Familjen Bröd Pudding makeovervår familj älskar absolut Bröd Pudding (det fanns en svimmade ner, glupande behov av det)

efter många år av min mormor gör det för mig, jag växte upp, hade mitt eget barn och gör det nu för min familj.

så...
mitt uppdrag var att ta en klassisk maträtt som jag växte upp med, hålla det enkelt genom att använda ingredienser att de flesta kanske redan har, och har lite kul återvinning våra lager av fryst bröd smulor.
Efter många försök och prover var detta favoriten.

med detta recept, jag får min nostagic mat fix och kunde skapa ett nytt utseende för min lång tid bröd pudding pal.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Persimon Pudding

Den här julen en kär vän till mig delade en mycket gamla familj recept med mig. Det var efterrätten fadern alltid gjort för familjen och sin far före honom... och så vidare. En kort tid sedan han förlorade sin far, och jag nyligen förlorat min mamma...

Bailey's Pudding skott

Detta är en stor öken/dryck objekt att ha runt på en fest. Med en liten Baileys irish cream, mjölk och pudding, kan du ha ett gott slut på en kväll!Saker som behövs:Låda med INSTANT pudding - ditt val av smakMjölkBaileys Irish Cream (21 +):]Dixie kop...

Krämig päron "Pudding" Cocktail

detta instructable visar för att göra en cocktail med en flytande grädde topp. När man dricker, smutta saft cocktail genom grädde överst. Smaken av denna cocktail är som en nötaktig päron pudding, och eftersom detta är en blandad dryck med en tung fr...

Chocolate Chip franska vanilj Pudding Cookies

tack till min vän Laure för att introducera mig till denna något annorlunda ta på den ursprungliga chocolate chip cookien! Detta recept är som mest chocolate chip cookie recept utom du lägga till två lådor med Instant franska vanilj Pudding Mix. Dett...

Choklad Pudding fylld marmorerad part Cupcakes

jag alltid tänkte pudding fylld muffins lät som en cool idé, och en dag jag gör det.. Är det inte synd att världen är full av samma gamla tråkiga muffins? Varför inte byta upp lite och prova dessa fuktig och fluffiga små kakor fyllda med krämig chokl...

En Vintage sidan tabell Makeover med roliga spetsar effekt

Jag gillar att experimentera med färg och mönster, så när jag hörde att Pantone-färger för året var en Tranquil och Serenity Rose, en mjuk blå och rosa, jag ville använda dem i en spets teknik.Så jag kände mig som en lycklig anka när jag spionerade d...

10 minuters ingefära mjölk Pudding

det här är fantastiskt. Om du aldrig har provat ingefära mjölk pudding, det är super smidig, lätt, och har perfekt kryddig bettet. Strukturen är nästan som silkeslen tofu... men sitarer. Plus, det tar bara två ingredienser---mjölk och ingefära (plus...

3.14 lager trippel Chocolate Brownie/tårta/Pudding Pi

paj. Det är en underbar sak. När någon erbjuder dig en bit paj, du accepterar. Det är bara hur det är.Men då har du ett dilemma. Bredvid pajen, du spionera en läcker tomte... nu börjar växa i ditt huvud i konflikt. Paj är kungen av desserter men hur...

En traditionell sydafrikansk Malva Pudding

När det finns en pudding suget i vårt hem, är det svårt för något att slå malva pudding. Det finns helt enkelt alltför många saker till sin fördel - det kräver inte några särskilda ingredienser (choklad, grädde, ost osv), det är billigt att göra och...

Apple och kola Pudding

Detta är ett enkelt recept som inte kräver mycket hårt arbete. De tre skikten inkluderar en krispigt kex bas, sedan en mjuk kola pudding och till råga på allt från en sked av varma saftiga karamelliserats äpplen. Dess ett kul litet projekt som också...

Bakade honung äpple Chia Pudding

wan't ett perfekt recept för frukost? Prova min bakade honung äpple puddingFördelar med Chia frön:Laddad med järn, kalcium, omega 3: s, magnesium och antioxidanterMineraliska kraftpaketNaturliga detoxifierFörbättrar hälsa hår, hud och naglar2 msk chi...

Bananbröd med banan pudding

har du någonsin velat göra något produktivt i ditt liv? Gillar du bananbröd och banan pudding? Väl är här din lösning på det problemet! Bananbröd fyllt med banan pudding är den bästa dessert du någonsin haft! Om du är bra kockar som oss själva, då di...

Duct Tape cykel Makeover

För några år sedan vi besökte min barndomsvän och märkte att hennes dotter Kendall hade täckt sin brors gamla cykel i silvertejp för att tycke det upp. Tack Kendall för inspiration! När det var dags för min dotter att ta över sin brors cykel, var hon...

Broderade Inverted släktträd: familjens rötter

Det var en vän till familjen födelsedag nyligen och jag ville förgrena sig ut från min vanliga gåva, som är en flaska vin, och göra något för henne. Hon är särskilt intresserad av sin släkthistoria, så jag beslöt att göra något med hennes släktträd.J...

En sparsam DIY Refashionista Makeover

Upptäck hur du kan piska upp en fab ny jacka, fancy upp en tråkig topp + skapar en enkel ingen sy kjol allt från objekt som du redan har lurar på baksidan av din garderob med shiras sparsam DIY Refashionista Makeover!...

Bälte och skor Makeover

Spara några pengar och makeover dina gamla tillbehör med flera yta färg för tillbaka till skolan!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverAmericana flera ytor målar (i dina favoritfärger)Americana DuraClear Gloss VarnishDecoArt ett s...

Familjen semester foto överföring

Semesterperioden ofta innehåller få sammankomster av familj och vänner för de flesta av oss. Här är en spektakulär, lätt och roligt sätt att skapa ett bestående minne för alla.Steg 1: Låt oss komma igång!Inköpslista:Supermjuka Inkjet specialpapperetV...

70-tal soffbord Makeover

Ge ett 70-tal kaffe bord en rustik makeover med trä lister och färg! Ett bra sätt att ersätta en bordsskiva som är sliten, skadade och repad.Steg 1: Titta på exakt hur det görs här!Steg 2: Saker du behöverRäcker 1/4 "x 2" eller 3" trä liste...

Beväpna stolen Makeover

Arm stol Makeover {heliga skit-vad fick jag mig in!}letade efter åldrar för en trevlig fåtölj för mitt vardagsrum hörn. Naturligtvis var min första butik att titta på Anthropologie. Deras möbler är bara bra, tyvärr sina priser också! Jag var inte red...