Ersätta h7 oem strålkastare med led!Bestämde jag mig för att det var dags att ersätta oem lökarna på en hyundai trajet sedan mörkerkörning blev en säkerhetsfråga i låg upplysta vägar.

Jag valde den newsun h7 led kit att uppgradera strålkastare. Detta kit är 50 watt (25 watt per sida) 1800 lumen på 5000k som är laglig i mitt land.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mailmate Shredder - ersätta den interna säkringen med en strömbrytare

jag köpte en Staples Mailmate dokumentförstörare ca 6 år sedan medan han bodde i USA. Jag älskar bara storlek och design och det faktum att det cross snitt (snarare än bara ränder) Mina dokument, kreditkort och CD-skivor.Efter några tunga använda för...

LED strålkastare med återanvända mobiltelefon för mer längsta batteri

jag bougth en billig led pannlampa från marknaden.Ursprungligen, dess användning två mynt batteri. och då tror jag att jag behöver extra för denna typ av batteri... så jag köpa en förpackning med det.och vad jag reallise här... att två batteri endast...

Pinewood Derby bil med strålkastare med Chibitronics

Pinewood Derby bilar är awesome, barn älskar att göra dem och de lär sig mycket om Snickeri, målning, aerodynamik och vikt fördelning. Att förbättra erfarenhet (och göra din bil ännu coolare) lägga till LED strålkastare och bakljus. För årets bilar b...

Rengör din strålkastare med tandkräm

så du kör runt super sent på kvällen mitt i ingenstans, NM - och du inser att du inte kan se en sak.Och du och din betydande andra tala om rengöring strålkastarna, eller få nya lampor, eller något. Men butiken köpte kit kostar dig mer än du har råd e...

Förvandla alla ficklampa till strålkastare med silvertejp

Jag har alltid varit fast håller ficklampan utan tillräckligt händer att hålla andra saker, och jag sett aldrig till att gå till affären och köpa en strålkastare. Så jag bestämde mig att göra en flyttbar för någon ficklampa av silvertejpSteg 1: Samla...

Ersätta gevär Laser knappen med momentan Switch

Min gevär laser använder en on-off knapp på ryggen. Jag nöd till vända den på och av ofta för att spara mina batterier. En liten bit irriterande. Sedan ersätta jag det med ett kikarsikte. Det var när jag var på jakt efter råttor i ett mörkt rum semi,...

Konvertera gamla dynamo strålkastare till LED cykel ljus

Konvertera gamla dynamo strålkastare till cykel lysdiodGöra en miljö vänliga ynamo drivs cykel LED-ljus jag har en spolit billigt dynamo ljus. Jag ändra min befintliga cykel ljus för denna led ljusDu behöver:gamla strålkastare för cykelen L-form bild...

Återställa din strålkastare med polering Compound

Om du köper en ny bil var tre eller fyra år, inte kommer att du sannolikt möta den här problem. Men om din bil är fem år eller äldre, kommer du gå ut en dag och märker att din strålkastare är missfärgade - antingen med en mjölkaktig haze eller en gul...

Rengör din disigt strålkastare med tandkräm

Här är ett knep som varje bilägaren bör veta! Minns dagen då du köpte din bil, allt var pipig ren. 5 år senare, kommer du inse att din strålkastare är täckta med grumlig smuts, rengöring med tvål inte är tillräckligt. Lösningen; tandkräm!När vi gick...

Ersätta infraröda fjärrkontroller med en iPhone

I alla liv, alla stöter på en massa olika IR-fjärrkontroller, men det ibland få frustrerande åt rätt håll fjärrkontrollen eller DVR spelas inte upp när du vill. Jag kom upp med idén att göra en slags repeater som kontrolleras av en iPhone, över BLE....

Hur man ersätta din bas strängar

är din strängar smutsiga? Bruten? Eller är du bara trött på hur de låter? Betala inte för dyrt byta ut avgifter på en gitarr butik. Gör det själv (DIY :)).Saker som du behöver:+ Nya basen stränger (för mig Fender Nylon Tapewounds)+ Avbitare+ Siccors...

Ersätta min bil däck med en lepai förstärkare.

i år har jag använt pionjär däck i min bil. De är bra utrustning men jag går vidare till en bil automation pc som kommer att hantera mina musik behov. Jag beslutade att använda lepai lp-2020 + förstärkare för att köra min bil högtalare.Jag är inte en...

Ersätta saknade delar av plast med Sugru

medlem i våra hackerspace hade en stor bakgrundsbelyst "ELŐADÁS" tecken som signalerade människor i (baksida) en teater att showen pågår, men plasten var saknas på ena sidan. Saknade plasten ersattes med Sugru utspridda i ett tunt lager på plast...

Ersätta en Pickup låda med en flatbädd

verktyg/material behov: RatchetSocketsHoistWelderBolts1. först måste du ta bort rutan bultarna som håller rutan på ramen och koppla ur alla sladdar till lampor och/eller släpvagn lampor. Här hittar du sex låda bultar på insidan av rutan. Du behöver e...

Enkel Guide till installera flexibel LED Strips över strålkastare

behöver du några 3M dubbelhäftande tejp, 4 avlyssning, 4 rumpa kontakter, wire strippa/crimp, flathead skruvmejsel, och kanske en extra fot eller 2 av vissa ~ 22 gauge tråd (speaker wire fungerar bra), 2 st 12V 24cm flexibel LED ljus remsor (vattentä...

Installera BMW LED Angel Eyes strålkastare

BMW är känd för sina halo ringar och som ser har blivit allt populärare att det finns alla typer av mods och uppgraderingar tillgängliga. LED angel ögon är vägen att gå för alla BMW modeller. Detta är en installationsguide till hur du kan ta bort din...

Glasögon med strålkastare och en dubbel Partyläge

Här är en heltäckande instructable att bygga din egen DIY glasögon som kommer att ersätta du pesky gamla pannlampa, med extra funktioner som gör att du stjärnan på nästa Halloween festen med dubbel Partyläge. Och det kan gå så långt som ersätter du s...

Dimbara bärbara Led strålkastare.

jag ville ha en lätt och bärbar led strålkastare med en dimmer. Här är hur jag gjorde detta mini projekt.Steg 1: Fallet. Med hjälp av en gammal solenergi lampa ärende, jag gick på att göra min strålkastare.Steg 2: Lysdioderna.Varje matris av 3528 smd...

Ersätta en sträng på en gitarr

dessa instruktioner är generella för att ersätta en trasig eller slitna strängen på en gitarr. Dessa anvisningar är allmänna riktlinjer och varianter finns. Med praktik, kommer att personliga preferenser utveckla och bidra till att göra processen sna...