Extern enhet "Sele" för bärbara datorervarning: första INSTRUCTABLE!

Efter att ha fått nog av att balansera min externa hårddisk på min laptop när jag försökte bära dem runt mitt rum, beslöt jag att göra något åt saken.

Jag ville dock göra något permanent enhet omslaget eller den bärbara datorn så något med lim var rätt ut. Jag bestämde mig att gå för det nästa bästa: kardborrband!

Jag också har inte mycket av en budget och eftersom jag har precis flyttat till området, jag hade inte mycket idé var att handla så jag tittade bara i butikerna på vägen.

Höger, tillräckligt ursäkter, låt oss komma igång...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du ansluter raspberry pi till bärbar dator skärm

Anledningen till varför jag kom med detta Svårbemästrade är att: en dag mig tillsammans med mina vänner kämpar för att arbeta på raspberry pi, eftersom vi inte hade någon HDMI/AV skärmar. Därför, jag kom upp med den här guiden så att andra som också...

Ersättande skärmen på en bärbar dator Samsung NP300E5A-A01UB

[Laptop skärm används i detta Instructable erhålls från http://www.LaptopScreen.com]Om du av misstag har skadat din nuvarande skärm eller bara vill byta från en matt skärm till en glansig, kommer att detta Instructable guida dig genom stegen för att...

Ge nytt liv till en gammal bärbar dator

varje nu och därefter saker hända att du inte kan kontrollera. En av de mest nedslående sakerna är när din bärbara dator slutar fungera.Jag hade en bärbar dator som slutade fungera ett tag sedan. Det lät som det fungerade bra, men jag hade ingen bild...

Toshiba T3200SX bärbar dator

Detta instructables visar dig hur du omvandlar en 1989 Toshiba T3200SX laptop till en dagens moderna bärbara super stationär dator.Här är en lista över saker du behöver för att börja detta projekt:Toshiba T3200SXIntel Core i5 - 3350P Ivy Bridge Quad-...

Rädda USB redskap från kasserade bärbara datorer

Gå runt på vilken dag som helst bulk-pickup och du ser massor av bärbara datorer gratis för att ta. Vad du kanske inte ser är att många av deras kringutrustning är ansluten internt med USB, och är helt kompatibel med din PC, Raspis och andra SBC.Om d...

Längre livslängd... (av batterier till bärbara datorer)

Folk verkar bara glömmer de enklaste sakerna om bärbara datorer.Särskilt batteriet är en fortsatt frustration. Hur många gånger har inte det hänt att när du drar ut din bärbara dator, batteriet är död, även om du har bara laddas det några timmar inna...

Acer Extensa Bärbar dator (5620 / T5250) uppgradering & Tweak Guide

för en tid sedan jag postat om att installera Windows XP på min nya Acer Extensa 5620-6830 laptop. Det är en trevlig liten maskin - priset var rätt, och standard specs är inte illa. Men här är lite information som kan vara till hjälp för någon med de...

Att lägga till hård driva utrymme till din bärbara dator

jag är säker på att många av din bärbara är full eller nästan full och vill ha ett lätt sätt att lägga till mer utrymme på hårddisken i din dator. Jag brukade hålla en USB-enhet i hemmet för säkerhetskopieringar tills nyligen, när jag var tvungen att...

Konvertera en gammal bärbar dator till en Media Center-

hur man tar och gamla Laptop och omvandla den till en Home Theater PC som kör XBMC på Openelec.Jag har använt en Acer Aspire AMD moderkort med 1gig RAM.Hur man installerar Openelec med windows.HärObs: Openelec och XBMC är Open Source program. Kredite...

RaspberryPi Powered bärbar dator

Jag har varit intresserad av wearable computing ett tag. Tills RaspberryPi släpptes, fanns det ingen prisvärd och kompakt alternativ för datorn delen av en bärbar dator. Min ursprungliga setup används en bärbar dator i en ryggsäck, men det är lite fö...

Hur man fixar en bärbar dator som inte kommer att ansluta till Wifi!

Här är hur man fixar en laptop som inte ansluter till wifiSteg 1: Felsökning: del 1 1. se till att den Wifi är vände på på din bärbara datorDe flesta bärbara datorer har en Wifi-knappen eller använder en funktionstangent för att aktivera eller inakti...

Hur att återuppliva någon bärbar dator genom att göra en TInkerbook

Hej it´s att killen från MAYER görJag vill adress något concernes mig sedan min dator-med karriär:I nästan varje hem finns minst en gammal PC / Laptop, oavsett enhet att ingen använder beacause dess gamla, föråldrad, eller bruten.Bemannar basic(compu...

Hur du sätter en bärbar dator till en wifi hotspot i Windows 7!

Hej alla! Jag är Luca, jag är 26 och jag är italienska... Åh... och detta är min första instructable!!! Jag är ledsen om min svenska inte blir perfekt varje gång.Låt oss börja!Föreställ dig detta scenario.1 - du är i ett rum och wifi-router är någons...

Bärbar dator Stickerbomb

Du behöver:-Laptop-Photoshop-Exacto kniv-Sax-Extra klistermärken - (jag köpte en förpackning med 100 slumpmässigt klistermärken från Amazon för $5)-Klistermärke papper - (jag använde standard (8 x 11) klistermärke papper från Staples)Steg 1: Ladda ne...

Bygga en bärbar dator CurveTracer

göra det med RRIO quad och en binär räknare.Steg 1: Gör en CurveTracer Vad tar det för att göra en kurva spårämnets funktion i spice.Först finns det ett behov av en svepande spänning som tillämpas på en transistor samlare.Och en trappa nuvarande need...

Uppgradera din nya bärbara dator från Vista till XP

Efter installation av XP på min nya Vista laptop jag var helt förvånad över hastighet och prestanda när du kör XP över Vista. För korrekt hastighet, prestanda och verktyg har XP lösningen för dig.OUTDATED:Detta instructible är föråldrad. Jag rekommen...

Med hjälp av en full sized HDD i en bärbar dator

i korthet: hur tråd en vanlig full sized desktopen hård driva för att arbeta med din bärbara dator.Jag har haft en massa gånger när du behöver använda en hårddisk designad för en Laptop i ett skrivbordssystem, säga för formatering eller kopiera stora...

Doppa din bärbara dator

Obs ***: Okej, så låt mig börja med att säga behaga ursäkta kvaliteten på detta Instructable. Jag planerar inte att göra en på detta projekt, men det visade sig så bra att jag tänkte att jag var skyldig det till gemenskapen att åtminstone Visa dig va...

Hur man kan förbättra en gammal bärbar dator!

Detta instructable kommer att berätta hur att få den junker ur källaren och få den till arbetsnormer igen. Du behöver inte vara en nörd eller geek att uppgradera din gamla laptop. (även alla bilder på den bärbara datorn innan målning är generiska, ef...