Ersätta din Zippo flint med flint från en död BICdetta är steg för steg instruktion om hur man byter flint i du Zippo med några från ett disposible BIC ljus som har slut på gas.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Främre gården utan gräs - ersätta din gräsmatta med en ätligt trädgård

Hur till liggande en gårdsplanen utan gräs?Idén till sängar blomsterträdgård eller ätbara trädgården.Trädgård stigar idé och loggar trädgård säng kantning.Läs mer: ►1: Front Yard trädgård - Material listaSteg 1: Kväva och ersätta gräsmattan med markt...

Kväva och ersätta din gräsmatta med marktäckning

jag tillbringade ett år att bli av med min döende gräsmattan och installera en låg/ingen vatten landskap.Det kostade mig bara ett par hundra spänn, jag anställa inte någon att göra det. och jag behövde inte använda ett drag tjänst för att bli av med...

Misslyckade försök, eller: hur man inte ska ersätta din cookpot handtag med Sugru

först av allt, detta är mitt första projekt med Sugru. Jag ville göra något med denna fantastiska saker för ungefär ett halvår, men jag bara inte kunde förmå mig att beställa några. Två av de främsta orsakerna var att det är ganska dyrt och att det h...

Ersätta din Nintendo DS Lite skal

jag har nyligen köpt en kristallklar DS lite ersättning skal från dealextreme.com för drygt $16,00. Du kan köpa ersättning skal från många olika platser, som ebay, men dealextreme hade bästa pris och gratis frakt.Jag såg en Instructable om hur man by...

Ersätta din AC med tvätt, crystal gardiner och ett fan

trots att vi hade en varm och klibbig staden sommaren förra året, jag bara använt AC en gång i mitt södra motstående kontor. I år jag är att bli av stor ful fönstret enhet och ersätta den med smultron.Följande steg beskriver min strategi.Steg 1: tvät...

Uppgradera eller ersätta hård driva med Symantec Ghost Guide

i den här guiden jag att visa hur man klona en hårddisk. Med denna metod kan du uppgradera din hårddisk eller hårddisken på att misslyckas.Jag skulle rekommendera Symantec Ghost Version 11 och up fungerar bra.Detta fungerar bra om du vill uppgradera...

Ersätta Picture Frame glas med akryl

detta Instructable visar hur jag ersatte ett brutet picture frame glas med en transparent akryl. Detta föranleddes när glaset i en bildram jag värderade mycket bröts när vi gick hus förra våren.Det vi kallar akryl är faktiskt den syntetisk polymeren...

Ersätta din hydration system slang

om du är mycket, mycket, mycket disciplinerad i tvätt och torkning din hydration system slang, eller om du håller den i frysen (som ger det en dålig smak), gröna eller bruna saker kommer eventualy start att växa där inne.Istället för att kasta bort h...

Ersätta gammal ficklampa lampa med LED

Det var min pojke att hitta denna klassiska ficklampa och ber mig att göra det fungerar. Ersätta batterierna med nya få inte det att fungera. Sedan tog jag isär, såg att lökens blinkande tråd hade brutit. Jag kunde inte hitta en ersättningslampa söka...

Ersätta en membran knappsats med mikrobrytare

detta är en grov skiss av vad du behöver göra för att ersätta en knappsats från en mikrovågsugn, tvättmaskin, etc. med mikrobrytare. Det kommer att erbjuda förbättrad hållbarhet och några besparingar.Standard friskrivningen gäller - jag är inte ansva...

Hur man ersätta din bärbara bakgrundsbelysning

är din bakgrundsbelysning dim? Börjar det med en röd nyans? Ryggen lätt så småningom bara ger eller hör du en hög pitch hum ljudet som kommer från skärmen? Tja, är här del två av den laptop demontering och reparation. Vi flyttar nu från förberedande...

Ersätta ett UPS-batteri med Super kondensatorer

tröttnade på att ersätta bly-syra batteriet i en UPS (avbrottsfri strömkälla), så sätta ihop en super kondensator matris att gå på sin plats.Sådana enheter är nu kommersiellt tillgänglighttp://www.Marathon-Power.com/en/UPSProducts/SupercapacitorUPS/S...

Ersätta små plast delar med en 3D-skrivare.

Detta instructable visar huvuddragen för att ersätta en del med en 3D-skrivare. Techshop's Harbor Freight spot svetsare switch är benägna att bryta. Detta är en ny strömbrytare som jag gjorde för att ersätta ursprungliga....

Ersätta en antenn tips med sugru

här kommer vi att ersätta en saknad antenn spets med en klump av sugru.1. få några sugru i en färg som liknar de tips som du försöker matcha.2. rulla sugru i en cylinder bredd och matcha ursprungliga. Jag oroa inte längden på sugru röret - detta ska...

Hur att uppgradera eller ersätta din radio

jag kommer att förklara för dig hur du enkelt kan följa dessa steg för att gå från ett lager radio till en som kommer att blåsa öronen med högt dunkande bas. Steg 1: meddelande omslaget runt "radio huvudenheten" dessa täcker kommer helt enkelt p...

Ersätta din bärbar dator Fan

i den här videon jag ersätta kylfläkten ligger i botten av den bärbara datorn.Vad är inte i videon: Jag åter tillämpas termisk pasta på alla processorer, rengöras värme röret och repareras värme spridare fenorna i slutet för värme sync av fläkten....

Ersätta din klockarmband spänne rem med Sugru

jag har en sport klocka - en ironman digital att jag bär överallt, varje dag. Men hatar jag när den långa änden av bandet, del av den justerbara remmen som inte behövs för att gå runt min handled, flugor gratis. Vanligtvis har det hålls på plats med...

Ersätta din proprietära HTiB kontakt!

Har en sån fancy HTiB med proprietära kontakt? Nu kan du enkelt byta ut kabeln och använda befintliga plast kontakten. Du kan även lämna den ursprungliga kabeln / satellit intakt för garanti och andra ändamål.Här är en lista över vad du behöver:-Lödk...

Ersätta NiCd flygplan batterier med nya torrbatterier!

När de 15-åriga NiCd batterierna i din personliga G.A. flygplan börjar dö och inte laddas korrekt här är en awesome hacka som kan göra din plan vev på är det helt nya igen!Steg 1: Vad du börjar med: En hel massa 1.2 ish volt NiCd celler i serie skapa...