Fallout, Vault Boy Makeup

Endast i ditt sinne:

Välkommen till endast i ditt sinne. Jag har velat göra mer videospel makeup och min son föreslog Vault boy från radioaktivt nedfall. Det är en av hans favorit spel. Jag kommer också börja en spel spellista och om du har någon föreslår av sminkningarna för min gaming playlist Lägg det i kommentarerna nedan. Så jag hoppas du njuter!

Make-up används

Relaterade Ämnen

Vault boy magnet (polymerlera)

Denna tutorial ska show dig hur man gör en Vault boy magnet med polymerlera!Steg 1:Verktyg & material:-Gul polymerlera-Turkos polymerlera-Beige polymerlera-Hot limpistol & varmt lim-Magnet-Svart akrylfärg-Svart tuschpenna-Hobby kniv-Ball verktyg-T...

Vault Boy

En av mina favorit video spel är Fallout 3. Och en av de mest kända symbolerna för Fallout är Pip-Boy.I detta projekt använder jag en bild av Pip-Boy som en guide för att skära en av trä. Jag hoppas att detta projekt inspirerar dig att göra en alltfö...

Fallout Vault T-Shirt

Postapokalyptisk ödemark är en smärta, särskilt när du har fastnat i ett valv under några decennier... eller århundraden. Men om valven har lärt dig en sak, det är att jumpsuit gjordes för komfort och mode. Du kan visa ditt nummer och din vault barnd...

Anpassade Fallout 3 Footlocker

Gjort produktSteg 1: Footlocker Prep På steg ett du kommer för att behöver en orbital sander, sand papper, lack thinner, en trasa eller hushållspapper kommer att göra, Primer (jag använde Rust-Oleum ren metall Primer)1. ta din footlocker och använda...

Fallout 4 Pipboy prototyp

I de spelet Fallout 4 heeft het hoofdpersonage een soort apparaat aan zijn arm wat i de spel als menyn wordt gebruikt. Tijdens het keuzevak wil ik dit gaan nabouwen, ik heb mijn inspiratie uit andere Instructables gehaald.De versie dör ik wil gaan ma...

Hur att bleka skjortor med egna mönster.

Någonsin velat göra en egen skjorta att offentligt Visa hur mycket av ett fan du är en TV serie, spel eller film? I detta Instructable kommer jag visa dig hur att använda blekmedel, en t-shirt eller andra kläder, frys papper och några andra vanliga h...

Pumpkins (2006-2010)

In order:Jack Skellington inspirerad, Tron, Darth Vader, Jack Skellington, avkomma logotyp, Nerf logotyp, mardröm innan jul pumpa Hill, Jack Sparrow, Cheshire Cat, Fallout 3 Vault Boy.(2006 - 2010)Välkommen att ställa frågor....

3D tryckt betong gjutning

Jag gillar verkligen min 3D-skrivare, men jag är inte alltid ett fan av känslan av plast. Jag älskar den grova, stark brister av betong, så jag har utforskat alternativ att kombinera prototyping kapaciteterna av 3D-utskrifter och kostnadseffektivitet...

Vi alla gör misstag

Detta är min Vault Boy misslyckas!Jag har inte en steg för steg på detta utseende eftersom låt oss vara verkligt... INGEN VILL ÅTERSKAPA DETTA! Haha.Steg 1: Varför?Du ser som en artist eller en kropp målare särskilt jag vilja försöka kliva ur min kom...

Karaktär hängare krokar

för jackor, för hattar, för kablar, för sällskapsdjur koppel, för något som ska lagras bort hängde på väggen.Skalbar design att rymma vad du vill hänga på kroken.Då igen, kanske du behöver en Instructables Robot hylla.Steg 1: Få scrappy... Detta är e...

Bygga en Les Paul gitarr

Hej alla, jag är tillbaka till göra en annan Instructable och denna gång är det en elgitarr. Jag kommer att göra en Les Paul gitarr som jag aldrig har haft en och Tja... Varför inte!Ovan är färdiga gitarren så om du gillar vad du ser fortsätta och fö...

Fallout 4 Ghoul - SFX Makeup Tutorial

Så, Bethesda Softworks precis släppt Fallout 4, och vad bättre sätt för att fira detta Bethesda Game Studios spel än med en super cool Fallout 4 ghoul special fx makeup tutorial. Vi återgå till lättare metoder för en så vi hoppas att se en hel del re...

Fallout 3 Ghoul mask makeup transformation

Fallout 3 inspirerad.Steg 1: Två tonas hud Första hud typ kommer att vara en blekgul färg. Jag använde Maybelline BB cream i ljusaste skuggan, då jag använde en liten gul och en massa vitt från min MakeupForever flash pall och blandade det med varand...

Hur man gör en PIP-Boy (prototyp)

så vad är en PIP-Boy, du frågar? För de obekanta är en PIP-Boy en anordning som används av huvudpersonen i den populära Fallout-serien av spel för navigering, strålning upptäckt, data storage/uppspelning och lagerhantering. Är ett stort fan av serien...

Fallout sammetslena tabell såg släden

Jag behövde en cross cut tabell såg släden, men jag ville ha något annorlunda,och jag ville ha en utmaning. Kunde jag göra en Fallout spel inspirerat släde som ser ut som det passar estetiskt? Du berätta för mig!Det första steget var kom med en plan....

Fallout Mini Nuke Diddley Bow

Fast i ett fallout shelter valv letar efter något att göra? Tja, inget bättre sätt att fördriva tiden än för att göra ett musikinstrument.En diddley-bow är en klassisk maker instrument. Med några saker rensas från apokalyptiskt wasteland, kan du enke...

Sexig Smokey Eye Valentines Makeup ser

Så jag skapade denna mycket sexig smokey pop av färg utseende som är perfekt för alla hjärtans dag tar det verkligen fram ögonen. Jag hoppas att du älskar det här lika mycket som jag gör :)Steg 1: Så efter använder din primer och foundation du vill g...

Fallout AER9 Laser Rifle (3D printed)

AER9 lasergevär är möjligtvis det mest kända objektet från Fallout-serien. Den förkroppsligar allt om spelet, en känsla av "Världen i morgon dag", tanken på att allt kommer att vara möjligt i några år, ett stort krig som tillämpas dessa mentalit...

Makeup-låda

anpassade lådor för att passa exakt vad du vill lagra göra livet lättare. När dessa lådor är också vacker, har du verkligen något att lysa upp din dag.Som dagliga smink klädd person har jag en specifik uppsättning saker som används regelbundet och är...