Fåglar av en fjäder köra tillsammans - måla bilen i en papegojaKAN STARTA EN REVOLUTION!

Den Flock flotta revolutionen

Vägra att bli förtryckta av din Junker, citron, skrothög, vrak, visp och ta saken i egna händer genom att klä din A-B i fågel kostym.

Förvandla din bil in i din favorit fågel... det är det enda logiska sak att göra!

FÖRST, ERKÄNN.

Låt mig våga en gissning... du har alltid velat kasta bojor bil måleriska frihet men allvarsam tankar på andrahandsvärde och eller känsla skyldig att efter en labor-some professionella har staved av din bil väggmålning försök alla tillsammans. Ja jag vet. Jag var också en gång tacksamhetsskuld till sådan förtryckande tankar. Tills jag insåg att det skulle vara väldigt roligt att skratta varje gång jag gick in i min bil för att inte nämna alla andra skinande flinar, och udda ser ut.

INTE TILL OROA

Med en enda efter arbete tid plats reservation, 1-2 bröstvårtsklämmor i vänner med kraftig rygg, ta ut / leverans / pizzabeer / chips och hummus som du kommer att ha din bil ser fantastiskt. Som för mästerverk väggmålning att gå över denna lack... Njut!

VERKTYG

150 - 220 grit Sand papper för orbital sanders, detta beroende på hur rostig bilen är. Båda kommer ut smooth i det sista lagret. 220 slippapper för hand

Två orbital sanders, 3 om du har en van eller lastbil + ytterligare vän (2 totalt)

Respiratorer

Aceton och trasor

Mejsel, skruvmejsel, rakblad, scrapper (att ta dekaler av)

Mycket av blå tejp (2 rullar)

Tejpa papper trimma rullen sak (måste ha sätt lättare)

Extra stort brunt papper roll att fylla i windows etc.

8 burkar primer kappa sprayfärg

8 burkar avsluta kappa sprayfärg

5 burkar rensa kappa

ENTUSIASM

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nattyjanes fåglar av en fjäder kostym handledning

för Halloween för några år sedan gjorde jag en flamingo kostym för mig själv och en papegoja kostym för min bästa vän. Med Halloween runt hörnet igen är här en tutorial för att få fågeln kostym inspiration flyger!Steg 1: Brainstorming Välj din fågel!...

Helt återvunnet leksak för sällskapsfåglar

Jag ville bidra en fågel leksak till sällskapsdjur / djur utmaning av två stora skäl:1) fåglar, särskilt papegojor, behöver spel och leksaker som en källa till daily mentala berikande. I vilt tillstånd skulle de utmanas av födosök och underhållna av...

Att göra en läder portfölj/Messenger mer organiserade och CCW-vänlig

Jag ville ha en fin läder portfölj messenger bag för dragande runt alla saker jag behöver för mitt yrke, liksom min personliga försvar CCW, men jag tyckte inte allt jag kunde hitta tillgängliga kommersiellt. Det verkade som var något med förmågan att...

Vridfjäder Bow

Denna guide kommer att instruera dig om hur man gör en vridning våren båge, som den ovan. Detta är min första Instructable så ber ursäkt om någon bortfaller i kvalitet. Detta är också bara för FÖREN, jag inte förklarar hur man gör pilar men det finns...

Göra en bågskytte läder Arm Guard

-introduktionEtt tag sedan trädde jag bågskytte klasser. Som en del av "klass material" låna instruktörerna oss pilbågar, pilar och skydd redskapNu är jag inte säker på sedan när dessa klasser har gått, men att skyddsutrustning har ganska sannol...

Läder Mountain Bike grepp

efter en grötig blister för många, jag föresatte sig för att göra några nya läder mtb grepp. Jag kan inte bära handskar när jag rider - för mig är de tråkigt cyklar fronten - lyhörd känslor så trevlig styre grepp är viktiga. Läder har en air av "ekol...

Läder & glöd: Utstansade Tessellate Mask

För att hedra den kusliga säsongen trodde jag att göra en mask skulle vara en lämplig användning av läder nystan jag plockade upp ett par dagar sedan.Nyligen har jag varit riktigt inspirerad med med mönster finns i helig geometri, fraktaler och tesse...

Chook Dome - inhemska storlek

min housemate och jag bestämde att vi ville starta en permakultur trädgården baserat på Jackie franska mandala design.Vi hyr men har en tillräckligt stor bakgård att vi kan passa flera trädgård sängar, och som vi inte kommer att bygga något permanent...

Duplex gås kapsla

gäss vilja kapsla på platser de känner dolda och värdeskåp. Vi gjorde lilla Quonset hydda formade duplex att uppmuntra våra gäss till Bon inuti de pennor som vi stänga dem upp i på natten. Innan vi gjorde dessa etagevåningar med våra gäss skulle hitt...

Östra Bluebird hus (från handverktyg)

östra bluebirds är stora fåglar, och bygga bostäder för dem är ett enkelt, roligt projekt som kan genomföras med handverktyg som såg, hammare och skruvmejsel.Detta Instructable är löst baserad på planer från Nordamerikanska Bluebird Society:http://ww...

Homeros Odysséen, berättelsen om en katt och hur man får alltför många kattungar utan att försöka, riktigt snabbt.

Mitt namn är Homer, och det är min bild från när jag hade en riktigt dålig dag. Och detta är min historia.Editors Note: Jag bestämde mig att skriva detta instructable delvis i form av en berättelse eftersom jag trodde det skulle vara mer intressant....

Bird Proof Squirrel Feeder & Solar Powered Camera

Solar Powered-bevis ekorre fågelbordet w\ kamera gör att ekorrar att hämta frön, nötter och majskorn utan att oroa om de där irriterande fåglar stjäla all deras mat. Medan din ekorre har bytet av din feeder, du njuta av härliga digitala bilder för at...

Fjärrstyrda Racing svävare

• ÖversiktJätte, kraftfull svävare i filmen Red Bronx har glada oss länge. Vårt universitet höll nyligen, en svävare tävling. Vi gjorde en fjärrkontroll svävare och vann första plats i Time Trial. Vår svävare är stabil men flexibel, med låg kostnad o...

Nonchalant patriotiska - en halsduk klär

jag sammanställt denna ljusa sommarklänning från en massa saker jag hade liggandes (jag har en hel del grejer liggandes). Jag har haft en samling av röda, vita och blå halsdukar lagras i över tio år, men ville bara bli av med dem, så jag hittade ett...

Bälte kniv slida.

Så historien är detta:Jag hade denna gamla bälte som jag har haft för evigt, och efter ett tag i hålet som används för att göra bältet passar perfekt runt min midja sträcks ut och var till någon nytta längre. Efter stirrade på det raggedy kuter ett t...

10 "x 10" LED Infinity Mirror

Detta täcker byggnaden en 10 "x 10" Infinity spegel Kit från Chromation system. Men inkluderade planerna kunde användas till att bygga en från egna delar och leveranser av akryl, masonit eller liknande. I kit ram är tillverkad av polystyren plas...

Altoids 27 LED Super Light (under $5)

jag hade gjort vissa Altoids ficklampor för mina barn och de älskade dem. Men hittade jag dem vara ganska dyrt att bygga efter kör till Radio Shack och köpa alla delar. Sedan tänkte jag ut ett sätt att göra detta "Super Light", med 27 LED, linse...

8 ft vingspann Coroplast RC Piper Cub Flown av 25cc ogräs Trimmer

jag älskar radiostyrda flygplan och har byggt flera sorter från balsa till denna storskaliga plast en.Här är gjord från $25,00 värt av plast som jag köpte lokalt på ett tecken.Plasten är Coroplast eller Korrugerad plast, dess billiga och bygger snabb...

Fan reparation för kondensor torktumlare - AEG, Electrolux etc

Våra torktumlare misslyckades med felkod E60. Det finns olika felkoder att göra med bristen på uppvärmning som kan orsakas av fläkten inte cirkulerar den uppvärmda luften. Några av dessa kan orsakas av misslyckade värmare etc men tydligen är det vanl...