Fancy LED japanska lyktorhär är ett sätt att göra fancy japanska lyktor för ditt hem eller RV som är classy!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vattentät LED Mini-lyktor

Dessa enkla mini-lyktor har bara några grundläggande delar och göra stor bakgård eller part belysning. De tar mindre än 10 minuter att göra.Steg 1: Verktyg och materialDu behöver följande.Verktyg:Tråd snippersBorr med 3/8" liteMaterial10mm LED (valfr...

En fancy LED läslampa från en sprayburk

förord:Detta är min första publicering här, också don t tveka att fråga mig, om mina försök att skriva det på engelska ingen mening någon gång ;)Idén:En annan gång som min deodorant spray gick Tom undrade jag vad kan jag göra med denna fina borstad a...

Färg ändrar ris papper LED orb lyktor

detta är ett projekt jag gjorde till minne av en kär vän som gick bort. De sattes på toppen av en kulle och kvar att glöda hela natten och gavs bort som presenter nästa morgon. Jag älskar det lampor de är så enkla och roliga att göra. De är särskilt...

LED-projektor ljusstråle som DIY 2k(2560x1440)

Denna anvisning förklarar hur man gör en DIY 2k upplösning (2560 x 1440) beam projektor.De ursprungliga inlägg är min blogger (link1 & link2) på dålig engelska, och i min koreanska blogg.Många nödvändiga tyger var från Kina, och jag är lycklig att få...

Gör en japansk trädgård lykta av Hypertufa

japanska trädgård lyktor är vackra. De är också på mycket tung och ofta ganska dyra. Detta Instructable kommer att visa dig hur man gör en lykta av din egen för mindre än $15 i material, även om den totala kostnaden kan vara mer än detta beroende på...

Hur du bifogar fiber optic glödtråden i en LED

detta är det första steget i att göra ett tygstycke för dot-lit LED. Du behöver .75mm optisk fiber, tydlig vinyl slang (1/4" x. 170"), hög-ljus IC RGB lysdioder (en förmonterade strand, eller du kunde göra detta över linsen av varje LED), och Va...

Dekonstruktion - kanin hål

detta Instructable skickats in för kaninhålet Maker utrymme som en del av Instructables Sponsring programmet.När vi börjar i kväll - kommer whiteboard-tavlan ut! Temat, som tidigare nämnts är Zombie apokalyps! Några av våra inledande idéer är:Cykelkä...

Basic Home Automation med Phidgets

Detta enkla projekt tar dig igenom grunderna i att få några interiör avkänning och hemautomation inrättas. Projektet löper från en Phidgets SBC, kommer läsa ljus och ljud och sätta ett ljus på och stänga distans. Du kan verkligen växa detta projekt a...

Bokhylla (Design av Strooom)

böcker är tunga, och följaktligen massor av bokhyllor böj.Också, de flesta bokhyllor stå på golvet, vilket gör dem inte så stabil, smuts samlar bakom dem och rengöra golvet är svårt.Stående på golvet många böcker inte är på öga-höjd, som inte är ergo...

Höst-tema murare burk bröllop Centerpieces

Min svärmor och tant-i-lag gjort dessa fantastiska murare burk höjdpunkten för vårt bröllop i September. Vid tiden, de fick så många komplement (inklusive människor tala om de behövs för att sälja dem på Etsy, eller försöker anställa dem som inredare...

Förvandla din Normal Cookie recept till en gigantisk Cookie recept

Cookies är bra. De är min favorit bakad behandla överlägset. Det betyder inte att det finns inget sätt att förbättra på dem. Gillar vad jag gjorde - gör dem större. Stor pizza. Det finns många anledningar en större cookie kan vara en bättre lösning f...

Litet vin/soffbord

i detta instructable kommer jag att visa mina små drink tabeller. Efter jag blivit av med mitt gamla vardagsrum bord hade jag ett behov av en ny lösning att min drycker och snacks på, så jag beslöt att göra 2 små bord för båda sidor av min soffa. Lyc...

IGLO: Identifierade glödande objekt

vad du kan se i videon... Det ser ut som... Jag vet inte hur jag ska beskriva den. Du definitivt förväxla inte den med ett plan. Plan ändra inte riktning så fort. De också flyga inte i formationer som denna. Och definitivt inte ändra deras färg. Så v...

Platsbesparande badrum dörren-garderoben-mirror

detta är en dörr jag utformad och byggd för min tinyhouse på hjulen, men det kan användas med alla innanför dörren!Steg 1: Bygga dörr ram. Dörrkarmen är ganska enkel att bygga med rätt verktyg. Tyvärr tog jag många bilder av detta steg. Så för att fö...

Hur till hacka en Apple Time Capsule med en Raspberry Pi

Att införa "Pi kapsel." Det är för närvarande den enda Apple Time Capsule kan du ansluta till din TV..., innebär detta att det en Apple TV? ;-)OK, ok, låt oss säga att du har en gammal Apple Time Capsule liggandes som inte fungerar längre... (de...

Wood ljussabel

Detta projekt startade som en inaktiv funderade på jobbet. "Undrar om jag kunde göra en ljussabel?" Som det visar sig, ja! Och så kan du! Förutsatt att du har trä arbetsredskap, arbete en lödkolv och en helg att spendera gör ibland långtråkig.De...

10min iPhone (eller smart telefon) stativfäste för 3,5 cent

se alla skakig video online rom iPhones och smarta telefoner är att komma till mig. Även om jag uppmuntra människor att göra videor med vad de har ibland kan ett litet trick gå långt för att förbättra kvaliteten på skottet.Denna kompatibel visar dig...

Papper-knappen

Inledning:En papper knapp är en interaktiv del för alternativa gränssnitt med prylar eller datorer.Det är som en strömbrytare men än i en miljö vänliga material som papper. Papper kan vikas, formad och med lite fantasi kan du skapa den mest underbara...

Göra en Fancy blå LED lampa (av Brad Justinen)

göra en Fancy blå LED regndroppe lampa av en 2 x 4 skrot, några akryl plexiglas och några blå lysdioder.Här är en lista över de verktyg som jag använde, du kanske kunna komma undan med att använda mindre:-Bläddrar såg-Drill Press-Bänken övre bälte oc...