Ett förstoringsglas att bära runtJag har velat ha en bra förstoringslins att släppa till min verktygsväska för ett bra tag. Jag hittade aldrig något som passade mig. Jag ville ha en bra glaslins, och jag ville att det skulle vara skyddade i min verktygslåda. Jag hittade några trevliga objektiv på Tanner i Dallas för $1,99 och bestämde mig för jag skulle göra min egen. Linserna har en diameter på 9 cm. Du kommer att behöva göra justeringar för andra storlek objektiv. Jag designar ett fäste som härrör från denna design att montera ett förstoringsglas att vissa arbetsbänkar här på Dallas Makerspace.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bränna en bild på trä med hjälp av ett förstoringsglas!

Utnyttja kraften i Apollo solguden och char ett mästerverk i en tråkig gammal träbit! Tur för dig också. Det kostar bara runt $1! (förutsatt att du har en träbit att använda och inte inklusive bläck används för att skriva ut bilden) Leveranser består...

Ett barn projekt att ger tillbaka

jag har undervisat i 14 år men på bara 2 skolor. Båda skolorna har whats kallas i vår stadsdel "innerstaden" status. Detta betyder inte att vi är i en storstad, det innebär att ett betydande antal elever lever nära fattigdomsstrecket. Många av b...

Eld med ett förstoringsglas

En mycket enkel brand att göra skicklighet, där solen och ett förstoringsglas. Strålarna från solen när koncentrerad till en liten cirkel med hjälp av ett förstoringsglas, kan bränna din eld bunt mycket lätt.Steg 1: material FörstoringsglasFire bundl...

Förvandla ett bra rum till en året runt Growroom

i min källare hade vi en gammal väl rum som inte kunde användas. Eftersom jag är en ivrig trädgårdsmästare beslutade vi att göra om den till en inomhus växa rum. Jag använder växa rum ca 9 månader av året. Jag använder det för att starta växter inne...

Hur att fylla luckorna runt gjutning på väggarna

Vi har en äldre hem som vi renovering - det är över 120 år gammal. Mer moderna hus har plattare väggar, men som vi inte återuppbygga huset det är inte ett alternativ. Även med den moderna gyprock (gipsskivor) har vi funnit väggarna har en något vågig...

Ett sätt att vika papper att binda utan staples

Här är ett sätt att bindande papper utan klammer eller någon enhet.Jag hoppas du hittar det praktiskt.SkålMike...

Inte bo en natt på ett hotell utan att titta på detta DIY!

Om du inte kan se på videon ovan, Klicka här för att gå till sidan YouTube!Detta instructible kommer att lära dig att kontrollera din hotel lakan innan du bo i ett nytt hotellrum att se till att de har ändrats.Varje rum på ett hotell är tänkt för att...

Att göra ett talande minne att "skydda" dina data.

Först och främst måste jag göra en varning innan jag börjar detta "ilbe. Detta begrepp är, på något sätt, ett sätt att säkra eller skydda dina data på ett USB-minne (det är därför jag satte "skydda" inom citationstecken i rubriken.) Om du f...

Knäcka ett ägg utan att göra en enda röra!

Detta instructable visar dig hur att knäcka ett ägg utan att göra en enda röraSteg 1: Samla material som behövs Du behöver:1 äggEn skålEn knivSteg 2: Knäcka ägget 1. plocka upp ägget2. Håll ägget i ena handen3. plocka upp kniven med andra handen4. gö...

Hur att möblera ett kontor utan att bryta banken

köpa inventarier och möbler för ett kontor kan vara ett dyrt, speciellt om du köper allt nytt. Eftersom de flesta typer av möbler förlorar värde den minut de är sålt, kan du hitta erbjudanden på möbler till ditt kontor. Ju mer sparsamma du är, desto...

Lägga till ett hölje att klä upp ett fönster

En av de första saker vi gjorde när vi flyttade in i vårt nya till oss hus var att ersätta crappy ursprungliga enda glasruta, inramade aluminiumfönster från 1970-talet.Nya fönster är en stor förbättring, men de såg fortfarande lite vanligt.Jag bestäm...

Ett sätt att kombitrafik din externa disk

efter flera tillfällen när min precccious (på grund av all information lagras) hårddisk hade fallit ner eftersom jag alltid glömmer det är fäst och sedan stå upp eller flytta den bärbara datorn, jag förstod hårddisken måste dockas på något sätt till...

Ett alternativ till att använda Backer styrelsen över undergolv före plattsättning

när jag byggde huset jag ville ha alla min badrum, hallar och köksgolv vara klinkergolv som var nära ca 1500 kvadratfot. Entréplanet är faktiskt andra våningen i huset så det är byggt från 3/4 tum spontade plywood över 2 av 12 yellow pine vilar på vi...

Kör ett nät att samla fisk prover

drivgarn är en allmänt använd urvalsmetoden av DNR och Fish and Wildlife Service. Denna teknik kan dessa företag att samla in stora mängder fisk för forskning eller kläckeri användning. Denna handledning kommer att ge en allmän översikt över den här...

Öl bröd: ett sätt att älska öl.

Välkommen till min första razzia i bröd baka! Jag hade ingen aning hur enkelt och billigt det är att göra bröd som smakar mycket bättre än de flesta köpta bröd. Öl bröd är inte en ny idé, men jag skulle vilja dela mina metoder och observationer om pr...

Ett sätt att avsluta kanterna på en Baby Quilt

har du någonsin varit frestad att köpa en av de pre quiltad baby quilt paneler? Du vet de som inte har färdiga kanter. Ja, att typen. Jag tror inte vanligt även på att köpa en av dessa eftersom de kan kosta mycket, och jag har ingen aning vad jag ska...

Mikrobiella bränsleceller - ett sätt att generera ren el från avloppsvatten

Över 1,5 miljarder människor i världen har inte tillgång till El. Det innebär att 1 av 5 människor tvingas leva utan något som en majoritet av världen tar för beviljade varje dag! Utan el är dessa människor inte att kyla mat/medicin, har en garantera...

Ännu ett sätt att äta mer bacon

Bacon lindade gröna bönor. Mycket lätt att göra och super enkelt. Detta gör färska gröna bönor divine, även de ivrigaste Köttätaren kommer att njuta av.Steg 1: Här är vad du behöver Färska gröna bönor, jag fick alldeles för många och vi åt gröna böno...

Handgjorda örhängen design-gör ett par smycken att göra örhängen med träd-figur

denna Handgjorda örhängen design är hur lätt som helst att göra. Samtidigt öva detta par smycken att göra örhängen, behöver du bara några inches av aluminiumwire, två pärlor och mindre än 10 minuter!Prova denna Handgjorda örhängen design. Rekommender...