Ett botemedel till Vile hickaHär är ett enkelt botemedel mot HICKA!

VAD DU BEHÖVER:

  • 1 TABELLEN ELLER SOPPSKED

  • 1 burk din favorit slät JORDNÖTSSMÖR

Detta är enkel och effektiv!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY överföring ett foto till en duk

I detta projekt visar jag hur du överför tryckt ett foto till en duk med hjälp av en Laser foto, en duk och vitt lim. Modge podge är ett mycket bra överföring medium, men vitt lim fungerar så bra som modge podge.Detta DIY projekt är mycket lätt, behö...

Överföring A Halo 3 karta från ett konto till en annan (Xbox 360)

detta kommer att hjälpa dig överföra kartan (anpassad) Halo 3 från ett konto "på en Xbox 360-hårddisk" till en annan på den hårddisken. Ett sätt som denna teknik kan vara bra är om du gjort en egen karta på en av din icke-xbox live konton men du...

Hur att lista ett objekt till salu på eBay

Välkommen till min Instructable om hur att lista ett objekt till salu på eBay!Denna artikel visar dig hur du kommer igång att sälja på en av världens största, mest besökta, online marknadsplatser. Lära sig att använda eBay är ett bra verktyg för alla...

Omvandla ett foto till en antik, oljemålning i Photoshop

Photoshop CC handledning visar hur du snabbt och enkelt förvandla ett foto till utseendet på en antik, oljemålning.Få upp till 20% rabatt Photoshop + Lightroom! Endast $7.99 p/månad: https://db.tt/4PNmz1S8Craquelure textur: http://goo.gl/QyGvhMFoto f...

Min nya bokstäver för min 2 brevvänner i ett brev till Turkiet?

Hej alla. Min nya bokstäver för min 2 brevvänner i ett brev till Turkiet.De är grannar. Jag skicka 2 brev i ett kuvert för de. Detta är min nya snigelpost - Brevvän.Jag är i sociala medier:Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010877.....

Unge vänlig: Ett halsband till mamma!

Ett halsband till mamma!Detta är en verkligen söt och enkel projekt som är perfekt för små barn. Den bästa delen är det är verkligen lätt, snabb, rolig, och allt du behöver är några skrotar papper, sax, en tandpetare, vissa tråd (eller tandtråd), en...

Hur till vända ett kassettband till MP3-spelare

Detta är en Instructable på hur du sätter ett kassettband till MP3-spelare. Detta är min "remixad" version av Brittliv's, men jag kunde inte lägga in den i den Remix Contest. Hennes version kan hittas här. Kom ihåg att jag i huvudsak gjorde exak...

Hur man korrekt lägger ett Mixtape till iTunes

Jag är bara här för att rensa upp viss förvirring med iTunes om mixtapes.Steg 1: Hitta en bra mixtape hemsidaPersonligen tror jag www.livemixtapes.com är den bästa webbplatsen för att hitta de bästa mixtapes.Steg 2: Skapa ett kontoMedlemmar i Live Mi...

Göra gott kaffe med ett alternativ till Aeropress "Inversion" metoden

jag, liksom miljoner världen över, älskar Aeropress kaffeälskare. Det har praktiskt taget ersatt clunky ol ' "Fransk" pressen. Jag använder min gamla FP för att göra te nu. Aeropress är liknar FP i vissa avseenden men fina filtret tillåter en my...

Ett botemedel för halsont eller hosta - päron socker soppa

för detta instructable, skulle jag vilja presentera ett recept för människor som har en hosta eller halsont. Päron är verkligen en bra typ av frukt att bota hosta eller ont i halsen, men jag fann att vissa människor inte gillar äta päron. Päron socke...

Förvandla ett foto till en brodera

några vänner och jag gjorde en handgjord secret santa gåva utbyte nyligen, den vän jag drog av hatten har denna ganska fenomenal mustasch så jag visste att jag ville göra något för att betona att. Jag beslöt att göra en broderade porträtt av honom.St...

Ett botemedel mot den gemensamma kallt

växa upp, min far, en barnläkare, nästan aldrig föreskrivs något för oss bortom gott om vätska, kanske en aspirin (numera det vore ibuprofen), ett varmt bad och säng. För soar halsar han gjorde oss gurgla saltvatten, och när vi klagade på att obehagl...

Början Microcontrollers del 3: Överföra ett Program till mikrokontroller (drivrutiner)

Välkommen till del 3. Detta är en mindre handledning som kommer att behandla helt enkelt laddar drivrutiner se till din programmerare kan kommunicera med datorn ordentligt.Observera att ibland TinyISP och USBAVR enheter nu kommer förladdad med Window...

Ett alternativ till att använda Backer styrelsen över undergolv före plattsättning

när jag byggde huset jag ville ha alla min badrum, hallar och köksgolv vara klinkergolv som var nära ca 1500 kvadratfot. Entréplanet är faktiskt andra våningen i huset så det är byggt från 3/4 tum spontade plywood över 2 av 12 yellow pine vilar på vi...

Ett alternativ till en buster krage för en hund med ett sår på sin mage

vår hund tog 4 dagar att få Klarna med buster krage sedan hittade hon kunde klia ganska nära sitt sår. Vi gjorde hennes pyjamas som ett alternativ och de fungerar bra.Jag använde en mans västen och hennes sele.NB A buster krage är aka en e-krage elle...

Ansluta ett ljus till väderprognosen

Använda vädret för att ändra färgen på din lampa, skapa din personnal atmosfär!Steg 1: Få en Z-wave nyckel och lampan:Nyckeln:https://www.Amazon.fr/Aeotec-Z-stick-Manette-Adaptateur-ZW090-C/DP/B00YETCNOE?ie=UTF8&Creative=22722&creativeASIN=B00YETC...

Konvertera ett sidobord till en fjärrkontroll

Jag fick denna idé sent en natt när fumlande för TV: ns fjärrkontroll och inte hitta den. Tänkte jag, "Hej, vore det inte bra, om min sidobord hade några knappar inbyggda i det!" Ni kanske undrar varför skulle du bygga något sådant, men jag vill...

Ett Intro till personlig PowerPoint-mallar

en av de svåraste sakerna att göra under ett affärsmöte eller föreläsning är att titta på en tråkig presentation. Eller kanske är du den som fastnade med att designa en PowerPoint för ditt företag eller grupp projekt. Detta instructable visar process...

Hur man gör ett Text till tal-System

Detta är ett mycket enkelt projekt är det också kortSteg 1: Vad du behöverdu behöver en anständig kod redigeringsprogramför detta använder jag notepad ++Steg 2: KodenDetta är all kod du behöver dess mycket kortDim meddelande, sapimeddelande = InputBo...