Ett nytt liv för din snöskyffelverktyg: Vice bänk, sågar, borr, fil, skruvmejsel, hammare.

Material: 3 träskruv, 2 maskin skruvar med muttrar och brickor.

Här, i Sherbrooke staden i provinsen Quebec, Kanada, är vi igen idag, lördag, april den 13 2013, vintersäsongen. Julhälsningar! Så jag föredrar att inte se utomhus, men kanske det är bra att tänka på nästa vinter som inte är så långt! Så jag ser min begagnade snöskyffel och säga: "du gav mig bra tjänster under de senaste tio vintrarna och med alla bekymmer och ansiktslyftning jag gav dig, genom exempel en bättre fix för handtaget och en metallisk blad (skrapan) fast med pop nitar att skydda din plast köttet, det är inte lätt för mig att skiljas med dig! Men nu, efter två begagnade metalliska blad, ditt kött är slitna och det är dags att gå till papperskorgen".
Men jag har en viss "retenue" och jag tror att bäst för vår planet är att återanvända. Återanvändning är det bästa återvinningsprocessen. Jag säger "Nu är det dags att se vad din framtid min älskling spade." Du kan se den dåliga sidan av min spade med metalliskt används blad och den övre bra sida som jag kommer att använda efter nästa steg...
Så jag konstaterar att liksom många skyfflar på marknaden, min spade har några symmetri eller nära symmetri. Skulle det vara möjligt att bara vända handtaget och har en ny spade och många år av lycka tillsammans? Ja! Se det hur nu. Kanske du kan föryngra din spade som jag (det kan vara också i aluminium eller järn). Kanske är det möjligt för Snöplog... Vi kan skyffla pengar eller kratta i vår plånbok av återvinning! Kanske du överväga detta instructable för rejuvenate spadar en bra kandidat för oförstörbara tävling. Men det finns ett problem, alla dessa tävlingar är stängda för quebecquers. Varför? Du tror att du vill rösta på mig. Be dem att killarna på Instructables. Jag har en tröst pris: may vara i kanske vi kan ha snö igen och min oförstörbar spade är redo!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ge din gamla duk järn ett nytt liv

.... En dag jag Strykningsservice mina kläder och av misstag ut järnet på nylon strumpa. Järnet var så varmt att det smälte strumpan och smält plast fastnat på basen av metall järn. Detta smält plast skulle hålla sig till mina nya kläder medan du anv...

Trasiga cykel Light - att ge ett nytt liv

en kväll jag hade ett omak på min cykel från kontor tillbaka hem. Min helt ny front ljus gled från skåran, föll på vägen och kom under en Motorisk cykel, det bara inte kunde ta rida längre...Från ett avstånd jag kunde se massor av krossade bitar på v...

Ge ett nytt liv till din penna

vackraSteg 1: Vad du behöver? You need :-Penna-Halm-Lim-SaxSteg 2: hur? Skär halm och Lägg lim i blyerts, lägga halmen och...Steg 3: Du är klar Göra många färger! ;-)...

MINI MUFFIN KRITOR... Ett nytt liv för trasiga kritor!

'''Brutit kritor?!? Kasta dem inte bort... Göra gamla KRITOR-nya igen! Upp-cycle din trasiga kritor till Mini MUFFIN storlek KRITOR. Du kommer att älska den tie-färgade utseendet och din unga konstnärer kommer att älska mini disc storlek---bara just...

Att ge ett nytt liv till en gammal kornett/Trumpet

Jag köpte nyligen detta på ebay för 27 dollar. Ett åringar ambassadör modell kornett gjorde på 1950-talet. En hög kvalitet instrument, även om en student modell, är känd för att användas också av många proffs samt på grund av dess tonkvalitet, hållba...

Ge ett nytt liv i en begagnad longboard.

Jag köper denna begagnad komplett longboard i en butik för endast 50€ (ca = 56$), jag vet att det finns en hel del instructables på skateboard men jag ville göra min egen version. ledsen för min engelska jag är franska.(Du bör trycka på knappen "Visa...

Nytt liv åt gamla leksaker genom magnetism

Eftersom videon inte visas på alla mobila plattformar, här är YouTube-länken: https://www.youtube.com/watch?v=AGbPpDqIKq4De lurar i lådor gömda i vindar och källare, de spridda över loppmarknader som döda-eyed ohyra, och de är det stoff minnen är gjo...

Gamla tabellen får nytt liv

Steg 1: Ett nytt liv En vän till oss skulle kasta detta bord och stolar ut. Jag tog dem upp, målade dem och täckt dynorna i en ljus vinyl som är väderbeständig. Älskar det!...

Instructable ägg nytt liv

Hej killar, som ni vet, ägg ofta ges till fira påsk eller våren. Även om ägg, var i allmänhet en traditionell symbol för fertilitet och återfödelse i kristendomen. I kristen sägs påskägg representera Jesus uppkomsten från graven och uppståndelsen. Fö...

Ge nytt liv till dina slitna musmatta!

i detta instructable jag kommer förklara hur du kan ge nytt liv till dina gamla musmatta med saker som du kanske redan har runt huset.Steg 1: material Vad du behöver:-En gammal musmatta (eller en du inte gillar längre)Troligtvis har du en runt någons...

Döda datorn reinkarneras som konst, möbler eller inkubator för nytt liv

En gång, min dator dog. Jag tryckte på strömknappen, jag hörde ett sprakande ljud snarare än lugnande Mac sosumi ackordet och i sekunder innan min reflexer sparkade i och mitt hjärta började slå igen, en dammig brännande lukt fyllde rummet. Jag drog...

Ge de gamla skrivbord stolar nytt liv!

När vi flyttade in i vårt nya hus, min pojkvän och jag gjorde det högsta prioritet att ge oss en studio utrymme där vi kan arbeta med projekt på vår fritid. Vi båda letar alltid efter nya innovativa sätt att få exakt vad vi vill använda så lite penga...

Ge nytt liv åt gamla konst i trädgården

Våra barn - har nu i deras låga till mitten av tjugotalet - alltid gillat att göra saker. Och vi har alltid haft de saker de gjort, som täcker väggarna, bordsskivor och kylskåp med sin konst och skapelser medan de växer. Nu när de är vuxit och (oftas...

Nytt liv till döda Ni-Cad och alkiline batterier

I detta Instructable ska jag visa dig ett hemliga batteri bolagets inte vill du veta!!! Hur att ge nytt liv till döda Ni-Cad batterier och engångsbatterier.Detta var inte 100% min idé. Jag fick idén från: få döda Ni-Cad batterier tillbaka till livetV...

Nytt liv för gamla tryckta kretsar.

Denna intro berättar varför jag gjorde detta. Om du inte vill bli uttråkad av min berättelse hoppa över till steg 1Hej, är mitt namn nätverkskortet. Jag är i klass 10 och jag har ett intresse för elektronik. Men jag har en hel del restriktioner. Jag...

Hur man gör Facebook Live från din dator

Du vill strömma Facebook Live från din PC?... eller om du vill ha bättre videokvalitet eller kristallklart ljud?... eller om du vill göra en webinar eller live presentation och Visa ditt skrivbord med Facebook Live? (JA DET ÄR MÖJLIGT!)Om svaret på n...

Hur till syn i ett nytt Scope i bara ett skott

Vi har alla där, i The pinnar eller vid sortimentet med en ny gevär och/eller ett nytt scope, undrar hur många rundor du kommer att behöva bränna igenom bara för att få detta scope redo för din nästa jakt. Jo, nästa gång du observation i din räckvidd...

Installera ett Switched 12v eluttag på din motorcykel - Intro

Motorcyklar vanligtvis kommer inte standard med en 12v uttag, så laddar din telefon eller GPS kan vara en smärta - låt oss fixa det ska vi!Denna guide är att använda en 2011 Suzuki GS500F som ett exempel cykel men denna guide kan anpassas till andra...

Lära sig ett nytt språk (medan du gör en smörgås!)

Har du någonsin velat lära sig ett nytt språk? Bokade en utomeuropeiska semester?Vill du ha ett enkelt sätt att öva din nya språkkunskaper?Har du ett kylskåp? Du ofta öppnar den / gå förbi det?Om du har svarat ja på de flesta av dessa frågor, då dett...