Etsning glas med en Sandblasterjag spelar för scenario paintball team Pub krypa http://www.pubcrawling.org . Vi har mer än 20 medlemmar i teamet och med ett namn som Pub krypa tenderar vi att njuta av en drink då och då.

Men att ha ett fint utformad ale av bara några gamla pint glas helt enkelt brukar göra. Inte heller skulle det vara lämpligt att dricka en $90/flaska whisky från en Dixie cup. För att verkligen uppskatta en dryck ska det serveras i rätt kärl. Kliver upp ett snäpp genom att ha som fartyget anpassade graverade kan lägga till en touch av klass till tillfälle.

Detta är annorlunda än kemisk etsning glas du ser ganska ofta. Denna metod för etsning det mycket djupare i glaset, så mycket som 1mm i vissa områden. Du kan se och känna skillnaden i glas djup med sandblästring, kemisk etsning alltid gav mig lackluster resultat.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Etsning glas med roterande verktyg

Beslutat att göra denna tutorial om etsning glas med roterande verktyg. Hade ingen aning om hur det skulle funka men jag är ganska nöjd med resultatet. Vanligtvis arbetar jag med trä så tänkte detta skulle vara ett trevligt projekt för bortom komfort...

Etsat glas med ljus upp ram

Hej!För min första kompatibel, kommer jag att gå igenom mitt försök och fel och slutliga framgång (enligt min åsikt) för ett fantastiskt projekt som någon med lite tid och lite uppfinningsrikedom kan ta itu med! I huvudsak vad jag har gjort var etsad...

Hur spionera genom frostat glas med en bit tejp

Ett kort och enkelt knep för att visa dig hur man Genomskådar frostat glas med bara en fyrkant av tejp.Steg 1: Här är hurFrosting glas är skapad av sandblästring eller syra etsning en gjutglas, vilket snedvrider ljuset för att skapa en suddig effekt....

Ersätta Picture Frame glas med akryl

detta Instructable visar hur jag ersatte ett brutet picture frame glas med en transparent akryl. Detta föranleddes när glaset i en bildram jag värderade mycket bröts när vi gick hus förra våren.Det vi kallar akryl är faktiskt den syntetisk polymeren...

Glas med accelerometer kontrollerat ljus

Jag har startat detta projekt som ett bed side glas med belysning funktion. När jag har flyttat fram utforskat jag olika användningsområden i olika sammanhang.Bed side glas scenario:När du vaknar och måste dricka vatten, blir han/hon glaset. När glas...

Laser etsning glas speglar

letar du efter en unik present till en vän eller anhörig?Eller ett unikt objekt för ditt eget hus?Detta är väl den instructable för dig!Steg 1: Material som behövs De enda objekt som krävs för detta bygga är;Tejp - hitta detta på din lokala järnaffär...

Skulpturala upptäcktsfärder i plywood, betong och glas med 123D Make

Jag är utbildad som målare och skulptör så jag kommer från en analog värld att göra. Medan en AiR på Autodesk började jag forska och prototyping koncept för skulpturala översättningar från 2D till 3D med hjälp av 123D Make "slice" teknik. Testar...

Etsning PCB med Pickle Juice

När jag får frågan en fråga om vetenskap, råda jag folk att göra experiment eller att bygga enheten och spela säkert. Det är inte viktigt om enheten fungerar eller inte, det är vad du lär dig från dina ansträngningar."Jag har inte misslyckats. Jag ha...

Etsning PCB med Press'n "Peel

Dessa dagar att göra PCB inte behöver du massor av dyra utsätta utrustning och bubbla tankar, det går helt enkelt på ditt köksgolv eller i ett garage och på en stram budget. Det finns många instructables redan om hur du skapar PCB toner och blankt fo...

Etsning PCB med vinyl mask

först vill jag säga att jag är ledsen om kvaliteten på några av bildernaDet finns många sätt att etch din PCB från toner överföring till med en sharpie. Jag hittade denna metod av olyckan en dag medan jag etsning en styrelse. Jag hoppas det är snäll...

Laser etsning trä med rena linjer och färg

tidigare denna månad, jag jobbade på en plywood projekt som jag ville ha både ren laser skurna linjer (gratis av rök märken som visas ofta, särskilt på tjockare plywood och MDF) och möjligheten att lägga till färg till arbetet utan att skapa en separ...

Hur man kör en LCD glas med din egen processor

Praktiskt taget det är mycket enklare att använda en förmonterade modul som består av en styrenhet och glas. Men om du någonsin undrat hur registeransvarige faktiskt driver segmenten, Läs vidare.Steg 1: Identifiera stiftenMed hjälp av ett tvåsiffrigt...

Skära glas med TechShop

vad du behöverGlasGlas skärare (TechShop)Glas oljaPennaRak kantMåttbandSkyddsglasögonSkärande glas är verkligen lätt att göra. Det finns några tricks som du behöver veta.Att få dig glas cutter redo. Jag använder en olja glas cutter. Den olja hjälpen...

Lös upp glas med dränera rensade

med hjälp av natriumhydroxid (Avloppsrens) vi lös glas.Glas är nästan osårbar till kemikalier och därmed varför det är det bästa materialet för kemiska behållare och reaktion fartyg. Men när den utsätts för smält natriumhydroxid även glas kommer att...

Anpassade Xperia Z1 tillbaka glas med trä!

Kan inte krama ett träd?Här är det nästa bästa: kram din Sony med en snazzy äkta trä ersättning baksidan!Efter att av misstag tappade min Sony, har det bakre glaset krossats!Så jag tänkte jag skulle ge det en touch av elegans, tillverkat vilket gör d...

Etsning aluminium med en vattenskärning

OMAX Waterjet vid piren 9 kan skära genom flera inches av nästan alla material som du kan tänka dig på en hög nivå av precision. Men det är också kan generera anmärkningsvärda effekter av etsning olika material i stället för att skära igenom dem. Fra...

Etsning marmor med en vattenskärning

Det kan ofta vara intressant att jämföra resultaten av två mycket liknande operationer med endast små förändringar mellan dem. I mitt fall, jag hade experimenterat med etsning på vattenjet som en del av min hemvist på piren 9 och var intresserad av a...

Rengöring Sea glas med protes tabletter (och smycken, vattenflaskor, basmaterial, glas, Damejeanner, toaletter, etc.)

Protes renare har flera användningsområden. Det är bra vid rengöring av små föremål som smycken, hantverk leveranser (ex. hav glas, mosaik, etc). Det gör sig av mineralfyndigheter och ger glans.Steg 1: Blötlägg Placera dina pjäser i ett grunt fack. L...

Gravyr med en sandblaster och vinyl stencil

jag behövde en present till en vän och hade inte mycket tid att göra det. Jag var på kostnaden Plus världsmarknaden för leveranser (för ett annat projekt) och upptäckte de säljer små kolvar för ca $7. Jag bestämde mig att gravyr hans initialer i det...