Fallout 10mm pistolDenna 10 mm pistol är för min vault 101 jump suit cosplay från fallout 3.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fallout 4 10mm Pistol

Jag har haft skitkul med Fallout 4 nyligen, så jag beslöt att bygga 10mm pistol!Detta är min första gången utstationering på instructables.Steg 1: Referens och material Som med de flesta rekvisita, behöver du några referens bilder. Fallout gör det en...

En 3D utskrivbar AEP7 laser pistol (Fallout)

en helt 3D utskrivbar version av de AEP7 Laser Pistol från fallout 3 och New Vegas. Det kan skrivas ut på ca 30 timmar och kräver 1kg material. Det kräver en hel del stöd och är en utmaning att skriva ut, men pay-off är definitivt värt det.Alla filer...

Fallout AEP-7 Laser pistol Prop

i den här videon jag visa dig hur man bygger AEP-7 Laser pistol från Fallout spel. Om du har några frågor eller inte vet vad man ska göra kommer att kommentar nedan och jag hjälpa dig.http://www.youtube.com/watch?v=Cu5vh_MhDEgDu kommer att se det är...

AEP7 Laser Pistol (Fallout 3)

IntroduktionDetta är en bygga som mina andra bygger, det mest kostnadseffektiva sättet att göra något som inte behöver en stor verkstad. I detta fall en prop Laser Pistol från spelet Fallout 3. (visas även i Fallout New Vegas)De flesta bekostnad dela...

Kartong Laser Pistol ~ Fallout 3 inspirerade

Laser pistol jag byggt inspirerad form Fallout 3 efter stannar upp hela natten med min vän. Gjort i ca 3 dagar med kartong, varmt lim, gips och skräp. Bästa paintjob hittills.Njut av: D...

Fallout 4 Pipe Pistol (EVA Foam)

Oavsett om du cosplay eller bara gillar något radioaktivt för din hylla, kan detta prop vara för dig. Jag har sett en hel del 3D tryckt dem, men några av oss har inte möjlighet att använda en 3D-skrivare. Detta prop är ganska lätt eftersom det är mes...

Fallout AER9 Laser Rifle (3D printed)

AER9 lasergevär är möjligtvis det mest kända objektet från Fallout-serien. Den förkroppsligar allt om spelet, en känsla av "Världen i morgon dag", tanken på att allt kommer att vara möjligt i några år, ett stort krig som tillämpas dessa mentalit...

Fallout 2 veteraner hjälm bygga

Ända sedan jag läste om pepakura hjälmar, ville jag bygga min egen. Mitt första försök var den klassiska master chief hjälmen, tyvärr jag kunde inte slutföra det sedan materialet som kartong, jag fick var till tunn och bräcklig. Min 2: a försöket var...

Fallout AER9 Lazer gevär

här är vi! En annan instructable, och det är inte en hjälm, det är en annan prop från fallout 3 och fallout new Vegas, det är den aer9 lazer geväret, förmodligen en av de bättre lazer vapen från spelet,Det var lite av en utmaning för mig, det var ock...

Hur man gör en Fallout 4 kostym - läder kuter in (utan axeln väktare)

Jag gör detta Instructable att Tandy läder konkurrera, rösta om du gillar den.Detta kommer att bli en retrospektiv Instructable på det läder som jag gjort för en vän till cosplay på PAX AUS för upp kommande spelet; Fallout 4, den bälte som redan gjor...

Lätt ånga Punk Laser Pistol som lyser upp

Denna Ånga Punk Laser Pistol görs enkelt från kartong, filt, papper fästanordningar, en lysdiod och en plast halm. Vi gjorde dessa för Ånga Punk världen Faire. De ser fantastisk och är lätt att bygga. Du kan bygga detta i en kort kväll och ha det red...

DIY Fallout Bomb Prop

I detta awesome instructable jag ska visa dig hur jag gjorde en bomb/nuke prop från TV-spelet Fallout.Saker som behövsEn stor plast påskäggEn skum matt (endast ca 10% av det du behöver)PVA (vitt lim)Varmlimma fast och pistolSuperlimÅtta platt huvud s...

Fallout 4: Nuka Cola Raket flaska Prop!

Hej, och Välkommen till en annan prop Bygg! Den här gången kommer jag att göra en Nuka Cola Raket flaska från TV-spelet, Fallout 4!Inte bara ser det exakt som flaskan i spelet, du kan faktiskt dricka ur det! Nu kan du dricka din favorit läsk i stil!...

Fallout 3 AEP7 Laser bygga

4 minuters sideshow video av skapandet av min Laser Pistol från Fallout. Med Foamies märke skum. Skum, klister och Krylon Fusion färg. Använde även Plasti-Dip spray för greppet....

Hur man gör en DIY lim pistol LED Torch

en awesome lim pistol LED Torch.Handy och Trendy.Enjoy!Steg 1: krav En lödning järn, bly lödtenn, FluxLimpistol10mm vit ledde3V knapp Cell, knapp Cell innehavarenSkjut knappenVärdelös ficklampa Lens(Optional)SkruvmejselAnsluta kablarSteg 2: Lim pisto...

Steampunk Blaster Pistol

Denna lilla projekt var inte alls planerat. Jag är lycklig nog att ha en släkting som har kastat massor av skrot delar, verktyg etc. Jag letade delar för ett annat projekt (kommer snart-ish) och i processen lyckats snickra ihop några delar som såg ut...

Fallout 4 Nuka Cola Nyckelknippa (Quantum)

Fallout 4 för närvarande tar så mycket av min tid jag don´t vill skapa något stora nu. men jag hittade något supercool i spelet som inte är så svårt att återskapa.Glödande Nuka Cola nyckel kedjormed guide för denna instructalbe kan du göra någon Nyck...

"Teazer" Knex halvautomatiska gummiband pistol (RBG)

The Teazer kommer att hålla 4-7 gummiband och kommer att skjuta dem en i taget. Jag tillbringade 2 veckor försöker perfekt den utlösningsmekanism som skulle skjuta endast 1 skott varje gång du drar i avtryckaren. Det fick jag äntligen. Handtaget kan...

Hur man gör min pneumatiska pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en pistol som jag har gjort mina egna planer och har varit ändra under lång tid. Här är en liten kaliber (10 mm) hög preasure (3-4 bar) typ.Kom ihåg detta är min första instructable men känn di...