Fallet med dold Micro SD visitkortsfackjag försöker aldrig att vara utan en stack av business/telefonkort, och nu när jag har en anpassad handväska och plånbok, anpassade kort fall kändes som nästa logiska steg. I detta fall har jag också lagt till en kupé i botten med en lucka som kan hålla ett dussin Micro SD-kort. Användbart för mig eftersom jag kan säkert bär extra minne för min kamera, men även användbart för alla intresserade i konvertera data transport, eftersom vi alla vet att data kan vara den mest värdefulla där är.

I dagsläget kan du lagra 12 Micro SD kort som är 64gb eller 768gb totalt. Micro SD-kort på 128gb är på sättet, och om du är del av en väl finansierade "organisation" kan du förmodligen redan få dem. Detta innebär att fallet kunde bära 1,5 terabyte. Detta är samma som transporterar runt 12,582,912 av Macintosh-datorn från de legendariska 1984 kommersiella, om du håller poäng hemma. Allt detta plus en handfull visitkort instoppat i en chic koppling eller dator väska.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Garderob med dolda säkert rum

Garderob med dolda säkert rumMin kund hade en blygsam storlek walkin closet med en L-form. Det hade mycket högt i tak. Hade den traditionella enda hylla och rod. Han ville omforma utrymmet för att lägga till mer lagringsutrymme. Det fanns en hake. Ja...

Raspberry PI fallet med inbyggd ytmontering för mindre än $2

jag äger två RPI en är en mediaserver för min inspelat TV-program; den andra är ansluten till en Motorola Lapdock köra experiment och för utbildningsändamål. Jag är en ingenjör som volontärer för den Boy Scouts of America jag undervisa datorer vid Rh...

Box behandlingar, och hur man kan lösa fallet med saknas fallet

det är inte svårt att göra en bra ruta eller fall för verktyg eller instrument. Och du kan ofta förbättra nyttan av en befintlig ruta av omdömesgilla tillägg av skum eller klaffar. Med skum menar jag slutna celler polyethelene packning, inte att förv...

Paracord Fob med dolda fack

Hej Felllas,Jag älskar paracord nu och efter att ha gjort denna awesome nyckelring fob med dolda fack insåg jag att jag skulle ha försökt detta som min första paracord projekt ganska detta en, eftersom detta är mycket enklare.Du kommer inte tro mig o...

Batmobile med dolda tumma driva

Batmobile med dolda tumma driva jag vet dess inte dolda som svårt att hitta men om du did'nt vet det var där du would'nt misstänker det. medan jag var modding lyser den för att passa den usb driva jag lagt faktiska funktionsdugliga broms med konsolen...

Ersätter i fallet med en Xbox 360-handkontrollen

i denna instuctable kommer jag visa dig hur man byter i fallet med en xbox controller det bröts eller vill du ha en annan färg skal.Steg 1: Vad du behöver Du behöver:En extra domänkontrollant case (du kan få ett full färgat in från Amazon för ca £4En...

Hur man gör en lätt Minion fallet med eva eller skum. DIY lätt hantverk

I denna video kan du lära dig hur man gör en rolig Minion fallet med eva eller skum, det är en mycket lätt hantverk som du kan sälja eller gåva. Jag hoppas du njuta av video och prenumerera.YouTube-kanal: bara Victor Vic youtube-kanalFacebook: https:...

Bandsåg Box klocka med dold förvaring

Istället för att göra en tråkig klocka för min pappa gjorde jag en klocka med dold förvaring. Insidan annars skulle slösat utrymme att möjliggöra klocka rörelse men istället för att slösa utrymmet som jag gjort en dra ut om du vill gå in. Kroppen är...

Upphöjd stuga sängram med dolda utrymme

bygga en loftsäng inuti en stuga sparar utrymme så jag var tvungen att bygga en. Loft sängramen lyfts upp för dold förvaring som sparar utrymme.Steg 1: Upp sängram IllustrationSteg 2: Att göra sängramen. Steg 1 ~ cut (4) 2 x 4 skivor 21'' långa verti...

Spion ipod hörlurar med dold mikrofon

Hej detta är min första instructables det är en mycket enkel som du kan göra mycket lätt och som du kan använda att spionera samtal och ingen kommer att veta hur du gör det! PS ledsen för min förmodligen fel svenska hoppas du njuta av min idé!Steg 1:...

Cigar Box gitarr med dolda Whiskey mini Bar

cigarrlåda gitarrer (CBG) har blivit mycket populärt de senaste åren. Min teori är att det beror på två saker: den ekonomiska nedgången och uppkomsten av hipster kulturen. CBGS är mycket billiga att bygga. Och de är roliga att spela medan du smuttar...

Elegant trä telefon fallet med Sugru gångjärn och spärr

Vill göra en awesome trä fall för telefonen? Med lite skrot plywood och vissa Sugru, kan du ha en söt fall som kommer att skydda din favorit mobil enhet.Material:Några kvar efter tunn plywood (jag använde 3/16 prefinished skåp ply)Limpistol (smältlim...

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

10 låda Dresser med dolda lådor och Crown Molding dold förvaring

Jag bestämde mig att bygga denna byrå som en julklapp till min steg-dotter. Hon är nästan 15 i den här åldern, när julen kommer runt, vi vill ge våra barn något mer användbart som de använder för mycket någon gång, och tar med sig när de flyttar ut u...

Bok med dolda fack (lätt)

lära sig att göra en bok med en hemlig gömma plats! Denna version är baserad på filmen "Det är ett underbart liv."Musik av www.pacdv.com/sounds/Varor och kostnaderna för material:Bok: Affärsföretagen av Tom Sawyer (klassiska inbunden från Barnes...

Gömd i väggskåp pistol med dolda tangentbord

jag ville ha en plats att säkra min skjutvapen som inte var synliga hela tiden, så jag kom med idén om en infälld i vägg gun skåp som även fungerar som en helkropps spegel. Sen ville jag gå ett steg längre med en dold knappsats bakom en bild att styr...

Foto ram med dolda fack

i detta Instructable jag vill visa dig hur man gör en dubbel användning fotoram.Det ser ut som en vanlig ram på framsidan, men innehåller ett hemligt utrymme i ryggen. Den kan användas att gömma saker eller helt enkelt ordna lite objekt eller minnen...

Arduino / Raspberry Pi fallet med OpenCase

OpenCase kan du enkelt dimension och generera DXF filer för elektronik kapslingar. Du sätter i materialtjockleken, invändiga mått, och berätta det där att skära hål och utskärningar, och det gör resten. OpenSCAD används för alla beräkningar och gener...

Multipurpose flytande uppställning med dolda fack

Jag ville ha denna hylla att tjäna mer än en syfte. För närvarande är det ovanför min arbetsbänk i verkstaden men det skulle också vara perfekt för någon liten utrymme över ett skrivbord.Jag tänker jag kanske flyttar den till mitt träningspass rum så...