Ersätta baklykta på en 1980 honda cb 650jag köpte en 1980 Honda CB650c av craigslist för 400 USD och nålar att säga det behövs lite arbete. Efter rengöring kolhydrater, byta tändstift och luftfilter och att lägga till sadelväskor behöver jag en ny baklykta. med sadelväskor på jag behövde för att bli av med de inbyggda blinkers och min svans ljus var knäckt.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta motorn monteras på min Honda civic 1999.

Den civic har dess ursprungliga fästen sedan 1999. Jag tror att det är hög tid för färska ersättare!Alla de nya fästen jag köpte av Amazon.com och de alla verkar vara bra kvalitet.Steg 1: Ta bort fästen enligt honda anvisningar. Den civic jag äger ha...

Ersätta throttle position sensor på Honda civic 1999 D15B motorn.

Min bil hade dess ursprungliga throttle position sensor (TPS) eftersom det är tillverkaren år 1999. Även om fungerar bra ville jag började ersätta vissa sensorer innan de misslyckades på grund av ålder. Tps är den första jag ersatte.Steg 1: Lossa tps...

Ersätta baklykta på en Hyundai Elantra (2006-2010)

När en baklykta går på din bil, bör du ersätta den omedelbart för att undvika oönskad trafik biljetter. Ett problem jag stötte på är att vissa servicebutiker inte vill ersätta bakljus eftersom det inte är värt sin tid. Lyckligtvis, byta baklykta på d...

Ersätta en kamaxel tätning (Honda Civic 1999, D15B).

För du Honda Civic ägare och DIYs, detta instructable är för dig! Det finns ingen anledning att ta bort vippan beväpnar församling, Ställ motorn i öd, ta bort kamremmen helt eller touch vevaxeln remskiva! Läs vidare för hur man gör det utan krångel!J...

Ersätta ventil tätningar utan riva motor: Honda XR Dirtbike

Honda XR80, XR100, CRF80 och CRF100 är mycket populära dirtbike modeller. Med det sagt, hoppas jag jag inte förolämpa någon när jag säger att de är vanligtvis individens första cykel, och därför har de ingen erfarenhet service nämnda cykel. Därför an...

Ersätta valve cover packningen på min Honda civic 1999 D15B motor.

Min honda civic motor i år har varit gråt olja. Det är en otäck syn men vanligt i många fordon. Jag beslutade att ersätta valve cover packningen för att stoppa denna olja sot.Steg 1: Ta bort bultarna. Spark lug ledningar, stöd parentes för ledningar...

Ersätta en Mazda 6 baklykta (på bil kropp)

ibland, du tillbaka mot en vägg lite för fort, och du hör ett knaprande ljud. Detta är en * dåliga * ljud; den typ som gör att man grus tänderna lite och hopsjunken dina axlar.I det här fallet knaprande ljudet var omslaget till min vänster svans ljus...

Ersätta en starter solenoid (Honda Civic 1999, D15B motor).

Min oem starter solenoid starter ger problem som i bilen vägrade starta! Efter att ha gjort service av 17-åriga nödsänkningssolenoiden bestämde jag mig en ny behövs.Det första steget i att ersätta nödsänkningssolenoiden är att koppla bort bilens batt...

Att ersätta en motorfäste.

Ett par månader sedan jag ersatte alla motorer fästen på min Honda Civic 1999.Under att ersätta min kamrem, åkte huvudsakliga motormonteringen fast när jag dragna muttern på gummi montera bult. Honda handboken kallas för 74Nm men bulten snurrade frit...

Ersätta en mekanisk bränsleinsprutningssystem 1981 VW kanin diesel - Bosch VE

detta dyk rätt i ersätta en mekanisk bränsleinsprutningssystem på en 1981 VW diesel kanin med en 1.6L motorn. Bosch VE pump.Innehåller:Installation av pump, spridare och bränsleledningar.Ange tidpunkten.Ska du fortfarande använda en servicemanual, hä...

Ersätta Tail Light/lins på ' 98 Toyota Rav4

höger bak däcket på min frus Toyota Rav4 slängd dess slitbanan och slå skiten ur bilen. Baklykta var trasig. Vi beställde ett byte från eBay för tjugo spänn, en bra affär. Jag ersatte linsen när den slutligen fick i men var tvungen att få en ny glödl...

Hur man ersätta tändstift kablar

innan lättnader av de snabbmat parkeringsplats, du ta en klunk av det heta kaffet du plockade upp på drive-thru. Du tar dig tid som du placerar koppen i hållaren i mittkonsolen. Ingen brådska. Den annalkande trafiken kan flytta snabbt, men det är til...

Hur man ersätta och installera A vägg skans - Build.com

byta ut din gamla vägg skans kan vara ett enkelt-it-själv-projekt. Följ Kyleen Bromley av Build.com som hon visar dig steg för steg process för att ersätta och installera en inomhus vägg skans....

Hur för att ersätta skärmen på ett tunnland aspire 5336

Jag skriver detta instructable som ett löfte till en av gemenskapens teammedlemmar. Det har visat sig vara ganska tidskrävande. Det är min första någonsin instructable och där stavningen inte kanske perfekt, lite sorgligt egentligen med tanke på min...

Hur man rengör en rostig bensintank och ersätta olja på en moped

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park. http://www.Techshop.comJag har en 1978 Sachs moped att jag äntligen fick arbeta. Det är 2-takts motor var frusen så min vän ombyggd det. Nu är det dags att rensa ut den rostig bensintanken och ersätta oljan så...

Ersätta en XBOX DVD-enhet

My XBOX DVD-enheten långsamt går dåligt, så jag bestämde mig att ersätta den. Tänkte att det skulle ge mig något att göra samtidigt som jag söker efter en 360.Steg 1: Öppna fallet Det finns 6 #20 Torx skruvar på undersidan av fallet. Vart är dolda un...

Ersätta joysticken i en Xbox 360-handkontroll

har du någonsin haft en av styrspakar på din controller paus som fullständigt oanvändbara handkontrollen? Det är din lyckliga dag eftersom denna Instuctable kommer att visa dig hur man reparera din controller genom att ersätta joysticken för en ny. D...

LED hack att ersätta halogenlampa lampa

demontera och hacka en Philips platt 100 Watts motsvarande glödlampa att skapa en platt lampa kan ersätta en 100 Watts halogenlampa.Steg 1: Köpa LED-lampa Köpa en platta Philips 100 Watts motsvarande lampa från Home Depot som visas. Min kostar ca $8....

Ersätta en Toshiba Satellite laptop tangentbord

inte länge sedan min gamla men fortfarande mycket användbar Toshiba Satellite (A65) hade en udda fördelning. Någon av tangenterna SKIFT kortsluts i "down" position. Så fungerade det som om SKIFT-tangenten trycktes alltid. Det menade jag inte kun...