Ett vapen av massa anvisning!Över 50 år sedan, såg jag en penna lutad mot verandan i ett hus nära min farmors. Jag var förtjust till omfattningen av pennan. Det var nästan lika lång som veranda inlägg! Wow! Vad kul det skulle vara. Skriva det? Det radera? Vad är den gjord av? Varför gjorde de det? Pappa, kan jag ha det? Den bara fråga som besvarades var sist och svaret var "nej", men jag tog hem med mig i mitt sinne.

Nu, som en lärare som tillbringat 30 år i offentliga skolor och ytterligare 11 år efter jag "pensionerade," bedriver en handledning verksamhet, har jag gått igenom en hel del pennor med en hel del studenter. För några veckor sedan, som jag förklarade lite geometri för en student, jag använde en vanlig penna som ett exempel på en hexagon och vi gick genom geometri visas i det. "Hur många grader är varje vinkel?" Jag har också använt en penna för att tillämpa nyckeltal och algebra. "Vad är förhållandet mellan längd och bredd på denna penna?" Hur många procent av längden är kontakt?"

Jag har flera saker i min tutoring center som spela med sinnet genom att använda konstiga proportioner. Jag letar efter sätt att få eleverna att tänka med en annan del av hjärnan.

Jag vet en man som har ett sågverk. Han repurposes gamla elstolpar. Runt här alltså cedar. Jag bad honom att fräsa några 1/2" brädor som var 12' lång och 12" brett. Dessa nämnder är alla gula nu.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Star strimma Aka The Mini Monster Knex vapen Of Mass Destruction

denna pistol inte behöver en introduktion bara titta på andra och tredje pic NUFF sa! (Ca 3-4 kartonger staplade inuti varandra en passform gick igenom alla men en tum av en röd stav)Denna pistol kombinerar kraften i en båge med en järnväg pistol/sla...

Hur man gör ett vapen del 2 stora bludgeoning vapen

super enkla instruktioner om hur man gör en förödande bludgeoning vapen varning Läs hur till göra en vapen del en ansvarsfriskrivning innan fortsatta.Steg 1: levererar behöver du en yxa och kniv du inte kanske ens behöver yxanSteg 2: att hitta vapen...

KN-1 (K'nade eller Knex granat-1)

detta är den första i min nya serie KN-serie som kommer att innehålla krig zon granater, min andra de var prototyper. Här, efter att ha varit starkt modded finns slutligen i ett litet paket och gör att några bra fragging, featuring 18 gula spön, denn...

Skicka texter med Intel Edison (Party Alarm)

"JAG ÄR GONNA POP NÅGRA TAGGAR, BARA FICK TJUGO DOLLAR I FICKAN. JAG ÄR EN JAKT, SÖKER EN KOMMA, DETTA ÄR F..." Parterna är skitkul när de är din fest. De är inte så kul när ljudet blomstrar från tvärs över gatan. Medan jag är säker på att du äl...

Elektriska gnistor med druvor

varning: detta är min första instrucible så bli inte till hård. Denna enkla knep kommer att vända en druva i till ett vapen av massa distuction väl inte riktigt men det gör enorm gnistorSteg 1: skaffa material Allt du behöver är:1. en enskild druva2....

Hur man gör en prop vapen med hjälp av AutoCAD Raster Design.

Detta är en handledning som kommer ger tips om hur du skapar ett vapen från ett spel eller en film med hjälp av en enkel bild och referenser.Material:AutoCAD: Raster DesignPhotoshop (valfritt)Varierande tjocklekar av trä (jag använde MDF)Wood arbetsr...

Gamla hemliga vapen: En Paracord slangbella

jag har byggt paracord-stödda strukturer och artiklar sedan 1977. Är det silvertejp av sladden och sträng företag, som allmänt anses av The Worlds mest användbara saker.Detta Instructable är för en slangbella gjord av paracord och en bit av cykel bil...

10 coola Lego vapen

det är riktigt cool Lego vapen. Njut! :)Steg 1: Kniven Göra denna enkla kniv med en Lego vapen handtag och en Lego blad.Steg 2: Eldkastare Göra detta från en grundläggande Lego gun bifogas ett vapen handtag i fronten, då enkelt tillägga en flamma bit...

Trebuchet av den stora variationen (ett pågående arbete), 4.28.07 uppdatera

Detta är min andra trä, hängande motvikt katapult och den första väldokumenterade. Det kommer att vara skruvas ihop från många egendesignade och egentillverkade komponenter, båda ungefär sex fot i längd. Förhoppningsvis kommer denna strategi möjliggö...

Hur man hoppa över ett staket

jag gick med marinkåren en gång.Jag hoppades de skulle hjärntvätta mig och göra allt enkelt.Deras metoder fungerar tyvärr inte på alla.De berättade för oss "kan du vara den nästa Presley O'Bannion!" (Han attackerade "Stranden av Tripoli&quo...

Att göra ett lager borttagning kockkniv

Först ut på frågorna för den göra med lär bestrida.Vad gjorde du? Jag gjorde en kökskniv västra eller "Fransk" stil, det är en allt runt design som gör allt från hacka grönsaker till skiva nötkött (eller i mitt hus, vilt). Klingan är tillverkad...

Hur man gör ett svärd

DISCLAIMER: Göra ett svärd på egen risk! Jag visar bara du hur jag gjorde det - säger inte att du bör följa mina metoder. Jag tror säkert du bör använda personlig skyddsutrustning (PPE) och följer säkert verktyg använda försiktighetsåtgärder.Jag viss...

Att göra ett spel i anteckningar och mycket mycket mer

Detta är min första instructable. Så om du har snälla några förslag kommentar. Låter komma igång!När vi alla höra ordet anteckningsblocket tänker vi av några tråkiga värdelösa applikationer att notera ner saker. Bra anteckningar är mycket mer än så....

Hur man gör en ninja stjärna från ett blad av metall

jag satt runt en dag när jag bestämde mig att gå hastigt min kastar knivar och praktiken kasta dem i trädet i min gårdsplanen. Efter hundratals gånger kasta kniven och saknas, eller att ha kniv studs förrädiskt tillbaka på mig, kom jag till slutsatse...

Nazi zombies flera vapen glitch

i detta instructable jag kommer att visa dig de två enklaste sätten att göra detta glich--Första metodenInkluderar random box-Andra metodenAnvändningsområden vägg monterade kanoner(jag har inte några bilder av spelet men jag har ritat några för att f...

$10 taktiska vapen ljus

detta Instructable kommer att omfatta hur du ändrar en billig ficklampa med tryckbrytare och mount till ett vapen. Du måste redan ha en montering pekar på vapnet som en vävare eller Picatinny järnväg. Det är billigt nog kan du även ge din Airsoft och...

Tips för att hitta en Junk Yard vapen

här är några tips på hur man böta ett vapenSteg 1: Vapen typer I klass mina vapen i tre kategorierTrubbigGenomträngandeOch skarpa(Kniven är ett exempel på ett skarpt vapen)Steg 2: Hitta ett trubbigt vapen För ett trubbigt vapen du vill ha något rund...

DuoPhones (hörlurar och hörselskydd i ett!)

Göra stora buller cancelling hörlurarna konkurrerar de pesky bräckliga dyra Beats av Dr. Dre för endast $20! Läs på...Steg 1: material 1. hörselskydd, kostar mellan $10-$20. Peltor varumärke är kinda bäst, den har en liten kant som behåller högtalare...

Fäst Caps - ett annat sätt

Snap mössor är "dummy" patroner som tillåter en shooter torka avfyra ett vapen utan att skada slagstiftet. Ett antal nuvarande produktion vapen sägs vara säkert att torka eld, jag antar att jag är typ av gamla skolan och försöka ha snapin mössor...