Det behöver inte en inbyggd IR sändare! Jag använder faktiskt aldrig en i min Galaxy Anmärkning 4! Denna automation inställningar använder wifi, så ju mer ström din wifi router sänder, ju större utbud som du skall ha!

Jag utökade även användningen av denna inställning från hem komfort hem åtkomst:

Läs på och jag hoppas du hittar mitt arbete intressant.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min nya hemsida som ska ersätta alla mina andra rollspel metoder!

Detta är bara en video som visar dig min nya hemsida (2010-12-25)En dag senare denna video gjordes, och nu är det 2010-12-26 :DDetta är adressen, glöm inte att håll CTRL-knappen och håll det tryck på knappen D, spara min sida som ett bokmärke, för IE...

Ersätta infraröda fjärrkontroller med en iPhone

I alla liv, alla stöter på en massa olika IR-fjärrkontroller, men det ibland få frustrerande åt rätt håll fjärrkontrollen eller DVR spelas inte upp när du vill. Jag kom upp med idén att göra en slags repeater som kontrolleras av en iPhone, över BLE....

Ersätta alla batteriluckan

Någonsin släppa TV remote och bryta batteriluckan? Var inte orolig. Det är lätt att göra en ersättare. Allt du behöver är några sax, papper, och en bit plast. Jag använde sidan av en tvål behållare.Min fix behövde jag en batteriluckan för min gamla C...

Ersätta trä hatch bilder på segelbåt med prydnad kompositmaterial

denna flicka i bilderna är runt 30 år gammal med ursprungliga teak hatch diabilder och ingen typ av olja underhåll; nu de är spruckna, ruttna och otäck ser. Jag är inte en för att göra underhåll mig själv, jag har en familj att hantera inte detaljer...

Ersätta den Samsung E-250 hörluren med en 3,5 kvinnor ljudutgång

Ersätta hörlurar med en 3,5 mm-kontakt så att du kan ansluta din favorit hörlurar eller ens ansluta den med en förstärkare.Steg 1: Saker krävsDu behöver: Samsung hörlurar (eller andra telefonen hörlurar om liknande)Försänkt skruv-drivrutin10 cm bit l...

Hur du använder IR-fjärrkontroller med Arduino (aktuella och uppdaterade)

Jag är trött på dessa komplicerade tutorials om hur du använder vissa saker. Jag gillar enkla och lätta att förstå, steg för steg instruktioner. Mitt största problem var med IR och POV *. Jag har äntligen lärt hur man styr mitt projekt med valfri TV...

Min lata sätt ersätta en knapp

detta är min egen lat sätt att ersätta en knapp som har fallit bort med en mer intressant. Njut av videor.Video en (Klicka) på YouTubeVideo två (Klicka) på YouTubeTack, och posta förslag, förbättringar, och eller andra idéer.Manny V....

Ersätta en bil Convertible Top

en av de saker vi älskar mest om att leva i San Diego är det tempererat klimat, som kräver en cabriolet. Awesomeness cruising runt med toppen nedåt är ovärderliga, och vi plockade upp en hel del på en ' 98 Cabrio.Som de flesta begagnade bilar, det ha...

Hur man ersätta hjulen på din stål låda vagn / kärra

min fru köpte denna vagn från en online vender för $90. På vår första utflykt med det föll ett av hjulen bara. Till min förvåning fann jag att även om utsidan av Hjullager hade metall sköldar för att skydda dem från smuts och skräp, det fanns ingen s...

Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytare

jag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.Efter några tunga använda för...

Ersätta en Freehub kropp på en cykel bakhjul.

jag lär mig mer om cykel underhåll genom att öva på min egen cykel.Igår kväll min cykel bröt, jag trampa, men cykeln var inte rör sig!Vi insåg snart att ratchet mekanismen i bakhjulet bröts.So...Tid att lära sig hur man byter en freehub kropp!Du behö...

Ersätta en trasig auto antenn

min Saturn Vue var i en härva med en postlåda. I processen var antennen knäppte av. Den omtänksamma människor på Saturnus levererade antenn fästet med en skjuvning bult men glömde att göra båda ändar flyttbara. Antenn bas ersättningskostnaden runt $5...

Ersätta tillsynsmyndigheten på en pannkaka luftkompressor

lånade jag min fars kompressor för att avsluta lite arbete på mitt däck. Som ni kan se på bilden, har det varit runt kvarteret ett par gånger. Efter att det en dag kunde jag höra mer luft än vanliga fly. Det visade sig att vanliga hade brutit rätt dä...

Bebe Confort barnvagn hjul ersättning med skoter hjul och kullager

jag ärvt bebe confort Streety barnvagn, vilket var ok utom de hemska hjul. Efter slita det, fann jag att hjulen är helt enkelt nylon roterar på en metall axel och att förutom detta i kanterna på Nylonhjul burit en cylinder in gafflarna håller hjulen,...

Ersätta valve cover packningen på min Honda civic 1999 D15B motor.

Min honda civic motor i år har varit gråt olja. Det är en otäck syn men vanligt i många fordon. Jag beslutade att ersätta valve cover packningen för att stoppa denna olja sot.Steg 1: Ta bort bultarna. Spark lug ledningar, stöd parentes för ledningar...

Ersätta motorn monteras på min Honda civic 1999.

Den civic har dess ursprungliga fästen sedan 1999. Jag tror att det är hög tid för färska ersättare!Alla de nya fästen jag köpte av Amazon.com och de alla verkar vara bra kvalitet.Steg 1: Ta bort fästen enligt honda anvisningar. Den civic jag äger ha...

Ersätta accu av alla mobila enheter med

Detta Instructable beskriver det billiga och dåliga letar sättet att ersätta accu av mobila enheter.I flesta fall är accu död långt efter garantin är borta. Så låta någon annan reparera den för du är för dyrt. Det bästa alternativet är att byta ut de...

Styra Halloween effekter med DIY infraröda fjärrkontroller

Halloween är en perfekt möjlighet att skapa roliga specialeffekter. När du vill kunna fjärrstyra rekvisita och effekter, är ett bra alternativ att använda en infraröd fjärrkontroll. Så i detta projekt ska jag visa dig några enkla avlägsen kontrollera...

Hur för att ersätta skärmen på ett tunnland aspire 5336

Jag skriver detta instructable som ett löfte till en av gemenskapens teammedlemmar. Det har visat sig vara ganska tidskrävande. Det är min första någonsin instructable och där stavningen inte kanske perfekt, lite sorgligt egentligen med tanke på min...