Extrema sätt att be flicka på balen / föreslå / projekt bilder på ditt husvill verkligen slå en flickas strumpor av? Detta är den rätt instructable för dig! Detta projekt skapades som ett sätt att be min flickvän på balen. Jag ville ta bad henne till nästa nivå och göra det extrema så jag planerade frågan "Prom?" i stora bokstäver förmodligen omkring 20 fot över på framsidan av mitt hus så när hon körde upp till mitt hus hon skulle se den. Projektet är ganska enkelt att göra och är verkligen cool och mycket roligt att spela med när du är klar. Detta instructable gjordes för att göra det extrema tävling och är extrema eftersom dess en extrema sätt att be på balen och använder en extrem spotlight! Vänligen rösta för mitt projekt i gör det extrema tävling om du gillar det! och om du hatar det bra tack för att titta på något sätt!
Se Steg
Relaterade Ämnen

5 sätt att hålla kackerlackorna utanför ditt hus

i detta instructable kommer jag att visa några sätt att hålla kackerlackorna ur ditt hus. Några av er redan måste använda några av metoderna.Det det mycket viktigt att ha en kackerlacka fria house att förebygga sjukdomar som matförgiftning, dysenteri...

Hur man gör en eldstad som inte kommer att bränna ditt hus ner i Minecraft

Eldstäder är stora dekorativa bitar för ditt hus i Minecraft, men om du inte är försiktig, kan du sluta bränna ner ditt vackra hem. Även den övergripande utseendet på din spis är upp till dig, är här vad du behöver se till att du gör så att du inte b...

Sällskapsdjur hårborttagning trick: befria ditt hus av djurhår för mindre än $10. Billiga life hacks för att rensa upp hund och katt hår.

Denna guide är att ge dig snabba tips om rengöring upp att pesky sällskapsdjur hår runt ditt hus. Alla bör kombineras med regelbunden förebyggande rengöring som damma, sopa, moppning, dammsugning och ersätta VVS filtret.Det sista steget är egentligen...

Duct kamera för att utforska den mörkaste hörn av ditt hus

kan ni föreställa er hur många intressanta saker gömmer sig inuti ventilation trumman i ditt hus? Förlorade ringar, mynt, lego delar - det är alla där! Att inte nämna smuts, damm och mögel som går från luftströmmar och rätt in i lungorna. Detta instr...

Hur att få trä och virke för projekt, och trä för värme.

jag har en vän som kommenterat till mig att det såg ut som jag hade lyckats få en god tillgång på ved. Jag sa att nej, det är inte ved. Han var mycket förbryllad. Jag försökte förklara att jag använda det för projekt, särskilt torr aska loggarna. Han...

Ge ditt hus något att bära!

I denna tutorial kommer jag förklara hur man gör ditt hus till en gigantisk karaktär som kommer att förvandla ditt bostadsområde till en verkliga livet tecknad.Jag tycker att det är roligt att illustrera mina listor, även om det handlar om stick siff...

FireHero: Tur Guitar Hero i en extrem sport genom att lägga till eldkastare!

Så, länge sedan jag hade läst om propan brand poofers. De är ganska cool... Jag menar, vem inte älskar eld?! Men oavsett hur awesome, de kunde få ganska tråkigt efter ett tag på att se samma stora eldklot. Jag har aldrig byggt en eftersom jag ville h...

Att göra en skum Dart pistol (kontrollera lagligheten i ditt tillstånd, åldrarna 18 + endast Vänligen)

hela detta projekt gjordes på TechShop, en rikstäckande "Do It Yourself" workshop.Blåsa vapen är inte lagliga i varje land eller land. Vänligen kontrollera lagligheten av att slutföra detta instructable innan du fortsätter. Dessa skum dart kanon...

Att lägga till rörelsekontroll en projektion klocka

mål: lägga till en rörelsesensor som tänder upp klockan på natten när den upptäcker rörelse och göra bakgrundsbelysningens ljusstyrka manuellt justerbara.Varför: Jag har bara några krav på en bra säng-side klocka. Det måste vara väl synlig, men inte...

Att sätta användbara bilder på ditt Barclays kredit/betalkort

Barclays erbjuder möjligheten att sätta en bild eller ett foto på din kredit eller betalkort, jag gissar att andra kommer snart. Jag bär mitt kort runt med mig överallt, så jag började undra vad jag kunde sätta på det, jag inte lust något personlig (...

Olika sätt att utforma ditt hus vara energieffektiva

detta är inte exakt en Instructable på hur man sätter upp isolering men när jag bestämde mig att bygga mitt hus och göra så mycket av det som jag kunde Solo dessa är några av de steg som jag gjorde för att hålla min värme kyla kostar ner.När jag desi...

Att skapa och hantera en dator game-projekt

jag är en stor anhängare av Indie spelutveckling och älskar att se vad små spel folk gör på sin fritid.När du har skapat ett litet spel försöker många människor göra en större, och då känner att de behöver ett litet team att hjälpa dem längs. Denna k...

Att göra enkel grafik med konst och bilder

Grafisk Design är något som jag har velat lära sig under en lång tid nu. Jag har inte haft en chans att gå för det brist på tid och resurser. Lyckligtvis finns det många olika sätt för nybörjare att genomföra samma typ av saker med hjälp av fri progr...

Hur att sticka en halsduk - perfekt nybörjare projekt

Hej! Om du någonsin tänkt "Jag vill typ av försök stickning, kanske jag ska sticka en halsduk", ja då har vi bara Instructable för dig. I denna video, kommer att Charlotte från ull och gänget gå igenom varje steg av stickning en mjuk och tjock h...

Gör din egen 3D viewer (A glas prisma), för att Visa Cross öga sida av SIDE(CES) bilder, stereogram och video i 3D

A bedriver det själv glas prisma, fylld med vatten eller glycerin olja, för att visa 3D Sida vid sida (CES) bilder, dvs (CES) stereogram och (CES)Videosclearly och enkelt, utan att behöva lära sig metoden över ögat.Detta projekt visar hur att bygga s...

Göra en Android App att styra via Bluetooth en Arduino kontrollera ditt hus via RF, alla med AppInventor

Jag vet att titeln är en munsbit, men det är precis vad det är.För en tid sedan gjorde jag en instructable som beskriver en krets kring en atmega328 (eller en "Arduino") som var att avskräcka inbrottstjuvar genom simulering av mig att vara hemma...

Överlevnad: Hur att hålla ditt hus rena efter katten rör sig i

Hata kattungar måste betraktas som en psykisk störning :) Det är ett skämt, naturligtvis. Som en bestämd katt person i allmänhet vet jag hur svårt kan vara att höja en katt inomhus. Du måste vara ansvarig, patient, att ha massor av utrymme till ditt...

Paris Comics Expo 4 att göra 2 ram för skrivbord bilder

jag gör denna ram för skrivbord foton för Paris Comics Expo 22 skriva skrivbord för vuxna & 2 barnParis Comics Expo 2 (www.pariscomicsexpo.fr/) är en fransk konvention anordnas av massas leksaker (www.pulps.fr/)...

Hur att fotografera ditt barn

Jag älskar instructables tävlingar eftersom de sträcka mig och tvinga mig att vara kreativ. Jag är inte en fotograf, jag har inte en dyr kamera och jag har aldrig tagit bilder av någon annans familjer eller barn. MEN jag vet en hel del om att ta bild...