Fågel Silhouette Nail Artjag älskar silhouette fotografi och teckning, men jag är inte särskilt bra på detta. Jag tänkte göra en siluett nailart (jag är ny på nailart också!) och jag var verkligen lämnat om det.
Även om min spik konst inte visa sig så bra, men jag tyckte fortfarande att dela min första spik konst på instructables.
Jag hoppas du gillar idén.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Batman och Jokern nail art

för att göra batman och Jokern nail art, måla två naglar vita måla två naglar med din favorit färg (jag använde ljus kaffe färg) och måla den minsta spiken med svartSteg 1: Målning batman logo för batman logo jag har laddat ner logotyp, så att jag an...

Blå skogen Berry Nail Art Design

Fånga de senaste trenderna och modet inom nailart genom att ta på denna coola och trendiga blå skogen Berry Nail Art. Ett glamoröst sätt att Stilisera ditt utseende, detta nagelkonst matchar med otaliga Semi-formella och casual outfits. Så ge din per...

Fågelns fjäder Nail Art - gör det själv

fågelns fjäder Nail Art Tutorial för nybörjare!Steg 1: Bas färg Tillämpas en pärla bas färg på dina naglar.Steg 2: Rita två fågel former Ta svart färg och med hjälp av en fin pensel Rita två fågel former på pekfingret.Steg 3: Rita formen på fjäder På...

Djurens Stripe Nail Art

Jag älskar djur rand / mönster nail arts, de ser så söt och underbar! Jag har försökt denna konst med olika färger på nagellack den senaste veckan. Jag har försökt nagelkonst djur stripe på 4 olika sätt.Jag hoppas du gillar dem!Denna nagelkonst är ga...

Sträng och Nail Art "världen Map´

Detta är min version av en spik och snöre konst ´World karta ".Steg 1: Vad du behöver Här är vad du behöver för denna Världskarta:-plywood (eller något annat virke) (se till att det är minst 1 cm tjock)-sträng-naglar-hammare* Jag använde 200gr av nag...

Negativa utrymme Nail Art

lära sig att skapa detta eleganta spik ser i denna handledning.Denna design var inspirerad av på Instagram, hon gjorde ett liknande utseende som jag ändrade lite och och gjorde en tutorial.Låt oss komma igång!Steg 1: material Detta är inte en mycket...

Anvisningar: "Ice" Nail Art

En snabb, enkel och super söta ser nail art med en iskall snygg touch av glitter. Perfekt för alla tillfällen och påminner mig lite om filmen Frozen.Du kan också lägga till en vit eller beige underlack, men jag glömde: P nästa gång!Steg 1:Steg 2:Steg...

Nail Art Design: Vattenmeloner

inspirerad av min färgglada mode frukt utskrifter jag skapade en lätt att kopiera vattenmelon konst nageldesign. Denna mani skapades med ett skikt av en varm rosa KOH kosmetika nagellack och pulserande grön. -Se mer på: http://www.pinkchocolatebreak....

Hur man måla Chevron Nail Art

i denna video StyleUnited skönhet trender expert Thea visar hur du skapar ett enkelt, roligt chevron mönster på naglarna.Steg för steg:1. Applicera underlack. Här använder vi omslagsflicka Outlast bo lysande Nail Gloss för en neutral bas.Tips: Se til...

Svart & guld Nail Art

nailart är kul! Jag är inte särskilt bra i nagelkonst men jag trodde det skulle vara kul att prova något annat än nagellack för nailart. Så, jag använde gyllene tyg färg med svart nagellack. Du kan använda glitter färg också. Mina naglar är för små s...

Hur man gör The Lion King Nail Art

jag gjorde detta till mina naglar och jag trodde du tjejer vill gärna veta hur man får lejon kungen naglar på naglarna.Steg 1: Steg ett för denna spik konst behöver du:-gul, orange, svart, vitt nagellack-nail art pen-orange trä pinne-nagellack remove...

Nail Art Designs

Nail Art - paraply på naglar!Du går ner på gatan med paraply runt u, röd, blå, gul, rosa så många ändlösa färger. Jag försökte porträtt några av dessa några färger på naglarna med min nya nail art "Paraply på naglar"Besök för mer nail art design...

Nail Art Tutorial-fjäril på naglar

Hi Guys, här kommer jag med en vacker varelse på jorden "Fjärilar" på spikarna. Check ute läraren och försök den.För mer nail art designs besök: http://supriya-nailart.blogspot.in/Steg 1:Måla alla naglarna med vitt nagellack som bas färg. Jag an...

Nail Art Tutorial-röda blommor på vit botten

Hi guys,Kommer med min nya nail art blommor på naglarna... tillsammans med en handledning för dig. Jag börjar med ett blommönster, det är super lätt bara följa stegen, jag uppmuntrar alla att prova den här!LeveranserBas- och överlack (jag använde LAK...

Nybörjare nail art

Är du ny på nail art som mig? Känner mig inte förlorade. När alla dessa berömda spik konstnärer var nybörjare som du och jag.Förutom alla enkla spik konst ser vi. Jag har köpt till lite olika nail arts att prova hemma med enkla verktyg som en enkel t...

Nail art för korta naglar

lätt Nail art för korta naglar-svart och vittHej allaBokföring efter en lång tid... allvarligt liv blir så upptagen att du bara inte får tid för dig själv.Denna gång jag försökt en mycket enkel och lätt nagelkonst som är bäst passande för såväl korta...

Vattenmelon Nail Art

En rolig, fräsch och lätt sommaren manikyr!Steg 1: Måla din bas 1. måla ett underlack i en mörk rosa nyans. (Den stora sak om denna manikyr är du verkligen kan använda någon polska färg i rosa-röd familjen!)2. lager din glitter polska.Steg 2: Fransmä...

Nyckfull vit katt Nail Art

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Denna video spik är bara en nyckfull vit katt med några prickar och ränder med Halloween känsla. Jag hoppas du njuter!Nagellack och material som användsBaslack: Sally Hansen Hard som naglarOrang...

Renar Nail Art Tutorial | Samantha Beauty

Hej skönheter ♡Jag är tillbaka med chrismas nail art tutorial!Steg 1: Måla naglarna Först måla ditt lillfinger, pekaren och tummen med grå päls. Sedan måla naglarna med vit rock.Steg 2: Dra en design På långfingret dra en renar och snöflingor på ring...