Familjerum Re-do, ett år i vardandedetta är en historia om den mörka föråldrade 1970 träpaneler gamla familj/TV-rum. Ett av de rum som du vet har inte uppdaterats sedan dinosaurierna gick på jorden!

Under loppet av förra året, har jag arbetat på remodeling min 1970-familjerum. Först, jag var tvungen att ta bort 3/4 tum plywood paneler, falska skum bjälkar limmade på ett gips tak och en väggmålning från gips väggar. Därefter målning mörk brun trim och väggar eftersom jag försöker undvika att behöva skrapa limmet bort taket från hemska falska skum balkar. Så småningom tid sprang ut och rummet behövs kompletteras så efter diskuterar flera alternativ, beslöt jag att göra en knock-down tak struktur. Jag var chockad över hur fantastiskt det visade sig särskilt eftersom detta var första gången jag hade någonsin försökt en sådan bedrift. Nästa steg var golv och avsluta trim!

Nu när jag är bara steg från att vara färdig, behöver jag tänka på möbler och inredning på rummet. Rummet är avsett att omvandlas till ett kontor/kreativa utrymme för mig att fånga nya minnen som varar livet ut. Jag föreställa ett L formad skrivbord, bokhyllor och ett par bekväma stolar.

Jag växte upp i detta hem och min son har tillbringat större delen av sitt liv här också. Jag kan bara hoppas att han kommer att sitta här i 20 år att skriva om sin erfarenhet remodeling detta samma rum.

Tack för chansen att vinna rummet av mina drömmar!

Relaterade Ämnen

747 flygkroppen mötesbord

Nästan ett år i vardande, har vi äntligen en färdiga unika mötesbord!Vi flyttade kontoret drygt ett år sedan som vi behövde mer utrymme, efter en hel del att titta runt Vi hittade en härlig liten konverterade Lada som var perfekt för oss och hade fak...

Barrel Gardens: Big Value in a Small Package

Fat trädgårdar är riktigt bra på två saker jämfört med andra trädgårdar:1. minska vattenförbrukningen genom att fånga överflödigt vatten som kan återanvändas.2. plugga en massa växter i ett litet utrymme.Att vara en lägenhet dweller förseglade som an...

Batman kåpa

ett år i vardande, genom många prototyper samt prova försök, jag har slutfört en design som jag är mest nöjd med. Inspirerad av TDK och många komiska anpassningar tillsammans med den animerade serien, jag utvecklade en kåpa som så småningom kommer at...

Hur man bygger robot halloween kostymer.

Dessa kostymer var ett år i vardande för brainstorming, skissa, och utforma följt av en tredagars cram session att få dem byggde i tid för vår Halloweenfest.Vi brukar alltid gå överbord för Halloween men i år tror jag vi överträffade oss själva. Dett...

IPhone-kontrollerade Entertainment Center

Uppdatering: Arduino och iPhone kod är Inlagd!Vi har velat re-design våra Familjerum för ett bra tag. Spela musik eller ser en film är oerhört besvärligt, eftersom vi har 6 fjärrkontroller, och så många system att minst en komponent är vanligtvis int...

Bygga en elektronisk polyhedral die

tärning är roliga. Polyhedral tärning används i D & D är ännu roligare, särskilt i stora nävar i olika storlekar. Men en handfull är inte alltid praktiskt.Ända sedan jag såg den dragon ben elektroniska die wand annonseras i de ryggen sidorna i Dragon...

Animatronic hand staty

Välkommen till min instructable på animatronic hand bygga.Tillägg till avsnitt på vevaxel bygga!Tillägg till avsnitt på fingrarnatillägg till avsnitt på tumblingJag skulle för en grov industriella utseende från en svunnen tid. Magnetventiler och serv...

FabLamp justerbar kartong skrivbordslampa

Lampan var utformad som en del av min arkitektur studio-projekt. Detta är också mitt första projekt på Instuctables :)Det kan göras från 1,5 mm korrugerad kartong, eller, Tja, oavsett skivmaterial kan du lägga händerna på... (Kartong kan återvinnas f...

Raket husbil avslöjade

detta min resa släpvagn som har varit ett år i vardande faktiskt 2 år nuSteg 1: Detta är inte en sann Instructable jag ville bara var och en att se vad har hållit mig från min favorit webbplatsNästan varje sak i min 16 fot resa släpvagn är handgjorda...

Som täcker träpanel (Familjerum renovering)

Efter letar efter ett hus för ett år, hittade vi en vi föll kär. En av de viktigaste försäljningsargumenten för oss var detta stora stora familjerum med toppnotering i tak och synliga takbjälkar. Den enda nackdelen var träpaneler på väggarna, som var...

SKÅL CAJON eller försök, vedermödor, fallgropar och triumfer att uppfinna ett musikinstrument

Detta är berättelsen om upp-och nedgångar avser kärnan av en idé, att bli en fullfjädrad musikinstrument. Det har varit en väg av många knock-backs och utmaningar, stora toppar och några djupa dalar.Det är inte en färdig resa heller, det är bara att...

Plasma i ett provrör

Hej alla!Detta är min andra Instructable och engelska är inte mitt modersmål, så jag ber er killar lite tålamod om möjligt formella felaktigheter.Jag bestämde mig att skriva in detta Instructable i den lär det! tävling, så jag ber er att rösta, om du...

Göra ett badrum/utility fan tyst med Sorbothane

Detta projekt har varit länge i vardande. Sedan jag köpte mitt hus nästan 6 år sedan, har jag försökt att räkna ut ett bra sätt att lägga till en badrumsfläkt vent i första våningen full bad med minsta möjliga renoveringen. Slutligen tog jag steget i...

Hur man gör ett litet rum se stor

en fråga upprepade gånger hört av inredning och designproffs är hur man gör ett litet rum ser större.Oavsett hem inredning – om samtida eller land - håller de flesta villaägare; mer utrymme skulle vara bra. Oavsett house storlek eller layout är ett e...

Hur man gör ett periskop! / Handledning / DIY

https://www.youtube.com/watch?v=Pb24i2mru7c&feature=youtu.beSteg 1: För att göra ett periskop du behöver! I dagens instructables ska jag visa dig idén om hur man gör ett periskop.Steg 2: Periskop är en av de enklaste optiska apparater, som kan göras...

Ett smartare sätt att mala

Bara för att du har bäst, mest dyr toppmodern verktyg gör dig inte rockstar. Och bara för att du inte har tillgång till de dyraste toppmodern verktyg betyder inte att du inte kan vara en rockstar.Steg 1: Standard fräsning är dum Standard fräsning i e...

Skriva ut ett ben på glödande kol skrivaren

Detta Instructable dokumentationer projektet leds av Chris Venter på Genspace's workshop "Bioteknik, biomaterial och Bioaesthetics" den 18 December 2015. Du kommer att lära dig att ta en enkel penna ritning och omvandla det till en konkret 3D tr...

Ändra utfyllnad täthet i ett särskilt avsnitt på en 3D-modell för 3D-utskrifter.

Detta är en enkel handledning där jag kommer att jämföra ett kraftfullt funktionalitet som två tillgängliga utsnitt har.Ett utsnitt är ett verktyg som du kommer att behöva konvertera en digital 3D-modell till skriva ut instruktioner för din 3D-skriva...

En (detaljerad) Beginner's Guide to Rebellowing ett gökur

Alla älskar en bra gökur, men vad händer när din gök förlorar det är göken? Det är väl förmodligen bälgen. Tyvärr någon gång i varje gökur liv måste det bälgen ersättas. Vid denna punkt, du har ett par alternativ: kasta gökur och få en annan en (gans...