Ersätta en starter solenoid (Honda Civic 1999, D15B motor).Min oem starter solenoid starter ger problem som i bilen vägrade starta! Efter att ha gjort service av 17-åriga nödsänkningssolenoiden bestämde jag mig en ny behövs.

Det första steget i att ersätta nödsänkningssolenoiden är att koppla bort bilens batteri. De verktyg som behövs är en Ratchet, korta och långa förlängningar, 10mm 12mm och 14mm uttag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Exhaust manifold ersättning (Honda Civic 1999 D15B motor och EK3 chassi)!

Min honda civic 1999 D15B motor hade en lång spricka i dess avgasgrenrör. Jag läste detta är ett vanligt fel hos min fordonstyp.Dags att byta ut med en prestanda grenröret!Observera att i mitt land finns det ingen provning av avgasutsläpp. Denna inst...

Ersätter ett bränslefilter (Honda Civic 1999 D15B).

Byta bränslefilter på min honda civic 1999 är en uppgift som jag fruktar. Det är en av de mest frustrerande jobb att göra på en väldesignad bil.Steg 1: Koppla ur botten kontakten. Ganska lätt att göra. Bensin kommer att naturligtvis komma ut men inte...

Ersätta valve cover packningen på min Honda civic 1999 D15B motor.

Min honda civic motor i år har varit gråt olja. Det är en otäck syn men vanligt i många fordon. Jag beslutade att ersätta valve cover packningen för att stoppa denna olja sot.Steg 1: Ta bort bultarna. Spark lug ledningar, stöd parentes för ledningar...

Byta kamrem (Honda Civic 1999, D15B motor)

Kamrem på min JDM 1999 Civic (D15B motor) beror för ersättning. Min bil använder en 103 tand, 24mm brett bälte. Jag köpte en Gates 5409XS bälte från Amazon.De vanliga säkerhetsåtgärder tillämpas på jobbet:1. handbromsen engagerad och bakhjulen chocka...

Byta kamrem och vevaxel tätningen (Honda Civic 1999, D15B motor).

Igen med en irriterande oljeläckage vid basen av min kuggremmen täcka. Jag ändrade kamaxel tätningen men läckan återstod. Den återstående skyldige är vevaxel tätningen så jag gick om att ersätta det och kamrem. Det första jag gjorde var att ta bort;1...

Ersätta en pgmfi relä (Honda Civic 1999).

Som en proaktiv LastChangeout, jag ersätter den 17-åriga pgmfi relän i min civic.Det första steget är att ta bort panelen passagerar sidan som visas.Steg 1: Ta bort gamla reläet. En 10mm bult innehar relay fästet. En gång är av stafett tillgänglig fr...

Ett nytt sätt att lube min tomgång air reglerventil (Honda Civic 1999, D15B motor).

Tidigare brukade jag ta bort luftfiltret och spraya powerlube i idle air port. Nu bestämde jag mig att prova en ny strategi.Steg 1: Ta bort statorn. Den kontakten jag unclipped då de två skruvarna som håller statorn togs bort. En gång ut kan du se na...

Ersätta en kamaxel tätning (Honda Civic 1999, D15B).

För du Honda Civic ägare och DIYs, detta instructable är för dig! Det finns ingen anledning att ta bort vippan beväpnar församling, Ställ motorn i öd, ta bort kamremmen helt eller touch vevaxeln remskiva! Läs vidare för hur man gör det utan krångel!J...

Super enkelt sätt att ta bort och installera vevaxeln remskiva bulten (Honda Civic 1999 D15B)

mest folk har oerhört svårt att ta bort denna vevaxelns remskiva bult på honda civic 1999. Jag fick mig 3/4 tum verktyg:40 tum breaker bar.16 tums förlängning.17mm djupa uttaget.En burk med powerlube gör också livet så enkelt.Jag satte överföringen i...

Byte övre Control Arms (Honda Civic 1999 D15B).

Fabriksinstallerade övre kontroll armarna på min Honda Civic 1999 är ganska gamla och dess tid att göra en proaktiv ersättare.Det förberedande arbetet är:1. engagera handbroms, proppfulla bakre hjul, höja bilen och ta bort däcket.2. stöd sidan lyfte...

Ersätta throttle position sensor på Honda civic 1999 D15B motorn.

Min bil hade dess ursprungliga throttle position sensor (TPS) eftersom det är tillverkaren år 1999. Även om fungerar bra ville jag började ersätta vissa sensorer innan de misslyckades på grund av ålder. Tps är den första jag ersatte.Steg 1: Lossa tps...

Underhåll en startmotor (Honda Civic 1999, D15B automatisk).

1999 tillverkade direkta driva startmotorn i min bil blir gammal. Min underhållsplan innebär en 6 månatlig tjänst för att rengöra och smörja det är interna komponenter. Läs vidare för vad jag gjorde!Steg 1: Ta bort startmotorn. Första steget är att k...

Utbytning av map-sensorn på min honda civic 1999 D15B.

Som fortsatt driva att ersätta oem sensorerna på min 1999 civic, jag köpte en ny karta sensor från Amazon och gjorde att ersätta. Allt som allt tog det 25 minuter och det är en lätt uppgift att göra.Första steget var att ta bort min varm luft intag f...

Justera motor ventil klarering (på min Honda Civic 1999 D15B)

Ventil klarering på min Honda Civic motor behövs kontroll så enligt Honda manualen, jag gick vidare göra detta kritiska arbete.Säkerheten först som alltid. Handbroms upp, överföringen i neutral, styrningen vände helt till vänster. Det finns ingen anl...

Ersätta distributören utan att använda stroboskåp (Honda Civic 1999 D15B)

Fortsätter med min förebyggande underhållsprogram på min bil, kommer 16 år gammal distributören i motorn att ändras ut till en ny enhet i detta instructable.Enligt Honda tjänsten manuellt började jag med avlägsnande av OEM-distributör.Detta instructa...

Att ersätta en motor kylvätska (ECT) temperaturgivare (Honda Civic 1999 D15B).

Även om min ect-givaren fungerar bra, har det varit i drift sedan 1999. Jag bestämde mig för att vara proaktiv och byt givaren. Lyckligtvis år sedan jag köpte två av dessa av misstag och hade dem i lager sedan dess.Läs vidare för min sensor ersättnin...

Byta spridare (Honda Civic 1999 D15B)

Sedan 1999 har spridarna i tjänst men under det senaste året har varit tomgång bilen grov och alla insatser för att åtgärda detta har haft liten effekt. Med den senaste tidens ökningen bensinpriser lokalt kände jag också, det är dags att sätta i nya...

Ersätta fjädring bak övre kontroll armar (Honda Civic 1999 EK3).

Min honda civic 1999 har haft sina övre kontroll vapen i tjänst sedan 1999! Dags för en LastChangeout.Steg 1: Säkerhet första och ta bort däcket. Handbroms upp, hjul kastade, säkerhet stativ, bil upp, rullar bort. Lätt va?Jag använde power lube på al...

Byte främre dämparna (Honda Civic 1999 EK3)!

Min tio år stötar i min honda civic 1999 behövde omväxlar. Ritten var ojämn plus framsidan hade sjunkit ungefär 2 inches lägre för ca 6 år nu.Här är bilden av de gamla och nya chockerna. Först behövde jag ta den gamla.Steg 1: Säkerhet första! Handbro...