F4 Sport Disk, A Ripstop Frisbeedetta instructable skapades av min frustration som genomsnittliga frisbee är alltför skrymmande för att resa med hela tiden. I min frisbee-mindre tid mindes jag en glad måltid leksak från år sedan. Det var en liten tyg-disk med en fälg som är full av plast pellets. Sedan slog det mig, "varför inte göra en själv?" och så F4 sport disken föddes.

Så, vad du står att vinna genom att göra detta instructable? Medan jag inte kan lova berömmelse eller ära, kommer att du få en ganska fin flyger, mjuk, lätt fångstbara frisbee. Det är skitkul att spela fånga med, eftersom det sveper runt din hand, och skadar aldrig till skillnad från dess hårdare motsvarigheter. Sedan när din gjort plaskar i solen, bara ge den en halv twist och ett veck, och det kommer att vara tillräckligt liten för att försvinna i fickan.

Som jag nämnde tidigare, detta inte är helt min idé, ändrades det från en glad måltid leksak. Men hittade ett år efter att jag gjort mitt första som jag att vissa företag redan hade sålt en liknande produkt till gruvan. Designerna varierade dock hade lite sand, andra hade styva skum. Jag har aldrig kastat en själv, tror jag att min design är starkare. Och eftersom tyget som jag använde är ljusare, det kommer förmodligen att flyga bättre också. Tyvärr, sista gången jag kollade, jag kunde inte hitta någon på marknaden. om någon någonsin finner dem igen, låt mig veta. (detta är närmast som jag kan hitta)

* Obs, medan detta plan kan inte vara mycket komplicerat (den använder bara tre bitar av tyg), det finns många platser som du kan fel om du inte är erfaren... ta din tid på kurvor *

Tid för de mest använda frasen på alla instructables:
Detta är min första instructable, är du har kommentarer eller förslag, tveka inte att låta mig veta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en fotboll

efter en senare resa till Zambia, min kyrka tillbaka med olika "souvenirer". En av dem är en "fotboll" barnen sparkade. Detta Instructable är en variant på deras design.Känn dig fri att rösta för! : DSteg 1: Samla ditt material Behöver...

Oförstörbar dubbel disk frisbee

vill ha en onödig leksak eller en billig zombie apocalypse vapen disk? Tja, är detta projekt precis rätt för dig! Snälla rösta på mig till tävlingen. Jag har även inkluderat en video som beskriver hur stark frisbee tål. Jag är bara 12 år gammal och m...

Gratis frisbee/kasta disk för picknick och allt annat

detta är en mycket enkel instructable som får eller inte får gemensam kunskap. Det tar väldigt lite tid och ansträngning, men kan ge timmar av underhållning. Detta är roligt att kasta på folk.Steg 1: Skapa kastar disken Det enklaste steget. Hitta en...

Kompakt Disk (CD) Golf

så jag letade igenom den ändlösa otroliga instructables, när jag hittade en av SEAMASTER, som gjorde en inomhus disk golf hål. Här är länken till hans:Jag trodde det var awesome och skulle göra en stor gåva för min bror detta jul. Jag postar detta ef...

Blinkande multi Color LED UFO Frisbee Disc

Frisbee är en kul sport! Låt inte mörkret skär i din Frisbee speltid!Det är enkelt att lägga till lägga till några ljus, blinkande, multicolor lysdioder i din favorit-skiva så att du kan spela in på småtimmarna.Delar som behövsSkum Frisbee Disc - sku...

Frisbee Shootout

min bror och jag var på Williams College väntar vår syster fotboll klinik till slut. Vi var på väg upp till Maine för semester och vi hade våra kameror med oss. Vi hittade några fotboll nät, och vi hittade också en frisbee på marken.Vi uppfann frisbe...

Hur man kasta en Frisbee

kasta en Frisbee är roligt, och detta instructable kommer att lära dig hur, så att du kan njuta av fritidsaktivitet. Detta är en stor instructable för nybörjare, stegen är enkla och tydliga och det sista steget har goda råd för att förbättra ditt kas...

Hur man kasta en frisbee (Backhand)

dessa instruktioner är avsedda att instruera dig, användaren, om hur man kasta en frisbee handryggen. Det finns flera sätt att kasta en frisbee: forehand, backhand, hammare... backhand är i allmänhet det första kast som är lärd. För att behärska en b...

Förbättra din Ultimate Frisbee spel med dessa grundläggande kasta tekniker

som tidigare ledamot av Iowa State University Women's Ultimate Frisbee Team, Kvinna hånad, som har synts på College medborgare 2009 och 2011, jag har några insikter i sporten Ultimate Frisbee. Jag har fått alla mina färdigheter och kunskaper från and...

Pocket Frisbee

detta är bara något jag kände mig som gör med bottnarna Aluminium Red Bull-burkar som jag brukade göra min RedBull Extra 330s Instructable;För detta instructable behöver du:En Red Bull kan eller kan bara bottenTenn Snips eller saxTång (helst lång-nos...

FrisBeer

Hälsningar Instructables! Vem gillar här öl? Okej, de flesta av er. Bra. Vem gillar här spel? Också de flesta av er. Jag tror du kommer att gilla detta.Så, utan vidare blathering, jag presentera: FRISBEER!FrisBeer är ett spel av skicklighet och dryck...

Disk bryta klockan

detta är en cool och enkelt projekt om du kämpar för att följa dessa steg bara säga i en kommentar.Steg 1: klocka Först måste en klocka bara några gamla klockan inte använder en anständig klocka du vill bara arbetet ur det t.ex händer och batteripack...

Kurloz Prom Tux - Homestuck / skelett Sport pälsen

älskar du webbserien Homestuck? Min son gör, så när han bad mig att hjälpa honom att sy upp en Kurloz prom tux, jag sa "inga problem!" Här är hur jag gjorde det:Steg 1: Steg 1, hitta en sport päls Steg 1: hitta en sport pälsen som passar dig ell...

Lägg till/ta bort skrivskydd till disk (USB-HDD-SSD)

Vill lägga till eller ta bort skrivskyddet till en disk? Inga problem, följ denna guide och du kommer kan göra det!.Steg 1: Öppna Cmd och starta diskpart tjänsten. 0) tryck Win + R-knappen och skriv in shell "cmd", tryck sedan på Ange.1) i cmd S...

Kul med Oogoo: Göra en vikning inomhus Frisbee

göra en hopfällbar flexibel Frisbee som passar i en ficka. Det är tunt och lätt och det kollapsar när den träffar saker så det kan användas inomhus ganska tryggt.Detta instructable kommer också att visa hur man gör en form med Oogoo och hur man kan k...

OS-guldmedaljören på Wheaties och patrioter spelare på Sports Illustrated

varje år min man gör de bästa Halloween kostymerna för våra barn. Eftersom vi hade sommar-OS, kan inte min dotter få nog av gymnastik laget. Vad bättre än för henne att vara på omslaget av en Wheaties låda! Vår son är den största Patriots fotbollsspe...

Aluminium sport X copter ramkonstruktion för styrka, lightwieght, och lätt.

Detta helt i aluminium X copter är starka, lätta och enklaste att reparera på alla ramar. Eftersom bitarna görs av platta aluminium, även om du kraschar det riktigt hårt, det bara blir böjda, du kan platta det tillbaka ut med en hammare. Det minskar...

Aztec Split påse Sport/jakt sten sele

En av de mest intressanta verktyg, enligt min mening, används av paleo jägare var lyftselen. Till skillnad från andra jakt redskap, kan det skapas på ett ögonblick med mycket liten ansträngning och utnyttja leveranser som fanns tillgängliga oavsett v...

Bygga ett cykel Disk Brake Carving Knife Set

efter jag visade er ned stridsyxan gjorde jag med disketten bromsar jag funderade vad mer kan göras med denna stora pjäs av stål? Det var då jag tänkte på att göra några carving knives.thanks för att titta och njuta. Rösta!Ned stridsyxan jag gjorde f...