Fallout 2 veteraner hjälm byggaÄnda sedan jag läste om pepakura hjälmar, ville jag bygga min egen. Mitt första försök var den klassiska master chief hjälmen, tyvärr jag kunde inte slutföra det sedan materialet som kartong, jag fick var till tunn och bräcklig. Min 2: a försöket var en Ironman hjälm. Även om jag var kunna slutföra det, gillar jag inte hur det blev. Så gav jag upp på pepakura tills jag kom över denna länk:

http://www.therpf.com/F24/Fallout-New-Vegas-NCR-ve...

Problemet jag hade med pepakura, är att jag alltid avsluta med en tunn söker bygga. Jag var inte villig att arbeta med fiberglass som vi har barnen springa runt huset. vad jag behövde var något att göra det tillräckligt stabilt för att bära men kräver inte specialhantering förfaranden eller utrustning. Jag läste om gips och lim pinnar som alternativ och är de material jag var glad att arbeta med

Så är här min 3: e Pepakura bygga... Fallout 2 veteraner hjälm.

uppdatering ***

Min vän uppdaterad här bygga och sätta upp en antenn och LED-lampor. Han började också bär detta tillsammans med västen. :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fallout veteran vest

varit ganska upptagen nyligen på jobbet så har inte fått mycket tid att arbeta med ett projekt för en stund. Lyckligtvis hittade jag en tid denna helg och några skrot gummiduk. När jag säger skrot, är de verkligen rester av gummiduk. Jag verkligen gö...

Fallout 3 AEP7 Laser bygga

4 minuters sideshow video av skapandet av min Laser Pistol från Fallout. Med Foamies märke skum. Skum, klister och Krylon Fusion färg. Använde även Plasti-Dip spray för greppet....

En 3D utskrivbar AEP7 laser pistol (Fallout)

en helt 3D utskrivbar version av de AEP7 Laser Pistol från fallout 3 och New Vegas. Det kan skrivas ut på ca 30 timmar och kräver 1kg material. Det kräver en hel del stöd och är en utmaning att skriva ut, men pay-off är definitivt värt det.Alla filer...

Fallout AEP-7 Laser pistol Prop

i den här videon jag visa dig hur man bygger AEP-7 Laser pistol från Fallout spel. Om du har några frågor eller inte vet vad man ska göra kommer att kommentar nedan och jag hjälpa dig.http://www.youtube.com/watch?v=Cu5vh_MhDEgDu kommer att se det är...

Fallout AER9 Lazer gevär

här är vi! En annan instructable, och det är inte en hjälm, det är en annan prop från fallout 3 och fallout new Vegas, det är den aer9 lazer geväret, förmodligen en av de bättre lazer vapen från spelet,Det var lite av en utmaning för mig, det var ock...

Fallout NV: NCR Ranger Mask

i hans instructable kommer jag visa dig hur man gör en NCR Ranger mask från fallout nya vegasSteg 1: materialför detta bygga behöver du två remsor av kort ombord som går halvvägs runt du huvudet och från näsan till ditt fore huvud. du wil behöver en...

Hur man gör en Fallout 4 kostym - läder kuter in (utan axeln väktare)

Jag gör detta Instructable att Tandy läder konkurrera, rösta om du gillar den.Detta kommer att bli en retrospektiv Instructable på det läder som jag gjort för en vän till cosplay på PAX AUS för upp kommande spelet; Fallout 4, den bälte som redan gjor...

AEP7 Laser Pistol (Fallout 3)

IntroduktionDetta är en bygga som mina andra bygger, det mest kostnadseffektiva sättet att göra något som inte behöver en stor verkstad. I detta fall en prop Laser Pistol från spelet Fallout 3. (visas även i Fallout New Vegas)De flesta bekostnad dela...

Fallout 3-Brotherhood of Steel Helmet

I denna tutorial kommer jag visa dig hur du skapar en hjälm baserat på Brotherhood of Steel Fallout3.Den färdiga hjälmen består av en huvuddel och en serie av många bifogade tillbehör.Denna guide tar dig genom processen:PlaneringHjälmen modelleringHj...

Fallout 4: Nuka Cola Raket flaska Prop!

Hej, och Välkommen till en annan prop Bygg! Den här gången kommer jag att göra en Nuka Cola Raket flaska från TV-spelet, Fallout 4!Inte bara ser det exakt som flaskan i spelet, du kan faktiskt dricka ur det! Nu kan du dricka din favorit läsk i stil!...

Fallout 4 10mm Pistol

Jag har haft skitkul med Fallout 4 nyligen, så jag beslöt att bygga 10mm pistol!Detta är min första gången utstationering på instructables.Steg 1: Referens och material Som med de flesta rekvisita, behöver du några referens bilder. Fallout gör det en...

Bygg din egen CNC-maskin.

När jag flyttade till Pittsburgh, hade jag en serendipitous stund när jag gick förbi ett ställe som heter TechShop. Många av er kanske har hört talas om det men jag visste inte och personalen var vänlig nog att ge mig tour. Förlägga blåste mitt sinne...

Fallout tema gaming dator

Samtidigt funderar på den nya fallout-spelet, och nyligen uppgradera min dator för videoredigering, lämnades jag med en extra moderkort och grafikkort. Jag bestämde mig att bygga en separat dator för spel och koppla den till TV: n. Jag var fast mella...

Halo ODST pansar: Vapen - del 3 av 5 i ODST Armor bygga

Halo 3 ODST pansar projekt.Detta är Del3 av en 5 del serie om en full ODST rustning du kan bära.Projektet är så stort att jag beslutat att dela upp det i fem (5) Instructables:1. hjälm2. torso 3. vapen4. ben5. vapenFör att förena alla instructables p...

Den Fallout överlevande: Kärnkraft och EMP redo Paracord armband - anti strålning tablett, vattenrening, multiverktyg, kolfiber gasmask

bygga ett Paracord armband som kommer att förbereda dig för en kärnvapenattack, kraftverk härdsmälta och EMP med allra nödvändigaste mot strålning redo remmen. Improvisera en gasmask med medföljande kolfiber, bygga en Faradays bur för att skydda din...

K'nex Codsworth | Fallout 4

" Som innebär att du är, erm... två århundraden sent för middag! Kanske kunde jag piska du upp ett mellanmål? Du måste vara utsvulten!"Codsworth är en Mister Handy robotic betjänt för den enda överlevande familjen före första världskriget och öv...

K'nex Eyebot | Fallout 4

Eyebots är svävande robotar designad av RobCo, innan det stora kriget som en form av media sändare. De visas i varje Fallout spel hittills. Dessa modulära robotar är ungefär en halv meter i diameter och kan svävar några fot från marken. Eyebots är in...

Gör din egen Alien Desintegrator från Fallout 3

eftersom detta är min första instrucible, har jag beslutat att tillåta anpassning av användarens önskemål över de material som används för att konstruera denna bygga. Jag har fått material över tid och förväntar sig inte någon att köpa något. Kom ihå...

Hur man bygger en film uppsättning (och hur det fick uppblåst)

I detta Instructable ska jag visa dig hur vi byggde en stor stad och då blåste det. Under de flesta omständigheter det rekommenderas starkt att du inte gå runt och spränga saker, särskilt städer, så vänligen försök inte detta hemma. Om du måste blåsa...