Etsning ett knivbladtanke ide prova eychin en o mina knivar wiv saltvatten n en batteriladdare
Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser etsning ett 3D Foto

jag tog de avancerade teknikerna för klassen laser skärare på TechShop http://www.techshop.ws . Läraren var riktigt bra och jag önskade att vi hade haft mer tid eftersom han hade definitivt mer att lära. Det är alltid en bra idé för mig att gå till T...

Laser etsning ett vinglas

jag tog den roterande laser klassen på TechShop http://www.techshop.ws . Jag tycker att gå i gång för att faktiskt göra ett projekt på min egen hjälper mig att bättre komma ihåg alla steg. Så några dagar efter att ha tagit klassen jag gick tillbaka t...

Hand gravyr ett knivblad

Verktyg/materialSvart och grön Polering föreningarKompasserDrill pressKniv tomtMålarna tejpPennaPolering hjulAffisch styrelseRoterande verktygRund diamant burr roterande verktyg bitUtility knivJag provat aldrig detta tidigare så önskar mig lycka till...

Etsning ett fotografi till en Silicon Wafer

Som en del av min forskning som doktorand engineering arbetar jag i Cornells nanoskala Science & Technology anläggning (CNF). I Duffield Halls renrum använder jag kiselskivor för att skapa enheter med micron (en miljondels meter) storlek funktioner.M...

Hur man bygger ett papper 'kirigami' torn

jag hittade en bild på Internet visar en skulptur av ett enda papper, vikt ett visst sätt för att ge det volym. Det finns inget lim alls... Här är det arbete jag gjort från denna bild.Steg 1: Skapa design jag Rita sheme under en mycket vanlig bit av...

Hjorthorn knivskaft

hur man gör deer antler knivskaftSteg 1: behöver ett hjorthorn, ett knivblad, några naglar (eller andra metallstänger), två-komponent lim, superlim och tidoroa dig inte, du behöver inte en eldsalamander :)Steg 2: valde en bit av hjorthorn för handtag...

Bowie kniv

Mitt mål att göra denna Bowie kniv var att använda metall från min skrot hög att göra bladet och handtagen (skalor) från en död svart valnötsträd på min areal.Det finns en massa olika metaller som kan användas på många olika sätt att göra en kniv. So...

Hopfällbar kniv med Aluminium handtag

Kom ihåg att rösta för detta instructable som jag satte i en hel del tid och kraft att göra detta och Visa det för alla. TackDetta instructable visar dig hur, från början, gör en fällkniv med gjuten aluminium handtag. Tillverkningen av denna kniv krä...

Hur till skapa en kasta kniv

jag inte vinna loppet att lägga första smidda kniven på webbplatsen, så jag får väl nöja sig med näst bästa. rocketscientist2105 postat "Jag vill prova att göra en kastar kniv (bascically ett spö med slutet flatend, ingen skärpning nesscicary). Kan j...

Hur man gör en Bushcraft kniv

Detta är hur jag gör mina knivar. Ja, det är exakt samma som någon annan kniv Instructable på här. Jag bryr mig? Nope. Och inte heller du, tydligen. Efter alla, läser du den.Jag inte har skrivit mycket på Instructables ännu, men det betyder inte att...

Kniv att göra utan verktyg

här är hur man gör en jaktkniv från en smörkniv av gnugga det på våta trottoaren och inslagning i handtaget med sladd. Det ser och känns bra i handen.Detta projekt var inspirerad av en familj som jag bodde med i Kenya. Det enda redskapet de hade var...

Bygga en ArduinoBoy

GameBoy. Troligen ägde du en tillbaka i din barndom. Och även om du inte, mest sannolikt du spelat med din bästa väns GameBoy, eller kanske du ägde sin närmaste konkurrent, den Sega Game Gear eller Nomad. Underbara lilla spelenheter, men nu när du är...

7 metoder av primitiva brand start

jag har använt alla av de följande metoderna framgångsrikt. Var och en kan ge eld, men garanterat inte. Mina personliga favoriter är brand kolv och flinta och stål. Jag har noterat några "ibles" om att göra båda. Visst kan du också köpa båda. De...

Altoids Survival Kit 2.0

Hej jag är BudgetBugout och i detta Instructable jag visa er min nya och förbättrade Altoids survival kit! Även om detta kit är anpassad efter mina behov och miljö anser jag att grunderna i detta kit är tillämpliga för alla! Välkommen att lämna komme...

Barbie Hand Sugru protes

gång, var det en Barbie i min "fixie box". Förra gången, opererats Barbie skuldra ersättning. Den här gången hade sjöjungfrun Barbie sin högra hand bet av en haj... eller mer sannolikt en beagle.Detta är en ganska enkel fix, beroende på hur kräv...

BlackBerry banan Sorbet

Ingredienser:1 banan6 eller så stora björnbär2 tsk datum sirap1/2 tsk carob pulver1 tsk kokos grädde (tjock, i can)1/4 tsk espresso kaffebryggare granulatstänk av icke mejerimjölk (cashew används)Skiva och frysa 1 banan och en liten handfull färska b...

Mario Mirror

Här är en steg för steg uppdelning på hur man gör en etsad Mario Mirror!Steg 1: Samla dina leveranser... För detta projekt behöver du följande leveranser:-Roterande verktyg (t.ex. en Dremel)-En diamant spets glas lite för din roterande verktyg-En spe...

Göra en polermaskin

En polermaskin är lik den en kökskniv hening stål. En hening stål anpassar ett knivblad, medan en polermaskin skapar en burr eller vass krok på en skrapning verktyg genom att deformeras metallen. En bra polermaskin kan vara lite dyr, så jag bestämde...

Ultimate Survival klockan

I denna tutorial ska jag visa dig hur man gör den ultimata 5-i-1 överlevnaden se för omkring $20,00. Denna maskulina gadget stoltserar med fem verktyg: en klocka med datum och tid, en kompass, en brand starter, en visselpipa och ett knivblad. Vara fö...