Fackla eldas med emalj Penny armbandDetta armband är ett fantastiskt projekt för folk som ville doppa tårna i processen för emaljering, men är lite tveksam. Denna handledning täcker grunderna i enkla emaljering med hjälp av en ficklampa och objekt du kan plocka upp från järnaffären. När du får kläm på emaljering på slantar... Håll utkik! Det är riktigt roligt, och du kan hitta dig själv med ett nytt beroende.

Jag har skrivit en bok för iPads med 4 öre-smycken projekt i den. Om du plocka upp min bok, också ser du video och mer ingående bilder och info om emaljering processen. Du hittar boken här: A Penny sparas

Och jag gör andra saker... kolla in min hemsida: www.TamaraCentral.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY med blommor: Blommiga armband

Vi har nu visat dig hur man gör en blommig svamp i en låda dekoration och ett vackert bröllop korg, så vad sägs om något för att du ser bra ut? I vår senaste uppdatering av DIY med blommor visar vi dig hur du gör din egen blommiga armband! Det är per...

Överlevnads armband med lina

jag först såg dessa armband här på instructables och tänkte att de var helt awesome - så jag beslutat att göra en själv. Den första jag försökte göra var Paracord armband med ett spänne för frikoppling sida. Men det blev aldrig rätt längd så jag gjor...

Måla den 3D tryckt Batarang med rödfärg emalj

i detta instructable jag visar tillgängliga alternativ för målning en 3D tryckt modell. Jag valde att använda Testors emalj måla för att testa färg batarang. I detta lärande jag fokusera på även rockar och en jämförelse av hur 3 rockar kan jämföras m...

Galaktiska smycken (armband)

Hej, vänner av Instructables!Jag ska lära dig att göra en fancy armband!Det är enkelt och roligt!Material• 0,5 mm mässing• 0.8 mm Mässingstråd• Nagellack färger du väljer (Välj några färger, och glöm inte att inkludera en tydlig underlack nagellack s...

5-timmars, "Allt går" bakat armband

"Big är vackra" och att säga inte kunde vara mer sant idag med modetrender i smycken.Du ser det överallt: American Idol, gallerior och filmer: stora halsband, stora armband, stora örhängen och stora ringar finns i överflöd!Även om du aldrig har...

Lätta upp Minecraft ficklampa med en Joule tjuv

För alla som någonsin har velat göra sina egna ljus upp Minecraft fackla, och skulle vilja leka med lite kul elektronik i processen, detta Instructables projekt är för dig! Elektroniken förklaras tillräckligt bra (och med länkar till allt som behövs)...

Knappen mania armband

DETTA ARMBAND ÄR MYCKET ENKEL ATT GÖRA OCH KRÄVER ENDAST HUSGERÅD. DESS TID KRAV ÄR OCKSÅ MYCKET MINDRE. SÅ SE TILL ATT PROVA UT DEN OCH ÖVERRASKA DINA VÄNNER MED DENNA UNIKA ARMBAND!!!Steg 1: kravTunn bambu pinnar att vi kan böja i form av en cirkel...

Paracord armband

levererar: paracord, spänne, lättareSteg 1: Koppla spänne loop paracord runt spänneSteg 2: Dimensionering armbandet Detta steg är för sizibg armbandet till handledenSteg 3: Cobra Knut eller väva Detta är Knut du kommer att använda till göra din parac...

USB Flash Drive armband

i detta instructable jag ska visa dig, hur du gör din egen USB-flash-enhet armband. Jag har sett en hel del innan, men aldrig riktigt gillat mönster. Mitt mål var att dölja flash-enheten helt i armbandet. Beslutat att göra en med garn och efter en ko...

DIY aluminium investeringar gjutning med hjälp av en 3d-skrivare.

Hej alla jag ska dela med mig av min metod göra en 3d tryckt del direkt till en aluminium gjutning. Jag lärde mig denna praxis när jag behövde göra en anpassad shifter för min racerbil och en 3d tryckt plast en bara inte skulle hålla upp betona. Det...

Brutit fackla till akut telefonladdare

Idén till projektet kom från en vän. Han hade tagit sin familj på en campingsemester, som han hade gjort för ganska många år sedan sina barn blev gammal nog att njuta av det. Tja, var förra året i slutet av semestern de alla staplade tillbaka in i bi...

Enkla vävt läderarmband (med förbättrad Version Expansion)

Bakgrund:Jag har ett något komplicerat projekt som omfattar läder som jag vill göra, men medan jag redan äger de flesta av de nödvändiga verktygen, jag fortfarande saknar kompetens att göra att projektet verklighet. Därför börja jag genom att prova f...

Pop-fliken bälte med fliken lås

uppdatering: när jag slutar känsla så lat jag kommer att ta några bättre bilder med min nya kamera.Behovet av att återvinna har nyligen spridits till modevärlden. Ett populärt tema med eco-fashionist är en visuell visning av artikelns användning av å...

Expandera/komprimera origami armband

Armbandet var inspirerad av det mönster som används i Yuri Shumakov Dragon ägg. Jag gillade idén att göra ett armband som kan expandera och komprimera för att passa olika handled storlekar, har haft en hel del erfarenhet med den fruktade "det passar...

Virkade fotled armband

Steg 1: material .thread.beads.Scissors(Klipp tråden ca 1-2 fot lång det beror på hur stor du vrist är)Steg 2: Start Slip vet sedan 5 lmSteg 3: Lägga pärlor Ta pärla och string på arbetande garn/tråd. Sedan 1 lmSteg 4: Efter Beading Efter din pärla,...

Hur man gör en vänskap armband

vänskap armband är ett bra hantverk som du kan ta överallt! De är särskilt bra för människor som har misslyckats flera gånger på att lära sig att sticka och virka. Och som en bonus, det känns som att lära sig hur man gör en vänskap armband är en av d...

Skapa din egen korsstygn armband

Vem sa att du bara kan brodera på tyg? Jag gillar att brodera på alla slags material, läder, trä, plast. Idag ska jag visa dig hur du kan göra ett Läderarmband med cross stich broderi. Jag gillar att kombinera halsband och armband så varför inte båda...

Laganda armband

ha kul visar din skola anda på ditt favoritlag nästa match med dessa awesome laganda armband! :) Alla kan göra dem. De är billiga och en hel del roligt att göra. Jag först lärde mig hur man gör dessa armband på Girl Scout Camp i fjärde klass och fort...

Flätat mocka Skosnöre armband

När livet ger dig citroner, gör du saft. Men vad exakt gör man när livet händer du suede skosnören? Jag antar att det bara gör det lite mer komplicerat :) Lyckligtvis finns det en lösning för problem som det, och denna flätat armband är det perfekta...