Ett val av behållare för att odla växter - Del3

det finns många typer av behållare som växter kan enkelt odlas, ännu mer lätt än i marken. En mängd olika små behållare används för produktion av plantor. Större kan användas för att producera de flesta grönsaker hemma.
Relaterade Ämnen

Ett val av behållare för att odla växter - Del1

Container trädgårdsskötsel har blivit en av de viktigaste verktygen för att bekämpa hunger och undernäring. Hela världen producerar människor sin egen färsk mat i många olika typer av containrar. Många är också dekorera sina hus och trädgård med pryd...

Ett val av behållare för att odla växter - del 2

det finns många typer av behållare som växter kan enkelt odlas, ännu mer lätt än i marken. Plastflaskor verkar vara favoriter för familjen trädgårdsskötsel, förmodligen eftersom människor inte gillar till kullen för mycket plast. Trädgårdsskötsel i a...

Att göra barn bevis behållare lätt att öppna

Snälla gör inte detta om du har små barn hemma.Jag verkligen gillar inte barn bevis behållare så jag tänkte jag skulle beskriva mina metoder för att göra dem lätt att öppna.Följande tre steg visar hur jag gjort tre olika stil barn bevis mössor lätt f...

Tip-Top blomkrukor: Maximera begränsat utrymme för att odla växter och blommor!

Detta häftiga projekt gör att du kan dra nytta av även den minsta platsen att odla blommor och växter-på uteplatser, balkonger, däck etc. Dessa leveranser är lätt att hitta (några återvunnet från vänner, familj och garage) och den slutliga produkten...

För att odla växter med hjälp av shipping paket

de flesta av oss numera köper tyger på internet och när vi får våra produkter vi brukar ha dessa kuvert eller andra omslag väskor som har nr använda och bara placera dem. Tja jag äntligen hittat en användning för dessa paket men inte alla av dem komm...

Upp-cyklade havregryn behållare till ett pannband innehavaren

en av mina nyligen avslutade projekt, vilket var en annan en av dessa "Jag måste göra en av dem!" projekt sporrade av Pinterest.Ett enkelt projekt som skulle kunna göras ungefär en dag, den använder en återvunnen havregryn behållare, scrapbook p...

Hur man bygger ditt eget växande behållare

===Min första inspiration var dessa växande behållare designad av Ray Newstead och visas här:http://earthtainer.tomatofest.com/==========På ovanstående webbplats bör betraktas som den ursprungliga och ultimata resursen och de flesta stegen används fö...

Papper behållare

mycket låg kostnad vikta pappers behållare, för att hålla små föremål (som skruvar) under konstruktion, reparation, montering etc.Kan också användas som ett kuvert för redovisade artiklar ordentligt.Det är disponibel, återvinningsbart, hållbara, milj...

Bygga din egen Geocache vattentät tub behållare

GeoCaching är stor! Det är i grunden en högteknologisk skattjakt spel växer i popularitet världen över. Allt du behöver är tillgång till internet, en GPS; Smart telefon, eller ens en karta och kompass, och naturligtvis, något att hitta.Vad geocachare...

Mini behållare från flaska & burk caps

vad? Du inte spara plast lock från flaskor & burkar? Vad tänkte du? Kolla med återvinning. Nu. Hur annars att bära några vitaminer, eller hosta eller vad, utan en hel del av bulk eller risken för att aluminiumfolie kommer att öppna i din ficka?Steg 1...

Suckulenter i vardagliga behållare

lägga skönhet till du levande utrymme med hushållens behållare.Steg 1: Prep Vad du behöver: mark, saftiga växter, stenar eller stenar, behållare i alla storlekar.Steg 2: prep behållare Lägg stenar eller stenar, detta kommer att hjälpa till med vatten...

Gör en Pick innehavaren från en Ice Breakers surnar behållare

hälsningar! Detta instructable visar dig att du kan använda en Ice Breakers surnar behållare för att lagra din gitarr/bas plockar. Det är enkelt, det är lätt men varför inte dela detta med dig? Också, varför avfall dina surt förvärvade pengar på någr...

En Man, en Dremel och en DREAMel - hur man gör fantastiska POI LED leksaker med återvunnen plast Drink flaskor / behållare

Hej där!,Detta instructable är avsedd att visa den genomsnittliga hushållsnära amerikanska hur att förbereda, montera och använda dina egna anpassade Poi LED leksaker - 75% som alla de material som krävs görs från din genomsnittliga dagliga husgeråd!...

Göra en klistermärke Dispenser av A Film behållare

i detta instructable, jag lär dig hur man gör en klistermärke dispenser ur en film behållare. Den primära användningen av detta för mig är att sätta min U distanser lastbil inspektion klistermärken till och hålla dem från utspelas varje gång jag behö...

Kaffe behållare med krita ombord märkning

jag ska starta stekning lite kaffe och jag trodde det skulle vara bra att göra några behållare för att förvara kaffet i. Jag valde att använda krita ombord färg så att som jag fick ny kaffe, jag enkelt kunde ändra informationen om kaffe. Även om denn...

Tuggummi behållare till bitar bitar arrangör

efter ett par år i vårt nya hus min verkstad hade förvandlats från en man cave till ett fullständigt kaos. Jag behövde verkligen ordna det.Big deal fick vara var att placera de små delarna (en eller två bitar av skruvar, muttrar eller sånt). Jag verk...

Behållare från läppglans/läppbalsam

jag alltid söker liten, snygg, liten behållare för att hålla mina gadgets. Jag ogillar bara kastar saker och så jag gör mitt bästa att återanvända. Detta är resultatet av mina önskemål.Mina systrar mycket läppglans och de kastar alltid behållarna. Ja...

Fylla fyra behållare på en gång

jag ogillar köpa nya flaskor källvatten i butiken så ville tänka ut ett sätt att fylla de tomma flaskorna med påfyllning vatten jag får från mataffären. Jag kallar det "container-fyllning juver", men det är verkligen inte en romantisk namn. Vad...

Extra högt vissla tillverkad av en Extra mynta behållare

I detta projekt ska jag visa hur man skapar en extra högt larm gjord av en Wrigleys Extra mynta behållare. Om du har alla delar, detta bör inte ta dig mer än 30-40 minuter att göra. Larm är extremt lätt och ett bra komplement till din utomhus äventyr...