Ett barn projekt att ger tillbakajag har undervisat i 14 år men på bara 2 skolor. Båda skolorna har whats kallas i vår stadsdel "innerstaden" status. Detta betyder inte att vi är i en storstad, det innebär att ett betydande antal elever lever nära fattigdomsstrecket. Många av barnen kommer från några ganska svåra omständigheter och en verkligen instabila familjemiljö.

Vad jag har märkt är att när dessa barn får möjlighet att ge tillbaka de är rätt på ett sätt som ett lunch program eller gratis handledning verkligen inte kan röra. Jag gillar att Visa 2 verkligen kraftfull video. Även om du inte gör detta projekt måste du titta på dem. När jag titta på dessa videor och se reaktionerna från mina elever måste jag verkligen slå tillbaka tårarna. Det är fantastiskt att se barnen GEARED upp för förändring.

http://www.Ted.com/Talks/william_kamkwamba_on_building_a_windmill.html
http://www.good.is/post/Kenyan-Hero-Replaces-Dirty-Indoor-lamps-with-Solar-leds/

Så har jag funderat på vad jag kan göra med min butik barn att ge dem chansen att ge tillbaka till gemenskapen. Jag vill ha dem att förverkliga sin potential för att göra en förändring inte bara i sin egen situation men för andra också. Detta är vad jag kommit fram till och Instructables är ett perfekt sätt att organisera och presentera mina idéer... så här ya go.

Detta är verkligen två Instructables i en... Jag vill barnen att lära sig att hjälpa till i deras gemenskap och jag vill barnen att lära sig hur man ställer in och bygga en projektet löpande-bandet stil som behandlar de upptäcker.

Här är min inlärningsmål...

Del ett... (brainy grejer)

-Studenterna lära dig att upptäcka genom forskning som behöver hjälp i sitt område
-Genom diskussion och forskning kommer eleverna att upptäcka där människorna är.
-När eleverna identifiera vem som ska hjälpa de behöver lära sig vad de kan göra för att hjälpa.
-Eleverna kommer att lära sig och identifiera hur att hitta resurser för att uppnå målet.
-Studerande lär sig kommunicera och samarbeta som ett team för att uppnå ett mål.
-Studenterna ska bli befogenhet och PUMPAS för att skapa förändring! YA!

Del två... (praktiska händerna på grejer)

-Studenterna kommer att visa olika sätt att kreativt utforma en produkt.
-Studenterna lära dig att avgöra vilka material som krävs.
-Efter tillgängliga verktyg är etablerade avgör studenterna som kommer att användas. Vi har alla typer av verktyg i vår shop så eleverna kommer att lära sig och hur du säkert fungera på pelarborrmaskin, Hand drill, Scroll saw, sticksåg och bandsåg.
-Studerande lär sig tillämpa lagarbete för att effektivt bygga ett projekt med hjälp av stycke arbete och löpande band-stil byggnad om det behövs.

Inskickad av HD Stafford Middle School för Instructables Fadderverksamhet Program

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lindra smärtan av ett barn som har Cancer 2

MEDDELANDE - detta Instructable förespråkar inte hugga ditt barns huvud och placera den mellan pumpor att göra henne lycklig!!!Jag mooching runt Instructables.com igår och jag kom över två inspirerande Instructables som helt ändrat min syn på denna u...

Hur att pott träna ett barn.

Efter potträna min son, kusiner, lillebror och min dotter, jag ger min ödmjuka hemlighet till potträning med kärlek och tålamod. Du kan dock inte vara rädd för att ser ohyggligt Långben (på allvar).Steg 1: Titta på "the look".Så tidigt som möjli...

Att göra ett barns 'namn' pussel

en av mina barnbarn har en ovanlig, familj, namn. Hon vände sig bara två, och hennes mor älskade pussel start vid den åldern. Så när jag tog klassen, på med laserskärare, på Tech Shophttp://www.techshop.ws/ jag visste att ville jag göra henne ett pus...

Ändra ett barns blöja en hand

Jag har fått mycket begränsad användning av en arm. Det hänger som en förlamade t-rex arm, på grund av mindre Cerebral pares. Eftersom jag ska vara en pappa (för första gången) i några veckor, jag betonar hur "en beväpnad man" kan ändra en blöja...

Bygga ett barns Workbench vilken storlek du vill ha

En av mina käraste minnen är från 1983 när min fyra år gamla son och jag tillbringade en lördag bygga sin arbetsbänk. Vi började på morgonen när vi gick ut för att köpa virke och kom hem för att bygga den. Detta gav honom sin egen plats att arbeta oc...

Bygga ett barns Muskoka ordförande

några år sedan, jag designade denna särskilda Muskoka ordförande att ge till min brorson som en julklapp. Dessa är mer allmänt kallas Adirondack stolar i staterna. Jag bestämde mig för att detta också skulle vara ett stort projekt för min klass 11 tr...

Handsnidade tatuering bild från ett överblivna projekt

Min dotter ville ha något speciellt till jul så jag gav henne en hand gjorde gåva. Jag snidade henne en tatuering bild.1 - första hittade jag en överbliven bit trä från ett annat projekt jag arbetar på.2 - efter att hitta precis rätt bit slipad jag b...

Ett Morrow projekt

Morrow projektet CBR och Medkit; en samling av tricks för att skapa en enstaka praktiska prop.Steg 1: kort Som med alla bra prop projekt, här började med en kort:För att skapa två rekvisita från RPG- The Morrow Project, nämligen CBR och Medkit. CBR s...

Hur man har ett barn på Pi-dagen

Som jag är säker du är antagligen medveten, pi-dagen kommer varje år, men denna pi-dagen var särskilt speciell. Pi-dagen firas på 3/14 varje år, men i år bara, datum approximerar dag lite närmare.Detta händer endast två gånger ett århundrade. Datumet...

Tur ett barn ritning i en broderad Plushie

För inte länge sedan en mor kontaktade mig och frågade om jag kunde vända hennes barns ritningen i en huggable plysch kudde. Hon bifogade en mycket detaljerad teckning skapad av sin 5-årig dotter som heter det "Googly ögongloben Dam." (Det finns...

20 PVC projekt att bygga - PVC kul

Idag ska jag visa dig 20 PVC-projekt som du vill bygga hemma.-(Titta på Video)-Först är det PVC blåspistol Revolver som gör att du kan skjuta 6 skott utan omlastning. Det tar lite tid att göra men väl värt mödan.Nummer 2 är en Mini kanon som skjuter...

Ett experiment i transformator spola tillbaka

Jag har haft denna transformator sitter i min skräp låda för ett par år nu. Det kom från ett billigt Hi-Fi-system. (eventuellt) 80-tal vintage.Jag arbetade ut det måste vore fått 90-100VA, men med lindningar för 11.7v, 15.4v och 40.5v, det var lite m...

Måla ett barns Dresser

Jag önskar jag hade sinnesnärvaro att ta ett "före" Foto - denna byrå, som har varit i vårt hus för evigt, målades vita, och var dullsville... Min fru var redo att skicka det till trottoaren. Men den var gjord av äkta trä och en ersättning från...

Awesome barn projekt: Lätt Barbie Diorama

Barn behöver dessa dagar en kreativa utlopp. Mina flickor älskar att mixtra och om de inte har utlopp de behöver, de tenderar att förstöra vårt hus. De nyligen började bygga sin egen Barbie doll house dioramor, och har kommit upp med ett fantastiskt...

Lägga till en ATMEGA328P och realtidsklocka till ett befintligt projekt

detta var ett befintligt projekt jag hade gjort innan.En 8 X 10 ledde matrisen.Så är det inte en komplett bygga, bara visar Lägg påJag har lagt till 8 X 10 LED display en mikro-processor, ATMEGA328P kör på 8MHz intern klocka med Arduino bootloader.Oc...

Hur man inte ska gråta som ett barn när skära lök

Någonsin undrat varför varje gång du behöver till skiva upp ens en ynka liten lök dina ögon omedelbart börja riva upp? Mina vänner, kampen är verkliga... men det är inte för att säga att det finns ingenting som kan göras åt detta.Mitt namn är Jeff Po...

Enkla steg pall för ett barn

detta är en mycket enkel steg pall som kan användas för ett barn (eller en vuxen som det är mycket stark).Jag gjorde detta steg pall från en bit av 1 "x 5" regenererade bråte, och 12 träskruvar.Du kan använda en bit av 1 "x 6", eller 2...

Misslyckade projekt: Att hålla sniglar bort från en köksträdgård

när odla egna grönsaker på en av utmaningarna är att hålla rovdjur från frukter och leafage. En fruktad varelse i detta sammanhang är snigeln. Detta Instructable dokument ett fruktlöst försök att vägra dessa djur tillgång till köksträdgården med hjäl...

Förbered ditt hus för gäster med ett barn

Om du har en familjemedlem eller en vän som kommer en stund eller för en natt med sitt barn, se till att du förbereda ditt hem och en säkerhet miljö med dessa få enkla steg.Steg 1: Välj ett rumDet viktigaste steget är att först välja en lämplig plats...