Everlasting Solar Camping natten Litehttp://www.ledlights.greenwatts.info/ detta enkla projekt omvandlar två solar trädgård lites och några tunna muromgärdade centrala vacume PVC-röret i en ficka storlek LED solar powered lampa som kan användas som en natt/komfort ljus eller läslampa. Den färdiga lampan är vatten bevis, kommer att flyta och kommer att pågå nästan för evigt och kostar under $10 att göra.

Kretsen använder två AA NiCd-batterier i serie som under drev arrayen LED avger nog lite att vara användbara men förbrukar väldigt lite ström. Batterierna varar i flera tusentals infiltration, lysdioderna är klassade för över 100 000 timmar och solcellerna senast över 20 år.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Solar camping generator

Jag byggde denna solenergi generator för camping. Det ger ett lågt wattal för länge. små laster, 12 volt enheter och laddning USB-enheter.Steg 1: delaralla 3d tryckta delar (valfritt) http://www.thingiverse.com/thing:1413044Solar charge controller ht...

Solar camping box

det hela börjar med mig att köpa den fel plast rutan...Jag ville göra en "solar något" som det för en lång tid och detta var den utlösande faktorn.Steg 1: saker du behöver: *plastic box* Solpanel (i mitt fall 12v 5W ≈ ± 10$) - några goda råd - k...

Gotiska gargoyle solar nattlampa

jag har haft denna gargoyle nattlampa sitter runt i år, men aldrig fick mycket användning av det, eftersom det tar en specialitet lampa som jag aldrig tycktes ha tillgängliga. Jag tog denna lampa till våra fritidshus i Brasilien och här det samlat da...

Solar Science Station

Solar verksamhet är intressant att lära känna och utforska, men ofta ses som en smula tråkig och livlös. Vindkraftverk flytta, hydro-electric växter har forsande vatten, hand veva generatorer kräver muskler, och sol bara... typ av sitter där. Som en...

Solar lättnad

... "Åh min Sue Ellen, det har inte varit denna heta sedan den sommaren 1997"...Steg 1: idé.... "Jag vet att Sharon, men vet du vad? Jag tror jag har en idé!"...Steg 2: Brun hund det... "Jag är ganska säker på att vi fortfarande h...

YACK BOX (ännu ett annat läger kök)

RUTAN YACK är en annan ta på den klassiska läger kök. Varför design ännu ett läger kök? Ingen av de andra hade alla funktioner jag ville:Kompakt-allt passar i badkaretBilligaRegn-tightEtt utrymme för att tvätta rätter (badkar)Ett utrymme för att tvät...

ATtiny85 två-kanals bly syra batteriladdare

Vintern anlänt precis. Fienden av alla batterier. Förra året var det säsongen extra batteriet i min T3 VW camper buss lite i dammet. Detta skedde sannolikt eftersom jag försummat att ta hand om det under vintermånaderna då bussen är normalt parkerad...

LED glas nattlampa med ljusstyrka (v1.0)

idag såg jag en glaskross i mitt förråd och jag tänkte använda det för att en glödande glas nattlampa. Vissa komponenter var med mig redan så det var lätt att göra denna nattlampan.Detta kan faktiskt också vara en ledde whiteboard som kommer att lysa...

Razor Ripstik LED

här är en cool idé om du gillar att åka skridskor på kvällen.Steg 1: Objekt Vad du behöver:två 3v lysdioderen strömbrytaretvå AAA batterihållareEn philips och ett platt huvud typ skruvmejsel plus alan nyckelEn Dremel eller en mejsel.Du behöver borra...

Upcycled, återanvändas och återvinnas glödande klocka.

Denna klocka har fått en ansiktslyftning och har förvandlats till en glödande väggklocka... Klockan och plast koks glasögon var på väg till deponi. Jag har klippt glasen i halv längd sätt att använda en kakel såg men du behöver inte. Ansiktslyftning...

Hur: Hålla en actionfigur ständiga!

Du försöker göra en animation med siffror... men något inte riktigt fungerar. Varje gång du flyttar, dina karaktärer falla över och detta är din Fiftith! Här är väl ett enkelt och lätt sätt att hålla dina siffror står genom dag och natt, hålla din an...

DIY solar Laddningsbar automatisk natten ljus (utanför användning)

Här kommer jag visa dig hur man gör en solar Laddningsbar automatisk led night light. Jag gjorde min för extern användning men Hej du kunde göra vad som helst med din! :)Hur kom idén? först jag har tänkt att få något slags armatur på vår bakgård, jag...

Solar Laddningsbar "glödlampa". Perfekt för camping. (tillverkad av återvinningsbara material)

Nu när jag gå camping jag vilja fly teknik och bara njuta av naturen, men jag vill ofta ljus på natten i mitt tält, som inte? Med alla din elektronik hemma och ett uttag långt ifrån nå är ljus svårt att hitta på natten, så här kommer jag visa dig hur...

Solar Box (för camping)

Här du utnyttjar kraften i solen för camping. I vildmarken har du vanligtvis inte El att värma upp vatten eller ta ut batterierna ficklampa. Du har normalt använda bränsle för att värma upp du vatten för din varm choklad, te, kaffe eller soppa. De br...

SOLAR POWERED MOBILTELEFONLADDARE för CAMPING, fiske och utomhus

här är en enkel att göra TELEFONLADDARE som är POWERD av gratis solljus - perfekt för CAMPING och fisketurer från elnätet eller bilen...

Återanvänd solar lite

Sol lite slutade fungera. På av switch rostiga, inte fungerar. En hel del korrosion ombord, så jag ansluten solpanelen laddningsbart batteri innehavaren direkt. Kan ladda AA-batteri på mindre än en timme i direkt sol....

Lit Bo Staff för natten praxis

ett par år tillbaka, jag började bli uttråkad med min vardagliga praktik med Bo, så jag beslöt att göra något annorlunda och skapa en Bo Staff med belysning.** VARNING ** om du inte har utbildning i att använda Bo, kan du orsaka allvarlig skada för d...

Liten camping solar vatten distiller

här är ett billigt sätt att destillera vatten på ett läger ut och det är gröntSteg 1: skär flaskan skär flaskan i sin och sedan vända upp och ner det är toppen och Tejpa ihopSteg 2:Steg 3: filter...

BYGGA en nattlig SOLAR glödlampa

I Indien, en av världens största, mest befolkade länder, lever över 74 miljoner landsbygdens hushåll utan ström. Barn studie i skadlig rök, genomsnittliga människor spenderar 5% av sin inkomst på belysning bränsle, människor bränner trä för belysning...