Ersättning tandpetare för en schweizisk arméknivVar och en känner av den klassiska schweiziska armékniven och nästan alla har ägt en på en punkt i liv. Jag plockade här små victorinox upp på en sparsamhet butik för 25 cent, tyvärr tandpetare var borta och så jag bestämt mig att göra en ny! Och så här är hur jag gjorde det, ll handverktyg och dess ganska enkelt. Hoppas ni gillar det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ta awesome makrot foton med din kamera telefonerna och en schweizisk armékniv

imponera på dina vänner ta cool makro-bilder med en kameratelefon och en schweizisk armékniv med ett förstoringsglas.Steg 1: Vad du behöver Ingenting mycket-kamera telefonerna-schweizisk armékniv med förstoringsglasJag använder min SonyEricsson k750i...

Schweizisk armé kniv slida

jag skapade denna skidan för den schweiziska arméknivar (kan ändras för alla pocket knivar) att vi ge ut till jul och de arbetade så bra jag beslutat att dela med er alla! Innan vi börjar vill jag säga att jag inte lägga till ett sätt att fästa slida...

Hacka en schweizisk armékniv för att ha ett kolstål blad

Åh vad jag älskar min Victorinox Forester SAK. Den har allt en påhittig och civiliserade gentleman bör behöver i en varje dag bära kniv, som en korkskruv. En sak som inte är ganska bra är dock kvaliteten av stål används för blad. Rostfritt stål ser b...

Att göra en ordentlig schweizisk armé kniv med Popsicle pinnar (normal storlek.)

Detta är v1.0 som har 1 kniv. Detta är en enkel steg för steg-handledning och detta görs av väldigt billiga material. Redigera det och ladda upp bilder. Du kan även använda märket som i bild 6. Thats bäst märke men färga den mörka. Märket kommer se u...

Att göra en ordentlig schweizisk armé kniv med Popsicle pinnar (normal storlek.) V2.0

vad är nytt i v2.0Det finns en linjal i tumDet finns en sågDetta är en enkel steg för steg-handledning och detta görs av väldigt billiga material. Redigera det och ladda upp bilder. Jag vet inte hur att stoppa den. Prenumerera.Steg 1: Material som be...

Uppgradera en äldre schweizisk armé kniv minnet till 2GB

i detta instructable jag kommer att visa de steg som behövs för att ta bort den befintliga USB Flash minne PCB från ett Victorinox Securelock "Swiss Army Knife" minne och ersätta den med en större kapacitet USB minnessticka PCB (här använder jag...

Hur du underhåller din schweiziska armékniven.

En schweizisk armékniv är användbar i nästan varje typ av situation ägaren får finna sig i, men de blir helt värdelös om inte rätt vård. Swiss army knivar är ofta utsatts för frekvent användning och slitage och går ihop med tiden och utan de kommer a...

Schweiziska armén säkring

detta är en mycket enkel Instructable utifrån min egen erfarenhet att be ett verktyg att göra mer än vad den var avsedd att göra. Du läsa det sista steget varningen!Steg 1: Historien Det var 1988. Jag brukade bära ett singelblad lås tillbaka jakt kni...

Schweiziska armén nycklar

jag har burit en fickkniv tillsammans med mina nycklar för ett bra tag och jag tycks aldrig använda något annat än kniven bladet så jag tänkte att jag skulle få en mindre kniv med endast ett blad. ELLER... kanske jag kunde ta ut allt det skräp jag al...

2 x 4 Wusak Woodworker ultimata schweiziska armékniven

Jag är född i Schweiz och som pojke fick jag höra: "verkliga pojkar alltid har en kniv och sträng i fickan!" Jag gillar pocket knivar och samla dem. "SwissChamp" kan anses Victorinoxs nuvarande mästerverk. Bestående av 8 verktyg lager...

Anpassade schweiziska armén Keyring

jag var trött på det gamla sättet att spara mina nycklar, sedan såg en bild som inspirerade mig, var en schweizisk armékniv, och som det var, jag gick och leta efter en bit plåt aluminium och ett par skruvar, efter ett par utkast beslutat att ändra h...

Den schweiziska armén nyckelring

De flesta människor har att hålla reda på minst ett par nycklar. Det enklaste sättet att göra det är att bara hålla dem alla på en nyckelring. Men ju mer nycklar att du har, ju mer de fan på ringen. Om du har en massa nycklar, kan din nyckelring få g...

Honda lägre kontroll Arm ersättning

Här är hur man byter den lägre länkarm på en Honda Accord.DIY Video:https://www.youtube.com/watch?v=8Uv5NeCU3XYSteg 1: Kontroll Arm översiktMed avtalet använder dubbla triangellänkar fram suspension. Därmed ansluter den lägre länkarm hjälpram längst...

Bionic Barbie alias "skuldra ersättning kirurgi"

låt oss inse det. Barbie är att få det. När hon blev äldre på vårt hus, började de skickas från min fru till vår dotter, hennes ålder verkligen Visa. Min dotter lekte idag med Barbie och bröt armen i handen; Hon började gråta när hon stirrade på den...

Schweiziska armén Sugru grepp

min schweiziska armékniven verkade lite vanlig så jag bestämde mig att lägga till Sugru grepp / stötfångare. Jag satte en liten bit av Sugru på toppen och botten av båda sidor av kniven och rundade den off så y matchas kniven. Jag bildade också det r...

Nissan Micra K12 uppgradering främre torkare Motor koppling reparation ersättning Push Rod stavar Set 2003-2010 anvisning Guide installera

Symtom på felSymptomen på detta fel är mycket uppenbara; vindrutetorkare helt enkelt inte fungerar, det är bara en vindrutetorkare arbetar eller torkar rörelsen är oberäkneligt eller ryckningar med wiper länk dyker ofta.OrsakenDen ursprungliga mjuk p...

Fiat Punto uppgradering främre torkare Motor koppling reparation ersättning Push Rod stavar som 1999-2006 anvisning Guide installera

Symtom på felSymptomen på detta fel är mycket uppenbara; vindrutetorkare helt enkelt inte fungerar, det är bara en vindrutetorkare arbetar eller torkar rörelsen är oberäkneligt eller ryckningar med wiper länk dyker ofta.OrsakenDålig kvalitet lager på...

Fiat Punto uppgradering främre torkare Motor koppling reparation ersättning Push Rod stavar Ställ 1999-2006 anvisning installera Guide

Vindrutetorkarna inte fungerar? Bara en wiper arbetande? Wiper rörelse oberäkneligt? Wiper länk hålla poppar?Dålig kvalitet lager på ditt fordon torkar koppling stavar bära orsakar dessa symtom. Dålig kvalitet plast lager på wiper koppling stavar sli...

Nissan Micra K12 uppgradering främre torkare Motor koppling reparation ersättning Push Rod stavar som 2003-2010 anvisning installera Guide

Vindrutetorkarna inte fungerar? Bara en wiper arbetande? Wiper rörelse oberäkneligt? Wiper länk hålla poppar?Dålig kvalitet lager på ditt fordon torkar koppling stavar bära orsakar dessa symtom. Dålig kvalitet plast lager på wiper koppling stavar sli...