Evil Dead motorsågdetta är motorsåg arm som jag gjort för min aska Williams denna Halloween-kostym. Detta är min första Instructable, så detta inte kanske smidig flödande eller de bästa bilderna.

Vad du behöver:

Motorsåg
Plåt
Alumminum bar
VVS-klämma?
5/16 bultar och muttrar
Wood

Verktyg:
Drill
Såg
Metall fräsar
Rå styrka

Jag skulle vilja ge kredit till Nick Valenza, för grunden för min design.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blod-sprutning Evil Dead motorsåg Arm!

Tack så mycket till alla som röstade på mig i tävlingen, jag var en andra plats vinnare!Ah, är Halloween över oss igen! Jag är inte lika konsekvent awesome på costumery som min bror, men jag har varit kända för att bygga en sak eller två eller tre oc...

Evil Dead: Motorsåg Arm

Evil dead-serien kan vara en av de bästa skräck-serien någonsin. Och kända varumärken är Ash motorsåg Arm. För Halloween jag gick som aska, men jag älskar inte motorsågen. Så jag byggde en annan, och här är hur jag gjorde det.Steg 1: Kroppen (Got Mil...

Evil Dead 2 motorsåg

Evil Dead 2 är en av mina favorit filmer genom tiderna; en som jag kan ha köpt fler gånger än även Star Wars. (Jag äger den på Betamax!) Min fru tog mig till platsen för den ursprungliga Evil Dead stugan nära sitt hem i Tennessee. Här är din chans at...

Evil Dead: Necronomicon: dödsboken

"Legenden säger att den var skriven av de mörka Tjänarna. Necronomicon Ex Mortis: Grovt översatt, dödsboken. Boken var en passage till onda världarna bortom. Det skrevs länge sedan; När haven sprang röd med blod. Det var detta blod som användes för a...

Evil Dead aska Williams kostym

OK så jag inte har en kamera så jag använde bilder från online. Jag tar dig steg för steg om hur man gör en lätt Evil Dead aska Williams kostym.Steg 1: materialInnan jag berätta material gå till min profil och göra den "järn" och motorsåg hand (...

Kartong Evil Dead "Järn"

detta är min första instructable så lämna inte oförskämd comments.some er därute probally vill klä sig som aska från Evil Dead men behöver en BoomStick.no mer bekymmer jag ska lära dig hur man gör en av cardboard.for hjälpa dig kanske vill ot få en b...

Evil Dead skrämmande LED lampa bygga med växellåda design

I detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde denna rad LED lightbox featuring min favorit karaktär från min favorit film: Henrietta från Evil Dead 2. Om du är på en mobil enhet och skulle vilja se den video, här är en annan länk.Dess en ga...

Evil Dead Necronomicon kostym

min absolut, alla tid favorit filmer är de onda döda / Army of Darkness "trilogin". För en snabb och billig kostym använt i år jag boken av döda, Necronomicon Ex Mortis, som inspiration. Jag gav mig själv en vecka och $50 att dra den här bort.St...

Hur: Göra en motorsåg Arm

älskar du "Evil Dead" serien på Indy Mogul? Behöver du en stötta motorsåg? Har du $30 bränna ett hål i fickan? Om du sagt "ja" till någon av dessa fråga vill du titta på denna episod. Erik visar dig hur man gör en prop motorsåg arm som...

Necronomicon Ex Mortis: Book of the Dead!

"... och värst av allt, onämnbara Necronomicon av den galna arabiska Abdul Alhazred, i Olaus Wormius förbjudna latinsk Översättning; en bok som jag aldrig sett, men som jag hade hört monstruösa saker viskade. "-H. P. Lovecraft, festivalen Bunden...

Necronomicon: Book Of The Dead

redigera: Jag är så glad att detta har lett till en diskussion om ursprunget av Necronomicon och att någon påpekat H.P. Lovecraft. Jag är en stor Lovecraft fan själv. Detta är emellertid en prop modellerad efter specifikt Raimis Evil Dead Necronomico...

Animerade lyktgubbe

Blåsa lite liv i din Halloween dekorationer genom att göra en vanlig pumpa spela en animering! Ingen elektronik, inga strobe lampor; du behöver bara en lampa, en pumpa och något att spinna på.Varför?Denna Halloween, jag ville ha min lyktgubbe att sti...

Necronomitar

som gitarrist i ett metal-band, jag finner mig ofta försöker komma fram med nya sätt att en upp andra band i området. Ibland innebär detta kommer upp med en svalare riff eller bättre Visa. Ibland är det dock den växel du spelar! Problemet med det är,...

Enkla komiska samlare inventering lista

Väl dags att komma tillbaka till utlösa min inre geek och komma tillrätta med min OCD och använda våta vädret framöver välbehövlig komiska arkiveringSom några har märkt... främst min hela horde anhängare... alla 42 i du hahaah Im lite av en komisk mu...

Göra en Tutorial Video från en spelfilm

ibland märker jag en perfekt bra demonstration av en process i en scen från en film. Denna video förklarar hur man gör en tutorial video från en av de scenerna när du stöter på en.Andra exempel på tutorial videor från filmer jag hittade på youtube:-H...

Toalettpapper motor

enkelt, lätt att göra och roligt, denna modell motor är tillverkad av billiga lätt att hitta material. Det körs på tryckluft levereras av dina lungor som du blåsa kolven ner och sedan suga tillbaka upp! Det visar principerna för motion och motor drif...

Magneten binder Motor Masco G34

Magnet tråd Motor DesignAv: Drew ProutySteg 1: Förnödenheter som behövs innan du börjar:Armlängds avstånd från magneten binderTvå nya GemEn D-batteriEtt gummibandNågra magneter100 slippapperEtt par tångSteg 2: Setup material Se till att du en organis...

Quadcopter reparation - motor Ersätt

Efter min senaste krasch land försökte jag flyga igen med min quadcopter men två av motorerna snurrar inte längre.Jag hade två alternativ: att köpa en ny eller att reparera den.Steg 1: Öppna quadcopter Jag tog bort alla små skruvar och sätta dem på e...

Refurb en dead "Roto-Matic"

Hej alla, detta är officiellt min första instructable!I detta instructable jag kommer att visa dig hur man vänder en värdelös bit skräp, med ruttna batterier i ett praktiskt verktyg.Om du råkar fortfarande äger en "roto-matic" då är detta gjord...