Ersätta mäns sko hälen gummiFörst och främst alla en "liten disclaimer":

 • Jag är inte en sko reparatör eller något med anknytning till sko. Kanske finns det bättre metoder att göra små skadestånd, så lämna dina förslag på rutan kommentarer.
 • Jag har inte många konkreta verktyg för att reparera skor så jag använda gemensamma verktyg i detta Instructable.
 • Detta är min första Instructable, och som ni kan se engelska är inte mitt största språk (ledsen för misstag).

I detta Instructable kommer jag förklara hur jag ersatt gummi klackar från några gamla skor för män. Min gummi klackar är inte ens trött, och på hörnet hade jag bara en liten gummi tjocklek (det är mycket viktigt att ersätta häl innan de når trä hälen från din sko).

Jag bestämd till manly gjorde detta jobb hemma på grund av kostnaderna. På en skoaffär reparation leverans är priset för en gummi klack par 9 € så reparation jobbet kommer att kosta mer än jag har råd.

Svårigheten att reparation är mycket låg och det tar bara mindre än en timme. Så jag bestämde mig att göra en google-sökning för reparation till lägsta pris. Efter lite sökningar på eBay och Aliexpress webbplatser jag hittade det billigaste objektet på eBay och jag köpte den från en Hong Kong säljare.

Verktyg

 • Gemensamma tänger (jag använde en universell rantör och en diagonal rantör)
 • Elektrisk värmepistol (valfritt)
 • Elektrisk slipmaskin (valfritt)
 • Roterande verktyg (valfritt)
 • Sandpapper eller fil
 • Små hammare
 • Bänk vise eller / och wood klämmor
 • Utility kniv
 • Penna
 • Hammare

Material

Efter en månad (leveranstid från Kina) började jag reparation jobbet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ersätta en övre kylarslangen (Hyundai Trajet)

The OEM fabriksinstallerade slangarna i 2000 Trajet är stel, knastrig och de kommer att misslyckas! Dags att göra proaktiva ersättare!Steg 1: Ta bort den gamla slangen. På grund av ålder och värme, den gamla gummi slangen var fast bundna till motorn...

Ersätta joysticken i en Xbox 360-handkontroll

har du någonsin haft en av styrspakar på din controller paus som fullständigt oanvändbara handkontrollen? Det är din lyckliga dag eftersom denna Instuctable kommer att visa dig hur man reparera din controller genom att ersätta joysticken för en ny. D...

Att ersätta en motorfäste.

Ett par månader sedan jag ersatte alla motorer fästen på min Honda Civic 1999.Under att ersätta min kamrem, åkte huvudsakliga motormonteringen fast när jag dragna muttern på gummi montera bult. Honda handboken kallas för 74Nm men bulten snurrade frit...

Enkelt sätt att ersätta en dragsko - om du har artrit

Jag bär en hel del sweatpants, shorts och hoodies med dragskor. Nyligen, jag har blivit övertygad om att det finns en konspiration på gång att göra dragskor billigare, och därför, lättare att bryta. Det finns många enkla sätt att ersätta en trasig dr...

Ersätta en Apple IIGS klocka batteri

om du använder en Apple] [du har säkert märkt att klockinställningen och Kontrollpanelen inställningar går förlorade när strömmen är avstängd. Det beror på att dessa inställningar lagras på en volatil SRAM chip, som kräver ström för att spara data. N...

Ersätta en mekanisk bränsleinsprutningssystem 1981 VW kanin diesel - Bosch VE

detta dyk rätt i ersätta en mekanisk bränsleinsprutningssystem på en 1981 VW diesel kanin med en 1.6L motorn. Bosch VE pump.Innehåller:Installation av pump, spridare och bränsleledningar.Ange tidpunkten.Ska du fortfarande använda en servicemanual, hä...

Ersätta kondensator i dator ombord

i detta instructable kommer vi att ersätta misslyckade kondensator i PC moderkortmoderkortet här är från väns dator. det kraschade slumpmässigt för några månader, och det gör inte alltid komplett startDetta kan - och i denna styrelse är - orsakas av...

Ersätta skärmen på bObsweep Standard

Hänvisa till video eller multimedia gå igenom om du behöver reparera LCD skärm och täck knapparna på din bObsweep standardmodell. Stegen för skärm reparation skiljer sig åt när du arbetar på en bObsweep Pethair.Steg 1: Ta bort Bobs största borste och...

Ersätta en bil Convertible Top

en av de saker vi älskar mest om att leva i San Diego är det tempererat klimat, som kräver en cabriolet. Awesomeness cruising runt med toppen nedåt är ovärderliga, och vi plockade upp en hel del på en ' 98 Cabrio.Som de flesta begagnade bilar, det ha...

Ersätta en GFCI utlopp

GFCI, eller marken fel krets brytaren, tappställen krävs av koden på utomhus försäljningsställen eller någon utlopp nära en källa till vatten. Det enda undantaget är att uttag avsedda för motordrivna anordningar, som tvättmaskin och torktumlare, inte...

Ersätta låg spänning Bi-Pin halogener med lysdioder

detta Instructable visar hur ska lätt eftermontering en låg spänning (12V) bi-pin halogen fixtur med en stor LED "lampa" som kommer att använda mindre ström (< 10W), håller längre (50.000 timmar), och ge ungefär samma ljuseffekt (~ 300 lumen)...

Ersätta en Palm Centro från alfa numeriska knappsatsen med en från en demo telefon

de flesta "demo" eller "dummy" telefoner som säljs online på platser som eBay inte kan användas för mobiltelefon reservdelar för sina verkliga motsvarigheter.Jag hade en tår i min nästan nya Centro gummi alfanumerisk knappsats och besl...

Ersätta din Nintendo DS Lite skal

jag har nyligen köpt en kristallklar DS lite ersättning skal från dealextreme.com för drygt $16,00. Du kan köpa ersättning skal från många olika platser, som ebay, men dealextreme hade bästa pris och gratis frakt.Jag såg en Instructable om hur man by...

Reparera din elektronik genom att ersätta blåst kondensatorer

kontroll för blåst kondensatorer i din krånglande elektronik är snabb och lätt om vet vad du söker efter. Ersätta en del på ett par dollar en bit är mycket billigare än att ersätta en hel skärm för hundratals dollar! Bildskärmar, digital-omvandlare o...

Ersätta defekt värmare kärna i Volvo 850 bil

en värmare kärna är en liten radiator (matrix) som överför värme från motorkylning systemet till bilens system för uppvärmning/ventilation. Värmare kärna är mycket mindre än motorkylning kylaren framför motorn. Detta instructable visar dig hur att er...

Hur man ersätta kylskåp avfrostning Timer

ersätta kylskåpet avfrostning timer är en snabb och enkel fix. Innan du gör den faktiska reparationen, är det emellertid viktigt att koppla kylen från strömkällan att undvika en obehaglig chock.Steg 1: Verktyg krävs1/4 tum mutter drivrutinPhilips skr...

Ersätta trä hatch bilder på segelbåt med prydnad kompositmaterial

denna flicka i bilderna är runt 30 år gammal med ursprungliga teak hatch diabilder och ingen typ av olja underhåll; nu de är spruckna, ruttna och otäck ser. Jag är inte en för att göra underhåll mig själv, jag har en familj att hantera inte detaljer...

Ersätta strömförsörjning för en Cisco Pix 506e

Hej alla, detta är min första instructable, men jag använder denna webbplats hela tiden och jag är glad att jag äntligen möjlighet att ge något tillbaka.Ett par år sedan fick jag en gammal Cisco PIX506e att använda som brandvägg för mitt hemnätverk.D...

Ryggsäck reparation: Ersätta en rem Adjuster

när jag få bort en Eurostar i Bryssel i sommar på scoutläger, en rem på min tunga ryggsäck fångad på något och rem skaderegleraren fräste. Tänker bara på tåget lämnar för Rotterdam kvart senare på andra sidan av stationen, jag satte skaderegleraren i...