Fällbara Pocket såg göra från Jig sågar bladviks såg använder jig sågar blad, en pop niten med brickor och en remsa av nylon eller andra hård plast.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hopfällbar Pocket armborst

fick jag uttråkad en dag i skolan så jag tog ut några pennor, sax och tejp och gjorde detta i ungefär en timme. Detta är första armborst jag sett som är hopfällbar.Steg 1: material För att bygga armborst, du behov-leveranser-•3 normala disponibel pen...

Ihopfällbar Pocket-Sized Cornhole spelet

Hej alla! Har du någonsin fått uttråkad mitt i klassen, eller kanske under ett möte? Det finns nu en lösning! Skåda! Med detta lätt bärbar vikbar cornhole spel, kan du ta roligt i cornhole med dig i fickan. Den kan vika in en resväska och vika tillba...

Göra en miniatyr fällbara Pocket Katana (video)

jag har en blogg på www.makerweekend.com! 111!!!! Vänligen ränta och rösta här kompatibel!Någonsin velat ha en samarai svärd? Inte villiga att bli anklagad för att ha en konstig vapen besatthet? Då pocket katana är för dig! Slutligen en liten svärd s...

Fällbara Pocket katapult

beskrivning är i namnet.Material-tunn popsicle pinnar-tejp-rubberband-Varmlimma-liten sak som en kapsyl för ammo att passa in i-kort lådaSteg 1: Få behållaren Få en behållare från en kort låda [du kan vanligtvis få dem från en souvenir butik]Steg 2:...

Miniatyr fällbara Pocket Katana (Galleri)

jag gjorde en I'ble på hur du gör din egen, här.Vänligen ränta och rösta! Jag har också en blogg, här!Några av dessa är katana jag gjorde i den "vänners kompatibla länkade ovan. Den med längre blad och kanji är version 2.0....

Göra en två blad fickkniv

göra en två fällbara Pocket kniv tillverkad av PVC & bågfil.Steg 1: Delar och verktyg som behövs För att göra en två fällbara Pocket kniv du behöver 1/2 "pop nit, 2 brickor och"tunnväggiga"klass 200 PVC. Dags att göra ca 1/2 timme. Verk...

Nyckelring fällbara lockpick (nu uppdaterad med spänning skiftnyckel)

omvandla en billigt nyckelring kniv till en lätt att bära fällbara pocket pickSteg 1: Lista • Du behöver en nyckel fällkniv, när jag får lite mer övning på Billigt $2 ettor som bilden ovan, jag kommer förmodligen titta efter låsning av SOG. Jag fick...

Hopfällbar såg hästar

Min fru kom upp med en grand idé till jul i år. Vi gör en majoritet av våra julklappar... så jag har bygga flera uppsättningar av hopfällbar såg hästar för män i vår familj (om du är en man i vår familj och läser detta, snälla agera förvånad).Dessa f...

Hopfällbar förvaring och catio för en lastbil husbil. (eller lilla hund uteplats)

På grund av utformningen av min lastbil och släpvagn vilar trailer på två punkter på baksidan av lastbilen i stället för på flaket som det ska. Detta problem är ganska vanligt. För att lösa detta, behövde jag ta upp släpet av flaket något. Detta kan...

7 saker att fixa eller göra med Oogoo

silikon täta hacka in i alla typer av nyttiga saker. Detta lim har de unika kvaliteterna av hålla sig bra till vissa saker och inte andra. Detta gör det lätt att kasta i många former. Om du lägger till majsstärkelse, den kan kasta eller bildade eller...

Hur man väljer rätt Survival Knife

detta är min guide för hur man väljer rätt överlevnad kniven. Detta är ingalunda en slutgiltig lista, eftersom det beror på din personliga smak och situationerna du är sannolikt att vara i, men jag hoppas att berätta några av de huvudsakliga funktion...

Kid hantverk - bad Spa te väskor och påsar

jag gjorde detta projekt med några av barnen jag arbetar med. Vår yngsta hantverkare för detta projekt var fyra år gammal, vår äldsta var nio. För säkerhet resonerar vi hade fyra år gamla användning en trubbig broderi nål och tråd, sömmar en 7 år gam...

FÖRKLÄDE för HOLDING

alla har en Väska för Holding dessa dagar, men ingen har ett Förkläde för Holding. Med dess flera räfflade fickor alltid hållas öppen att ta emot, dess olika mjuka fickor för att hålla saker nära och en glödande naturliga 20 dö för att rädda dig vid...

Gene Simmons jagare kostym

i början av September 2009 min då 7-åriga son kom fram till mig och meddelade att han ville vara Gene Simmons för Halloween. Som långtida KISS fan, jag var mycket stolt över honom för hans utmärkta smak, och jag visste omedelbart alla kostymer som ge...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

Colonic bevattning styrelsen

inser jag att colonic bevattning är fortfarande lite kontroversiell, och inte alla är redo att ta emot information i ämnet. Men personligen har jag funnit det hjälp, som har andra människor jag känner, så detta erbjuds för dem som har ett intresse. M...

DIY Book Safe

Jag har velat göra en av dessa bok värdeförvaringsskåp ett tag nu. De är verkligen lätt att göra bara tar lite tid och gör en röra. När jag säger att det tar tid menar jag att du ska kunna skära ut sidorna för hand. Föränderliga ut din blad när styck...

Lätt, anpassade vinställ

jag bestämde mig för att använda en trevlig plats att lagra min vin (billigt vin). Det finns några intressanta vinställ online, men de flesta är ganska dyr. Att vara en dålig doktorand, valde jag för att göra en.Jag sökte enkelheten och funktionalite...

Hand Held Ballista

vi bygger en vridning drivs båge (Ballista) för vårt belägring motor projekt. Det är som en kula armborst, med möjlighet att avfyra bultar med hjälp av ett flyttbart spår. Vår plan är att bygga den för att passa inom specifikationerna för våra 18 x 1...