Fallout AER9 Lazer gevärhär är vi! En annan instructable, och det är inte en hjälm, det är en annan prop från fallout 3 och fallout new Vegas, det är den aer9 lazer geväret, förmodligen en av de bättre lazer vapen från spelet,

Det var lite av en utmaning för mig, det var också min första gå på en prop vapen, jag är totalt sett nöjd med det, men det finns en massa saker jag lärt mig på denna bygga och min nästa bör vara ännu bättre, det är inte för att säga detta är inte bra, tvärtom, jag njöt fullt ut att göra det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en lego lazer gevär

detta lazer gevär är lätt att göra och använder vanliga bitarSteg 1: bitar bitarSteg 2: första steget lägga till dessa två tillsammansSteg 3: andra steget lägga till denna pjäsSteg 4: tredje steget lägga till detSteg 5: färdig produkt här kan du gå e...

Fallout AER9 Laser Rifle (3D printed)

AER9 lasergevär är möjligtvis det mest kända objektet från Fallout-serien. Den förkroppsligar allt om spelet, en känsla av "Världen i morgon dag", tanken på att allt kommer att vara möjligt i några år, ett stort krig som tillämpas dessa mentalit...

3D utskrivbara järnväg gevär (fallout 3)

Hej alla, i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en helt 3D skrivare järnväg gevär från Fallout 3!Det tog mig mer än 20 timmars arbete att modellera detta lilla bad boy och göra det 3d utskrivbara.Tyvärr kunde inte jag skriva ut den efters...

Knex Fallout 3/New Vegas Sniper Rifle

detta är min Knex Sniper Rifle modell baserade på.308 kaliber prickskyttegevär från Fallout 3 och Fallout New Vegas. Det skjuta inte men kan bli lätt modded skjuta om ville. Detta är min första instructables och kritik av alla slag accepteras så läng...

Knex hävstång åtgärd gevär V2!

Långt förväntade (bra för mig) knex hävstång åtgärd gevär. Dess baserad av lincolns repeater på Fallout 3 (bäst freakin spelet EVER). Skjuter 45 fot. Riktigt cool komplicerade mech. Handtag/beståndet är utanför min paus action hagelgevär som några av...

Gaussisk gevär

en gauss gevär som är lätt att göra, men fungerar inte så bra.Material: trä dymlingar, trälim, tejp, magneter, kullager.Förfarande1. ta två träpinnar, pressa dem tillsammans med tegel på varje sida och sätta trälim i en mitt i den inre söm.2. tejpa n...

Bootleg Fallout 4 T-Shirts med en vinyl fräs. aka gun runner skjortor

Så jag är alldeles för upphetsad om fallout 4 kommer ut... Det kommer att bli så häftigt kan jag smaka.Iaf, jag tänkte på hur man använder Silhouette porträttet för den senaste #buildnight och då slog det mig.Göra fallout 4 t-shirts. Visst jag skulle...

En 3D utskrivbar AEP7 laser pistol (Fallout)

en helt 3D utskrivbar version av de AEP7 Laser Pistol från fallout 3 och New Vegas. Det kan skrivas ut på ca 30 timmar och kräver 1kg material. Det kräver en hel del stöd och är en utmaning att skriva ut, men pay-off är definitivt värt det.Alla filer...

Fallout 2 veteraner hjälm bygga

Ända sedan jag läste om pepakura hjälmar, ville jag bygga min egen. Mitt första försök var den klassiska master chief hjälmen, tyvärr jag kunde inte slutföra det sedan materialet som kartong, jag fick var till tunn och bräcklig. Min 2: a försöket var...

Fallout 3 mat Lables

detta Instructable kommer att kort gå över den process som jag brukade göra dessa föda från Fallout 3.Steg 1: Vad du behöver You will need-Modge Podge (eller limmet du föredrar)-Skum borste / pensel-Sax-En liten låda av Jello (för Insta Mash)-A kan p...

Fallout 4 Ghoul - SFX Makeup Tutorial

Så, Bethesda Softworks precis släppt Fallout 4, och vad bättre sätt för att fira detta Bethesda Game Studios spel än med en super cool Fallout 4 ghoul special fx makeup tutorial. Vi återgå till lättare metoder för en så vi hoppas att se en hel del re...

Fallout 4 Nuka Cola Caps

Hej där wastelanders!Med Fallout 4 här trodde äntligen jag det skulle vara en snygg idé att dela med dig en teknik som jag har utvecklat för att snabbt förvandla gamla öl kapsyler till glänsande gamla Nuka Cola och kära. Jag faktiskt använder detta f...

Fallout AEP-7 Laser pistol Prop

i den här videon jag visa dig hur man bygger AEP-7 Laser pistol från Fallout spel. Om du har några frågor eller inte vet vad man ska göra kommer att kommentar nedan och jag hjälpa dig.http://www.youtube.com/watch?v=Cu5vh_MhDEgDu kommer att se det är...

Fallout NV: NCR Ranger Mask

i hans instructable kommer jag visa dig hur man gör en NCR Ranger mask från fallout nya vegasSteg 1: materialför detta bygga behöver du två remsor av kort ombord som går halvvägs runt du huvudet och från näsan till ditt fore huvud. du wil behöver en...

Fallout veteran vest

varit ganska upptagen nyligen på jobbet så har inte fått mycket tid att arbeta med ett projekt för en stund. Lyckligtvis hittade jag en tid denna helg och några skrot gummiduk. När jag säger skrot, är de verkligen rester av gummiduk. Jag verkligen gö...

Fallout: New Vegas Ranger Armor Costume

Hi guys!Jag har varit inaktiv en tid, och så här är mitt nya projekt jag har jobbat på den.För alla som spelat Fallout: New Vegas, detta är den faktiska i spelet Ranger bekämpa rustning.Ledsen om detta är bara ett bildspel, jag har inte som mycket Pi...

Hur man gör en Fallout 4 kostym - läder kuter in (utan axeln väktare)

Jag gör detta Instructable att Tandy läder konkurrera, rösta om du gillar den.Detta kommer att bli en retrospektiv Instructable på det läder som jag gjort för en vän till cosplay på PAX AUS för upp kommande spelet; Fallout 4, den bälte som redan gjor...

Från hög drivs gevär till kameror

detta Instructable handlar om människor som spenderar mer än fem minuter i vildmarken och ja vissa av dem är jägare och fiskare.Information om vilda populationer, arter, utrotningshotade arter och biologisk mångfald är viktigt att miljön Agencies.Oth...

Aging medicinska ben & "Fallout 3" Gore väskor.

Detta instructable kommer att förklara hur man snabbt och enkelt lägga till lite av realism i hård plast ben du köper från medicinsk tillförsel sällskap, och ge en användning för dem i "Fallout 3:" Gore Bags.These ben är bra för film rekvisita e...