Evil Dead skrämmande LED lampa bygga med växellåda designI detta Instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde denna rad LED lightbox featuring min favorit karaktär från min favorit film: Henrietta från Evil Dead 2. Om du är på en mobil enhet och skulle vilja se den video, här är en annan länk.

Dess en ganska rättfram bygga. De verktyg som jag använt är:

Vinyl Cutter

Bord såg

Geringssåg

Brad Nail gun

PIN spikpistoler

Material

5' regenererade golv i ek

4 "x 12" x 1/8" akryl blad

Minwax Ebony fläcken

Craftstore Chain smycken

Se Steg
Relaterade Ämnen

Grön LED lampa (kontrolleras med ett blinkande led)

några år sedan läste jag en artikel på belysning i utvecklingsländerna, det berättade att 1,6 miljarder människor har inte tillgång till el och en tillförlitlig källa för belysning är ett stort problem för dem. Ett kanadensiskt företag tillverkar och...

Gör en LED Tardis lampa med växellåda design

Detta är en mycket enkel, men awesome bygga för alla dessa läkare som nördar där ute som jag själv.Material:-Cirka 6' 3/4 "x 4,5" trä.-1/8 "tjocka blad av akryl-LED light strip-12v DC-adapter och switch-Vinyl dekalVerktyg:-Grundläggande trä...

Joule tjuv 10 x 10 LED lampa

Mörkrädd? Byggt en enkel Joule tjuv krets och skulle vilja gå längre? Vill bara ha en cool blå ljus för att visa upp för vänner? Låt mig närvarande... Joule tjuv 10 x 10 LED lampa!Joule tjuv 10 x 10 LED lampa! Kör på en till fyra AA-batterier. Lyser...

Hur man gör en skrämmande träd av lera

ganska lätt jämfört med andra större träd jag har gjort. Jag trodde att jag skulle prova skrämmande lite träd, med armar och marmor ögon!Steg 1: materialMaterial inkluderar ugn baka leran, aluminiumfolie, glas kulor för ögonen, Paint, tandpetare elle...

Skrämmande Halloween ögon med ljud och allt Sensor

Muhahahaha! Aaaaargh! Bus eller godis. Vara så söt. Ge mig något gott att äta.Jag ville bygga något coolt och skrämmande för Halloween. Här är i Tyskland Helloween precis på väg att bli en trend. Möt ScareOS, en grejen att krydda Halloween.Funktioner...

Skrämmande bots och super kalla kårar - vibrobots med kontakter, tråd och kabel band

göra roligt, läskigt, dum vibrerande bot varelser med lite mer än kontakter, Buntband och elektrisk tråd. Robotar i bilder och video är bara exempel på vad du kan göra. Din fantasi är gränsen. Tack vare mångsidigheten kontakter, kabel bindemedel och...

Ersättning för kirurgiska lampa lampor med LED krets

steg för steg instruktioner för att bygga och implementera den kirurgiska lampa lampa ersättningssystem med en LED krets utvecklats av Mohammed Shafir och Zoe Englander som en del av kursen BME 262-Design för utvecklingsländerna på den Pratt School o...

Reverse Engineering: RGB LED-lampa med IR fjärrkontroll

vi köpte 20 av dessa RGB LED-lampor för en fest på jobbet, men jag var lite besviken med funktionerna färg bleknar de. Så jag bestämde mig att ta en apart, reverse engineer IR-protokollet, och se om det hade fler funktioner än de som är tillgängliga...

Tesla CD turbin med skrämmande Steampunk Laser PumpkinCutter Attachment

om du vill bygga något högteknologiska, verkligen skrämmande, Billigt och relativt lätt för Halloween, denna Steampunk Tesla CD turbinen är det! Den använder återvunnet CD-skivor, neodymiummagneter och en magnetisk koppling till motordrivna verktyg o...

DIY Betta (eller någon fisk) Tank med USB LED lampa

min första Instructable.Jag hittade en söt godis burk som säljs här i KSA som ser bra ut för en Betta tank. USB powered LED lampa funktion var ursprungligen från artificiell intelligens ().Det är USB powered eftersom detta Instructable skulle se bra...

Orientable trä Led lampa med klämma

Ho usato leftovers di legno trovati i casa, il pezzo rotondo da FN manico di scopa.Purtroppo icke ho föreskriver exakt, ma sono facilmente recuperabili dalle foto.Oltre al legno che è synlig i foto, servono:Barra filettata 8 mm con dado e farfalla lu...

SKRÄMMANDE HALLOWEEN naglar med papper

Hi guys i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör halloween naglar med papper. Detta är en enkel instructable och lätt att göra. Huvudbilden innehåller ett skelett mask som inte görs av mig jag köpte den. kan komma att göra.Steg 1: Gör...

Skrämmande pumpa med ditt ansikte från scratch - photoshop cs5

Hej killar, detta är min första instructable, hoppas du vill ha det!i denna tutorial ska jag lära dig hur man gör en skrämmande pumpa affisch med ditt ansikte. Vi kommer att använda photoshop, så det är bättre om du känner dig runt programvara allrea...

LED-lampa med Sleep Timer

Ljuset spelar en viktig roll i sömn. Starkt ljus hålla oss vakna och dim ljus hjälper oss att få sova. En av de bästa knepen för att få sova är att börja stänga av lampor innan du faktiskt gå till sängs. Genom att gradvis minska mängden ljus, hjälper...

Trädgården häxa och skrämmande katt skugga ornament - nu med 50% mer katter!

jag ursprungligen såg detta i Martha Stewart. Den består av en häxa och tre katter. Det första jag gjorde var häxan. Den är gjord av en bit 3/4 tum plywood, ursprungligen 4 X 6 fötter. Jag använder en gammal Dietz fotogen lykta (railroad lantern) för...

RGB förändras LED lampa med IR-fjärrkontroll

jag har en gammal men vackra IKEA lampa, men 12V 20W halogenlampa det används är bruten nu. Tanken på att ersätta det med lysdioder kom dagar sedan, tur fick jag en LED-controller tillsammans med en SMD RGB LED strip, så jag beslöt att ge det ett för...

Hacka 12 volt kinesiska led-lampa till usb power led lampa med stark ljusstyrka

Denna hobby kommer att göra dig använda rad makten från 3,3 volt till 12 volt (kanske här hacka kommer inte värt att använda 12 volt strömförsörjning, men du kan göra det om du vill:)Steg 1: Allt du behöver för denna hobby. 1 12 volt led lampa2 Ic 78...

Blod-sprutning Evil Dead motorsåg Arm!

Tack så mycket till alla som röstade på mig i tävlingen, jag var en andra plats vinnare!Ah, är Halloween över oss igen! Jag är inte lika konsekvent awesome på costumery som min bror, men jag har varit kända för att bygga en sak eller två eller tre oc...

CHR'S 8 X 8 X 8 LED Cube Revisited med förbättringar!

Se steg 17 för mer information angående musik inmatningsläge för icke-RAMP brädor.Det finns nu 7 musik lägen i bokförda koden, och jag söker fler idéer för animeringar eller musik utlöste effekter!HOPPA direkt till steg 1 om du bara vill få till de f...