Fallout Mini Nuke Diddley BowFast i ett fallout shelter valv letar efter något att göra? Tja, inget bättre sätt att fördriva tiden än för att göra ett musikinstrument.

En diddley-bow är en klassisk maker instrument. Med några saker rensas från apokalyptiskt wasteland, kan du enkelt göra denna Fallout Mini Nuke specialversion Diddley Bow.

Med lika mycket megatonnage är den stora yxan bas från länge sedan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fallout 4: Nuka Cola Raket flaska Prop!

Hej, och Välkommen till en annan prop Bygg! Den här gången kommer jag att göra en Nuka Cola Raket flaska från TV-spelet, Fallout 4!Inte bara ser det exakt som flaskan i spelet, du kan faktiskt dricka ur det! Nu kan du dricka din favorit läsk i stil!...

Diddley-Bow

Om du har sett några av mina andra Instructables eller Youtube videor, kanske du vet att jag bygga instrument från tid till tid... oftast snara trummor, handen trummor eller andra slagverk. En dag jag planerar att bygga en anpassad 5 1/2 eller 6 octa...

Fallout 4 Nuka Cola Nyckelknippa (Quantum)

Fallout 4 för närvarande tar så mycket av min tid jag don´t vill skapa något stora nu. men jag hittade något supercool i spelet som inte är så svårt att återskapa.Glödande Nuka Cola nyckel kedjormed guide för denna instructalbe kan du göra någon Nyck...

Fallout 4 Nuka Cola Caps

Hej där wastelanders!Med Fallout 4 här trodde äntligen jag det skulle vara en snygg idé att dela med dig en teknik som jag har utvecklat för att snabbt förvandla gamla öl kapsyler till glänsande gamla Nuka Cola och kära. Jag faktiskt använder detta f...

Diddley bow kil (lap slidegitarr)

Hej,Detta är en av de "i efterhand" instructables så jag ber om ursäkt för bristen på steg för steg åtgärd. Jag ville bara dela idén och kanske inspirera din kreativitet. Detta är naturligtvis inte min design, detta är en variant på Nineboys Del...

Hemgjord Diddley Bow Skjut elgitarr (a la Jack White)

detta är kanske det billigaste och enklaste gitarr du kan någonsin hoppas att göra. Det finns några liknande gitarrer i andra tutorials, men enligt min mening detta övertrumfar dem för ghetto faktor. Om du har sett filmen "Det kan få högt", elle...

Fallout 4 Nuka Cola (Pia)

Jag har varit besatt av fallout för lite och efter att ha sett den senaste trailern bestämde jag mig för jag skulle ta ett skott på att göra en ny prop från det nya spelet.Steg 1: 3d-modellering och konceptJag började genom att ta en skärmdump från s...

Mini kraftfulla Knex Bow

denna Mini båge använder endast 19 stycken och bränder mellan 35-45 + fötter, som alltid, beroende på de elastiska band du använder.Det är minsta knex fören på denna webbplats, och jag har sett 99% av knex vapen så jag måste mig rätt.Detta är min för...

Backcountry diddley båge - käpp (för dem utan en backpacking gitarr)

jag ville ha ett stränginstrument att ta med mig in i backcountry, en som kunde överleva en hel dag att vandra i sol eller regn med minimal krångel, men som skulle ge musik och roliga runt lägerelden i slutet av dagen. OCH det skulle vara lätt för lä...

Nuka cola - Cherry, Quantum, Original & seger

Nuka-Cola-en kall drink i Fallout-serien. Jag har alltid velat göra en, och eftersom jag är verkligen i Fallout just nu, har jag beslutat att göra några!Steg 1: Vad du kommer att behöva:För att göra Nuka-Cola behöver du följande:En J20 -flaska, eller...

Otroligt enkel kartong elektriska diddley fören / cajon

jag hade en idé i huvudet för ett enkelt och billigt sätt att ställa in en sträng med grejer liggande verkstaden.För detta behöver du:-En låda (små, chunky och robust är bäst)-En träpinne av något slag (skulle kunna vara en mopp handtag, Dymling, ige...

Skrota 2 x 4 Diddley fören

Tafatt bekännelse tid--jag älskar att göra saker av skräp. En av mina favorit fraser är "Du kommer aldrig gissa vad jag hittade på soptippen!" Som ni kan föreställa er, är det ett verkligt problem ibland. Men det kommer från ett bra ställe. Jag...

BIONICLE Fallout 3 Liberty Prime

vad är det min plast arkitekter? Idag har jag en annan instructable för dig, en som jag tror jag gjorde något bra på. Det är definitivt inte en exakt kopia av Liberty Prime, men jag tror det inte är dåligt för att använda alla Lego / bionicle delar.L...

Bow tatuerat halsband steg för steg

detta är de steg för steg instruktionerna för min tidigare Instructable "Bow tatuerat halsband". Jag ska ta riktningarna ganska långsam så, om du så önskar, det sista steget (steg 10) bara kommer att vara förkortat instruktionerna.Jag arbetar mi...

Min Makeup Tutorial

Steg 1: Fake garvning Hemligheten för den perfekta falska tan är att exfoliera!Peeling tar bort alla döda hudceller vilket ger huden ett jämnare utseende! Och kommer att förhindra en ojämn solbränna!Efter exfolierande fuktighetskräm att hålla huden m...

Nötaktig Noise Maker

jag grundligt njuta av musik. Nästan alla sorter och lutande mot den folklig karaktär. Jag har försökt att lära sig spela instrument tidigare men aldrig fastnat med det tillräckligt för att få riktigt bra. Under åren hittade jag jag gillar verkligen...

En stålsträngad musik pinne

efter att ha sett sjösjuk Steve spelar sin diddley-bow på YouTube jag ville prova på att göra en. Jag trodde det skulle vara häftigt om jag kunde kombinera en käpp med strängen att göra instrumentet. Här är hur jag gjorde det.Steg 1: Vad du behöver P...

Gör en Whamola

du behöver definitivt en Whamola. Vad i hela världen är en Whamola? Det är ett enkelt ett stränginstrument med ett handtag högst upp för att variera tonhöjden. Detta upprätt bas instrument spelas normalt genom att slå strängen med en trumpinne med en...

Quantum, UV LED-skärm

antar jag på en Fallout Kick, som denna Instuctable kom till stånd på grund av behov en display för min Nuka Cola Quantum prop. Jag studerade upp på vad jag skulle behöva och kom upp med några idéer. Sparkade dem för lite och slutade med de bilder du...