Ett nytt sätt att grilla kastanjer och få dem ur sina skal hela - lämplig för runt Turkiet och marrons glacésBRA MAT FÖR GRATIS!

Det mest berömda området i Frankrike för kastanjer är Ardèche men faktiskt i landsbygdens Normandie söt kastanjeträd gränsar här många fält och road sidor. I vår by i oktober är alla ut födosökande för denna underbara och mångsidig mat. Tidigare har jag använt dem i kyndel pajer, söta puddingar, grönsaksrätter, fyllning och även gjort söta kastanjepuré men detta år vill jag göra ett försök för den heliga Graalen av kastanj preparat - marrons glacés.

Det gör jag genom hela kastanjer inte halvorna och smulig bitar du kan enkelt gömma under smörade groddar eller låtsas var en avsiktlig del av rustik letar pastej sv croûte eller korv kött farsen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

De flesta traditionella & Delicious sätt att grilla kastanjer

Verkar som det finns olika råd ute för rostning kastanjer; Jag har provat många och har bosatt sig på en favorit, traditionell metod som är lätt, snabb och smakrika. Låt oss komma igång!Steg 1: Sätt en gryta med vatten på stovetopMen jag trodde vi va...

Göra en modulär tesla ventil av foam clay - ett bra sätt att Visa teknik och fysik av vätskor för barn

StorylineHej alla,Jag letade begrepp relaterade till turbiner och rotorer. Jag kom först till Tesla turbin vid visning av video från en välkänd video plattform... Vad ett konstverk! Efter video föreslog internet utsiktsplattform mig en sekund på Tesl...

Katt-disk - ett nytt sätt att arbete

Åh Hej... Jag fick se dig där!Nu ta mina vänner en stund att fundera över detta mycket påtagliga problem. Har du någonsin jobbat studiously vid skrivbordet bara för att upptäcka själv distraherad av något annat än din mycket speciell kamrat, eller sk...

Göra en modulär tesla ventil av foam clay - ett bra sätt att Visa teknik och fysik av vätskor för barn - OCARINA DESIGN

StorylineDetta är en ytterligare design, jag gjorde faktiskt.Jag frågade mig själv om en modulär tesla ventil (från som jag antar att jag är typ av "uppfinnaren" men jag erkände att jag inte tittat i litteraturen att se om detta gjordes innan -...

Ett enkelt sätt att få katter och hundar av din trädgård

inte du hatar dina grannar katter och hundar som kommer till din trädgård, röra upp dina växter och bajs överallt? Det var en av mina problem förra året. Jag försökte katt avskräckande och buller repellent enhet och de inte fungerade. Detta var vad j...

AdYou "Ett nytt sätt att annonsera"

AdYou är en revolutionerande ny idé att ändra världen av reklam. Kombinera projektion teknik och en lättanvänd webbplats vårt mål är att äntligen göra din röst hörd. Det stora priset av $25,000.00 kommer att bidra till skapandet av projektor enheten...

Papper-grön ett nytt sätt att återvinna och plantera

detta är såvitt jag vet en originell idé av plantering medium som är inte har utvecklats för närvarande eller under utredning.Därför (och tills någon sonder mig annars) jag är utvecklare av anpassning och rättigheter denna idé är för allmänt bruk och...

Ett nytt sätt att göra en aluminiumlegering Robot

med modularized mekaniska strukturer, elektroniska moduler och Arduino programmering, gjorde jag denna aulminium legering robot med Makeblock. (Nu de är på kicken, och många Super värde reparationssatser.)Steg 1: verktyg Verktyg som behövs: skruva fö...

QuickType - ett nytt sätt att skriva!

Hello! Idag ska jag att visa dig hur man bygger QuickType. Vad QuickType gör är att det typer ut vad du säger in i följetong monitorn för arduino med att trycka på en knapp från QuickType app jag utvecklat på MIT App Inventor. Använder bluetooth, så...

Ett nytt sätt att lube min tomgång air reglerventil (Honda Civic 1999, D15B motor).

Tidigare brukade jag ta bort luftfiltret och spraya powerlube i idle air port. Nu bestämde jag mig att prova en ny strategi.Steg 1: Ta bort statorn. Den kontakten jag unclipped då de två skruvarna som håller statorn togs bort. En gång ut kan du se na...

Ett System för att slå på och av en diskbänk från fjärran

Steg 1: Gör Bungee rep mindre Ta ett bungee rep och göra det som foto. Hur till göra det bra 1. sätta bungee rep runt tummen sedan ta andra hand och strech bungee rep ut sedan göra en figur 8 med bungee rep wrap andra hål 8 runt finger sedan ta bort...

Perlambulator eller ett nytt sätt att flytta små djur från ett fält till en annan!

Hur min granne fick runt problemet med rörliga nyfödda triplett lamm och deras mamma till ett fält närmare hem....

Ett nytt sätt att skaka tärningarna

Steg 1: Bara snurra tärningarna och ser din Nomber Vänligen kommentera och följa...

Nytt sätt att jämföra dokument med hög Precision

Dokument jämförelse används ofta för att dokument redigering och granskning. Genom den röda linjer, en process som ändringar identifieras mellan två versioner av samma dokument, kan användaren bestämma skillnaden mellan jämföra dokumenten. Dokument j...

Boll av död: eller hur jag lärde mig att stoppa oroande och Love Apple Pro högtalare

jag har alltid sagt att sedan förfoga över den "beige-box", Apple har alltid lett i området industriell design. Integrationen av form och funktion kan inte vidröras av någon annan tillverkare i alla branscher (Porsche kommer nära). Det är synd a...

Trasiga cykel Light - att ge ett nytt liv

en kväll jag hade ett omak på min cykel från kontor tillbaka hem. Min helt ny front ljus gled från skåran, föll på vägen och kom under en Motorisk cykel, det bara inte kunde ta rida längre...Från ett avstånd jag kunde se massor av krossade bitar på v...

IPod mini 32gig och nytt batteri utan att repa den.

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur du enkelt öppna upp en ipod mini utan repor eller Messina upp upp och ner och uppgradera batteriet och enheten.Tack vare geek teknik för inspiration har de instruktioner, men inte ett exempel på om en...

Ett helt nytt sätt att föröka.

Här är ett enkelt sätt att Visa barn principen om multiplikation. I själva verket är detta lättare än normal multiplikation. Det innebär att räkna, papper och en skriva redskapen.Steg 1: Rita linjer. Det första steget är att dra linjer. För en faktor...

Ett unikt sätt att göra en trä platta med en borrmaskin och en vinkelslip

Krävs verktyg och material: Vise, såg, borrmaskin, kvarnen, skruv, snabbtorkande lim gel, sandpapper och två bitar av trä.Jag hitta ett unikt sätt att göra en trä platta. Jag har aldrig sett folk att göra trä tallrikar som detta sätt, så kontrollera...