Ersätter mickar i din gitarrom du är någonting som jag, du började med en grundläggande nybörjare gitarr och med tiden du insåg att du var redo för något bättre. Jag hade en Squier Telecaster(standard series) och jag var redo för en förändring. Jag var inställd på en Les Paul av något slag, möjligen en begagnade LP Standard. Jag har läst massor av recensioner, då jag började läsa några av Epi Les Pauls(the nicer ones, $400-500).
Lång historia kort, jag insåg att jag inte kommer att ha råd med ännu billigare Epi gitarr av mitt val, och även om jag kunde spara ihop pengarna, det måste gå för att få ett fordon, när jag vrider 16 i 7 månader.

Efter en tid på Google läsa artiklar att nämna de bra saker som kan komma från att bli av med lager pickups på billiga gitarrer, var jag inställd på att försöka göra detta själv. Jag aldrig hade övervägt det förut, jag trodde alltid att insidan av gitarrer var något bara en elit grupp av individer var tillåtna att bråka med.

Jag hade fel. Efter att ha avslutat denna pickup swap, jag lärde mig massor om min gitarr utan stöka till något. Och nu har jag en bra ljud gitarr, alltför.

Om du är äntligen på att bli bra på gitarr, eller även om du har spelat ett tag och vill ha en förändring, byta ut mickar är en av de bästa sakerna kan du göra utan att sprita ut hundratals för en ny gitarr.

Disclaimer-
Jag tror att följa denna tutorial är ganska enkel. Du bör kunna byta ut dina pickuper med minimum för att inget krångel, men om du skruvar upp, inte klandra mig för det.. Om du röra något till, gör jag mitt bästa att hjälpa dig ändå.

Också, denna tutorial är inriktad på att ändra bridge pickup till en SD lite ' 59 på en Telecaster, men samma teknik bör kunna tillämpas på andra gitarrer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fastställande din mus dubbel klicka på frågan (som ersätter mikrobrytare på Razer Deathadder 3. 5 g)

Det finns en sak vi hatar från gamla möss och en av den är dubbelklicka på frågan. Detta problem orsakas av gamla våren mekanism inuti mikrobrytaren hade lossa det är spänning och som resultat registrering klickar som dubbel eller trippel klick (elle...

Gör din gitarr humbuckers omkopplingsbar till enda spolar

om du har en gitarr med dual-coil pickups, eller humbuckers, du kan enkelt ändra ledningarna så att du kan använda bara en av spolarna på varje pickup istället för både ringar. Detta ger dig tonen och dynamiken i en enda spole (och sorlet alltför) ut...

Anpassa din gitarr! Nytt format för skit gitarrer.

Fick en trasig ut gitarr som fortfarande spelar men ser awefull? Då detta instructable är för dig! Jag kommer att visa dig hur du snabbt, enkelt och billigt anpassar ditt slå upp gamla gitarr. De exempel jag visar är mer girly versioner men du kan en...

Hur du ändrar din gitarr strängar

Spela gitarr är en utmärkt hobby; Dess roligt, utmanande, och otroligt givande. Ju mer du spelar, men ju mer du bära ner dina strängar. Detta slitage orsakar strängarna att gå skallig, förlorar sin melodi, och förlorar några av tonen i strängen. I vi...

Förbättrat Strata för mindre än $20, planteringsjord och Semi - Sheilding din gitarr

ja jag har en indonesiska utformad Squire Strat (jag normalt berätta för människor är det en vintage Fender). Som med alla billiga nybörjare elgitarrer särskilt sådana med enda spole pickups får du en massa foder tillbaka och un-ville oväsen.Efter da...

Bygga en Power Supply för din gitarr pedaler

om du är som mig, du vet hur irriterande det är att använda upp 9V batterier på din gitarr effekt pedaler. Dess slösaktiga och varumärke 9V är nästan $9 för en två-pack. Om du glömmer att stänga av dina pedaler har du kastat bort stora pengar. Dess e...

Fastställande din gitarr truss rod och sträng åtgärder

har problem med fret buzz på gitarren? Den sträng åtgärden dödar dina fingrar? Halsen på din gitarr liknar något som en båge? Goda nyheter! dessa problem kan åtgärdas. [utom den sista en. i så fall kan du behöva en ny gitarr]Dragstång är vanligtvis e...

IPhone 5 skärm ersätter

Min bror kom nyligen tillbaka från college med en trasig iPhone 5. Efter lite forskning jag insåg hur mycket lättare det var att fixa denna telefon jämfört med den tidigare iPhone 4/4s. Istället för att gå igenom på baksidan av telefonen och ta bort...

Hur till vända din gitarr från mono till stereo

Ok detta instructable handlar om att ställa in en mono gitarr till en stereo gitarr och im inte talar om en mono till stereo kabel splitter eller ett A\B kopplat ingen im talar om halsen och bron plocka upp varje med det egna amp antingen på samma ti...

Graber MAG cykel Trainer – ersätter Roller ändring

Beståndet rullen fick ökat i de första två minuterna av operation. Det var inte används mot ett däck så jag verkligen inte kan fel det. Det behövde vara mjukare och mer elastisk.Jag försökte biffiga gummiband på lager rullen. De kröp bort till ena si...

Knex bit ersätter

denna instructible show du ersätter för prehaps knex bitar som du inte har en massa.Om det är något som du tycker jag har missat, säg.PS (detta "vänners kompatibla är för nybörjare knex byggare)Steg 1: stavar Dessa är substitut för knex stavar.Bild 1...

Maglite Switch ersätter

A Maglite verkar vara en mest slitstarka ficklampa, men min plötsligt fladdrade "off" medan jag använde den. Efter ett par försök att slå tillbaka "på" den, det gick "off" och skulle inte komma tillbaka "på." Batter...

1: a generationen Ipad Mini bakre kamera ersätter

Syftet med denna guide är att gå igenom ersätter en trasig eller icke operativa bakre kamera för 1: a generationen iPad Mini. Du måste ta bort glas touch screen digitizer för att slutföra denna reparation, om glaset på din iPad är sprucken eller tras...

Taket Bee Sting antenn bas gummipackning tätning genomföring ersätter Fix installera instruktioner leda

ProblemetDen OEM tätningen på basen av antennen försämras och misslyckas.OEM tätningen på basen av AERIAL-uttaget på de flesta fordon görs från en dålig kvalitet gummi, detta försämras med tiden orsakar försegla / packning till spricka, missfärgar oc...

Ersätter ett bowden rör på en VW typ II burspråk buss vid TechShop

nedan följer en steg för steg metod för att ändra din bowden röret, en del av koppling på en vw buss. Bowden tube pretentioner koppling kabeln. Om du har koppling problem kan detta vara en av anledningarna. Byta koppling kabeln är bra att göra på sam...

Laptop skärm ersätter HP DV6000 serien

det finns gott om laptop skärm ersätter instructables här, men jag hittade inte en specifik till HP DV6000 serien. Det är kanske overkill, men om detta hjälper en användare, är det värt det. Jag var ganska förvånad över att upptäcka hur lätt det var...

Spela musik genom din gitarr

i detta instructable jag ska lära dig att spela musik genom din gitarr.Steg 1: Vad du behöverVad du behöver:En gitarr (uppenbarligen)hörlurar (den typ som du sätter i dina öron)en förstärkareen Gitarrkabelen CD-spelare, mp3-spelare, iPod, etc.OK, är...

Bygga en Killswitch in din gitarr

människor tycks älska killswitches, titta bara på Buckethead och Tom Morello, och en massa människor vill sätta dem i sina gitarrer. Jag har ingenting emot detta, alla mer makt till dig. Problemet jag ser är lösningar som fortfarande ger en hörbar hu...

Canon SD1200 skärm ersätter

vi upptäckte nyligen att pocket kameror är tålig, men inte oförstörbara. På något sätt blev skärmen på vår förvrängda och såg ut som någon hade tagit en metall kam till skärmen. Jag antog att det var knäckt och beställde en ny LCD på Ebay för en stjä...