Ersätta en Freehub kropp på en cykel bakhjul.jag lär mig mer om cykel underhåll genom att öva på min egen cykel.

Igår kväll min cykel bröt, jag trampa, men cykeln var inte rör sig!

Vi insåg snart att ratchet mekanismen i bakhjulet bröts.

So...

Tid att lära sig hur man byter en freehub kropp!

Du behöver:

  • kassett spline verktyg
  • lämplig käppar för kassett spline verktyg
  • kedjan piska (eller vise piska)
  • Cone käppar (vanligtvis 15mm, 2 skruvnycklar gör det lättare.)
  • Spanner (vanligtvis 17mm, 2 skruvnycklar gör det lättare.)
  • stor insexnyckel för att passa freehub (vanligen 10mm, ibland 12mm eller 14mm.)
  • cykel fett
  • ersättning freehub kropp

Du kan köpa alla dessa verktyg, eller om du har tur kanske du har en lokal d.i.y. cykelverkstad som kommer att ge dig verktyg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

ERSÄTTA EN CYKEL VEVLAGER.

Om din cykel känns typ av clunky och krispigt när du trampar det, chanserna är din vevlagret är på väg hem.Om det finns svaja mellan vevarmarna och följ sedan denna video som visar hur du tar bort en gammal stil-lös-cup vevlager och ersätta det med e...

Ersätta en Mazda 6 baklykta (på bil kropp)

ibland, du tillbaka mot en vägg lite för fort, och du hör ett knaprande ljud. Detta är en * dåliga * ljud; den typ som gör att man grus tänderna lite och hopsjunken dina axlar.I det här fallet knaprande ljudet var omslaget till min vänster svans ljus...

Ersätta din Zippo flint med flint från en död BIC

detta är steg för steg instruktion om hur man byter flint i du Zippo med några från ett disposible BIC ljus som har slut på gas.Steg 1: Ta bort flintan och demontering din zippo om din flint är för liten ifrån slitits ner eller bara helt borta, du ko...

Ersätta en Dräneringspump i en Kenmore / Whirlpool tvättmaskin

Vi har ett Kenmore HE2 teckensnitt ladda bricka som gav oss en fel F21. Denna kod anger det tar för lång tid att rinna. De flesta av den tid som kan fixas genom tömning filter korgen ligger före pumpen. Men om korgen är klart och avlopp linje är inte...

Kväva och ersätta din gräsmatta med marktäckning

jag tillbringade ett år att bli av med min döende gräsmattan och installera en låg/ingen vatten landskap.Det kostade mig bara ett par hundra spänn, jag anställa inte någon att göra det. och jag behövde inte använda ett drag tjänst för att bli av med...

Ersätta ventil tätningar utan riva motor: Honda XR Dirtbike

Honda XR80, XR100, CRF80 och CRF100 är mycket populära dirtbike modeller. Med det sagt, hoppas jag jag inte förolämpa någon när jag säger att de är vanligtvis individens första cykel, och därför har de ingen erfarenhet service nämnda cykel. Därför an...

Ersätta en mountain bike framgaffel för äldre mountainbikes

har du en äldre full-suspension mountainbike vars främre hjulupphängningen gaffel är en lite trött? Reservdelar för det kan vara obefintlig, och kostnader för arbetskraft att göra jobbet kan vara mer än kostnaden för en ny cykel, men det finns ingen...

Ersätta defekt värmare kärna i Volvo 850 bil

en värmare kärna är en liten radiator (matrix) som överför värme från motorkylning systemet till bilens system för uppvärmning/ventilation. Värmare kärna är mycket mindre än motorkylning kylaren framför motorn. Detta instructable visar dig hur att er...

Kontroll och ersätta luftfilter motorns

Mekanisk kunskap krävs: ingen ljusMaterial som krävs:En skruvmejsel (medelstora flathead eller Philips huvud)Ett nytt luftfilterTillval: ett vakuumEtt luftfilter är en avgörande komponent för någon bil. Varje bil motor behöver ren luft ska fungera ko...

Hur man ersätta och installera A vägg skans - Build.com

byta ut din gamla vägg skans kan vara ett enkelt-it-själv-projekt. Följ Kyleen Bromley av Build.com som hon visar dig steg för steg process för att ersätta och installera en inomhus vägg skans....

Hur för att ersätta skärmen på ett tunnland aspire 5336

Jag skriver detta instructable som ett löfte till en av gemenskapens teammedlemmar. Det har visat sig vara ganska tidskrävande. Det är min första någonsin instructable och där stavningen inte kanske perfekt, lite sorgligt egentligen med tanke på min...

Hur man rengör en rostig bensintank och ersätta olja på en moped

jag gjorde detta på TechShop Menlo Park. http://www.Techshop.comJag har en 1978 Sachs moped att jag äntligen fick arbeta. Det är 2-takts motor var frusen så min vän ombyggd det. Nu är det dags att rensa ut den rostig bensintanken och ersätta oljan så...

Ersätta en XBOX DVD-enhet

My XBOX DVD-enheten långsamt går dåligt, så jag bestämde mig att ersätta den. Tänkte att det skulle ge mig något att göra samtidigt som jag söker efter en 360.Steg 1: Öppna fallet Det finns 6 #20 Torx skruvar på undersidan av fallet. Vart är dolda un...

Ersätta joysticken i en Xbox 360-handkontroll

har du någonsin haft en av styrspakar på din controller paus som fullständigt oanvändbara handkontrollen? Det är din lyckliga dag eftersom denna Instuctable kommer att visa dig hur man reparera din controller genom att ersätta joysticken för en ny. D...

LED hack att ersätta halogenlampa lampa

demontera och hacka en Philips platt 100 Watts motsvarande glödlampa att skapa en platt lampa kan ersätta en 100 Watts halogenlampa.Steg 1: Köpa LED-lampa Köpa en platta Philips 100 Watts motsvarande lampa från Home Depot som visas. Min kostar ca $8....

Ersätta en starter solenoid (Honda Civic 1999, D15B motor).

Min oem starter solenoid starter ger problem som i bilen vägrade starta! Efter att ha gjort service av 17-åriga nödsänkningssolenoiden bestämde jag mig en ny behövs.Det första steget i att ersätta nödsänkningssolenoiden är att koppla bort bilens batt...

Att ersätta en motorfäste.

Ett par månader sedan jag ersatte alla motorer fästen på min Honda Civic 1999.Under att ersätta min kamrem, åkte huvudsakliga motormonteringen fast när jag dragna muttern på gummi montera bult. Honda handboken kallas för 74Nm men bulten snurrade frit...

Ersätta en Toshiba Satellite laptop tangentbord

inte länge sedan min gamla men fortfarande mycket användbar Toshiba Satellite (A65) hade en udda fördelning. Någon av tangenterna SKIFT kortsluts i "down" position. Så fungerade det som om SKIFT-tangenten trycktes alltid. Det menade jag inte kun...

Ersätta mäns sko hälen gummi

Först och främst alla en "liten disclaimer":Jag är inte en sko reparatör eller något med anknytning till sko. Kanske finns det bättre metoder att göra små skadestånd, så lämna dina förslag på rutan kommentarer.Jag har inte många konkreta verktyg...