Falla pumpa graviditet tillkännagivandetett par veckor sedan, bestämde jag att jag var redo att göra min graviditet facebook-officiell. Jag tittade igenom några olika bilder av graviditet meddelanden med pumpor. Jag kombinerade några olika idéer för att skapa min egen, unika meddelande. Varje pumpa representerar en annan medlem av vår familj. Jag gick bara igenom mitt eget hus för att hitta ett objekt som representerar varje person i min familj och en könsneutral napp för den nya bebisen. För att få nappen i pumpa, jag petade ett hål i pumpan med en sax och kramade paci därinne. Jag använde det fria programmet "picasa" att lägga till text i min bild. Ett enkelt, roligt sätt att berätta för dina vänner din spännande nyheter!
Relaterade Ämnen

Disney / Starbucks graviditet tillkännagivandet

Vi hade några spännande nyheter att sprida och ville göra det med stil. Vi tittade på en massa tillkännagivande bilder. Min fru är en stor Starbucks fan har vi passerar till Disneyland.Det fanns några meddelanden som hade öron och några som hade kopp...

Falla pumpa mittpunkten / krukor / presentkort

Om du vill ha ett DIY projekt att göra med dina barn och använda den som en knutpunkt för inomhus eller utomhus underhållande kanske du vill prova sedan enkelt pumpa Planter projekt. Det ser väldigt vacker och attraktiv. Också ordna dem tillsammans o...

Festlig falla pumpa Planter

Lär dig hur du skapar denna roliga och festliga hösten pumpa Planter.Innan du sätter igång, är här de saker du behöver:Stora Jack-O-Lantern pumpa8" krukväxt Mums (eller andra kalla härdig plant)KrukväxtjordKniv (att skära öppningen i pumpan)Stor sked...

Hemorrojder "På tillkännagivandet"

få rättsmedel för de hemska hemorrojder i ditt liv. En kortfattad lista beskriver varje åtgärd. Och sedan några ytterligare information som hjälper dig om du eller någon du känner har denna typ av svårigheter.Steg 1: Vad att göra med Stephen Colbert...

Sista vilja och död tillkännagivandet

du kommer att använda webbplatsen gratis härhttp://www.geraldkrug.comKlicka på knappen "Skapa" och sedanKlicka på "Skapa" knappen igen sedanFyll i formuläret och sedanKlicka på knappen för "Createcqcode"Steg 1: Sista vilja oc...

Musikaliska bröllop tillkännagivande

vad bättre sätt för att förkunna ditt trolovning till familj och vänner än ett bröllop tillkännagivande som spelar en låt utvalda speciellt för dem. Välj bland saftig, sentimental, eller ens humoristiska sånger hacka från musikaliska gratulationskort...

Silvertejp "Jacobs plånbok"

Nästan två år sedan jag gick med denna stora webbplats av beslutsfattare och ca 3 månader senare gjorde jag min första instructable. Beviljas mitt första par var inget bra, bara några 3D-modellering men sedan jag postat min första semi framgångsrika...

Trixbox del II.

När du har din trixbox server konfigurerad, kan du några tillbehör. Detta kan komma i adaptrar för att ansluta till vägg telefonadapter, analog (traditionell) telefon till IP-adaptrar, programvara, IP-redo telefoner och etc.http://asterisk.ru/Store/f...

Förslag till & sy en Custom Fit vändbar kappa

jag är lite av en hacka när det gäller sömnad... Jag vet inte riktigt vad jag gör, men fejka det tills jag gör det har arbetat ut ganska bra. Närma sig projektet med en mästerlig blick och hålla söm ripper händig!Jag skissade denna päls medan utgifte...

Hur man gör en Mixtape: Awesome Mix Vol. 1 från väktare galaxen

Geoffrey O'Brian sade en gång att "mixtape var den mest praktiserade amerikansk konstformen".Om det har fallit av fördel jämfört med lätt skapas inneburit iTunes-spellistor och CD-skivor, en gåva av en mixtape att någon faktiskt tillbringade fle...

Blandning och mixning: The Ultimate Guide till Digital musikproduktion

Musik: Makt ReduxChansen finns, om du har lyssnat på något belopp av musik under en tid, du är förmodligen bekant med små tankar som: "Det är inte den tonen som jag förväntade mig." eller ens "som var okej, men det är inte vad jag skulle ha...

Min Space ballong: Projektet Stratohab framgång! High School Student Budget

Stratohab rymdraketer ballong! Bilder av rymden! 08/19/2012 från Kyle Ryan på Vimeo."Vi gör utrymme mer amerikanska. Vi gör utrymme mer demokratiskt. Vi gör utrymme mer tillgänglig, lättillgänglig och verkliga till den genomsnittliga amerikanska.&quo...

Hur man organiserar en bekämpa äta ute

Allt pappersarbete behövs för att organisera en bekämpa äta ute (på lodge) är under logistik steg ***Kommer in Cadet skvadron tio som en nyplockade 2 grad efter att vara i en annan skvadron för två år tidigare var ganska intressant. Jag var lite nerv...

Fantastiska papper pussel rutan: Rubiks kub eller kalender

Ett år har 12 månader och en kub har 6 ansikten, så hur ett helt år ryms på en kub? Hämta Detta otroliga papper pussel för att hitta lösningen (eller titta på videon, men det är inte riktigt lika spännande som håller denna Skrivbordskalender i dina e...

Treelegram - hacka en julgran lampor från var som helst i världen!

Hej alla,efter några år registrerade på Instructables, och aldrig publicerat någon handledning, det är dags!Så, här är jag, redo för att dela mitt senaste projekt, kallas Treelegram.Treelegram är en sociala julgran som gör att du kan hacka sitt ljus...

Hur man Prank Instructables gemenskapen

vi alla vet (eller borde veta) om Instructables April Fools tävlingen. I stället för de typiska skämt idé beslöt jag att skapa en post om min nästan otroliga förmåga att skapa den hårdaste sten känd man i hur man göra syntetiska diamanter. Förhoppnin...

(16) power Distribution Panel för Pluggables

för att koppla in någon av Pluggables, någon av den utrustning som är modifieras för att inte använda en vägg vårta eller batterier, måste ha en Power Distribution Panel att ge den rätt spänningen att fungera.Om du ansluter någon av din utrustning ti...

Bärbar Gaga grop (israeliska Dodge boll)

Detta projekt var så stor jag var tvungen att klippa det och ändra den inifrån och ut för att fungera bättre.Gaga är ett spel som spelas i en oktagon (min är nästan 17ft över), spelare elimineras om bollen träffar dem under knäna (reglerna variera)....

Hur att vara värd för en Instructables Visa och berätta

detta är en guide för att köra en Instructables Visa och berätta. Den bygger främst på ett evenemang som hölls på Instructables på fredag, mars 9, 2007, utan också på den tidigare inkarnationen av denna händelse, Squid Labs ljus salongerna.Målet med...