Fängelsehålor och drakar Cupcakesså du tror du är en awesome bakning nörd? Har du någonsin gjort cupcakes med choklad D & D miniatures på dem? Nej? Det är på väg att ändra.

Min mans födelsedag i år föll på samma dag som våra veckovisa D & D spelet, och det kallas för något speciellt att dela med alla våra vänner. Vad är en flicka göra? Jag hade sett rörbunden choklad dekorationer innan, mestadels hjärtan och andra Martha Stewart-stil kitsch, men vad, tänkte jag, om jag gjorde leds choklad konturerna av våra tecken? Strunt samma att jag inte kan rita och jag skulle aldrig, innan dess, via en något i mitt liv. Jag var inte om att låta sådana futtiga överväganden som står mellan mig och ära.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fängelsehålor och drakar återanvändbara karta

efter att ha spelat fängelsehålor och drakar några gånger med några vänner bördan av behöver en ny karta rita på varje gång (eller återanvända en gammal en) blev uppenbart så började jag min episka strävan att göra en återanvändbar fängelsehålor och...

Pussel och drakar Nybörjarguide (uppdaterad till version 8.6)

Jag passerade nyligen min 500: e dag på pussel och drakar och jag kan bara sluta inte. : DFör er inte säker är vad pussel och drakar, ta en titt på den officiella hemsidan. Det är ett pussel baserat Pokemon-ish battle spel där du bygger lag av monste...

Burgare och skaka Cupcakes på BBQ Grill!

Sägs om en hamburgare och en skaka... cupcake? Dessa gör bra sommar trakteringen! Jag bestämde mig att lägga till en nivå av svårigheter genom att lägga till instruktioner om hur man faktiskt baka i din bbq grill.Steg 1: Samla dina ingredienser Efter...

Katt och hund Cupcakes

mitt 1-åriga dotter älskar katter och hundar (i själva verket kan hon säga både "cat" och "hund" mycket väl men fortfarande inte sagt "mama") så jag bestämde mig att göra katt och hund cupcakes till hennes första födelsedag p...

Giant Cupcake familj (jätte, Normal och Mini Cupcakes)

Har du någonsin sett en giant cupcake? Jo har du nu. Detta är en riktigt kreativ kaka och jag verkligen älskar kontrasten av giant tårtan med den lilla regelbunden och mini cupcake. Det är en riktigt cool sak att få för en fest eller att göra för din...

Päron och karamell cupcakes (32) - Harry Potter (GF)

Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/DarnyouglutenfoodSteg 1: Hur man (kaka)1. gör päron kompott med päronen: skala dem, hacka upp dem, Lägg i en kas...

Ananas upp och ner cupcakes

jag absolut älskar ananas upp och ner kaka, men det är en lite skrämmande för mig. Jag är inte den bästa bagaren, och jag faktiskt äger inte en tårtform!Dessa ananas upp och ner cupcakes är den perfekta lösningen - de är super lätt att göra men smaka...

Korv och mosar Cupcakes

någonsin velat äta muffins till middag, men kände också odlas upp för så mycket socker?Dessa korv och mosar cupcakes bör lösa problemet...Steg 1: Förbered din tårtor Du kan bara köpa sausagemeat från stormarknaden, men jag hade inte någon i, så jag f...

Quackaroons: anka macarons och dammen cupcakes

dessa anka macarons på dammen cupcakes är så gott och skulle vara perfekt för en baby shower eller ett litet barn födelsedagsfest. Du kan läsa mer om detta på min blogg här - http://www.craftstorming.com/2012/05/quackaroons-and-pond-cupcakes.För att...

Hjärna och Zombie Cupcakes

Zombie och hjärnans cupcakes.Ögonglober är gjorda av fondant recept här:http://thefrostedcakencookie.blogspot.ca/2009/03/Sculpting-marshmallow-fondant-recipe.htmlButtercream isbildning recept:http://www.thekitchenmagpie.com/Buttercream-icingFällt bäs...

Pannkaka Bacon och ägg Cupcakes!

Dessa cupcakes är läckra och en så rolig och överraskande twist på den typiska dessert (eller frukost!)Steg 1: Maple pannkaka Cupcakes Lönn pannkaka Cupcakes (anpassad från Country Living Magazine)INGREDIENSER:2 1/2 koppar mjöl2 tsk bakpulver1 tsk ba...

Vit choklad och macadamia cupcakes med berry glasyr

detta är en elegant, söt behandla av en cupcake med vackert kontrasterande färger mellan baka och glasyr. Jag tycker att tartness av berry frosting hjälper till att skära igenom sötma av kakan.Cupcake smeten är återigen baserat på vanilj cupcake rece...

Vegan Gin och Tonic Cupcakes

Denna vecka, jag tog ut alla ägg och mejeri, och ersatt det med GIN! Vad en underbar plan. Inspirationen kom från en Vegan Cupcake bok lånat från en vän (Hej Alison, lovar jag att ge det tillbaka...) och nu är jag besatt av deras läckra boozy spongey...

Dölj och Peep Cupcakes

prova denna lätt, kul och kreativ efterrätt för alla dina särskilda påsk behov!Steg 1: Steg #1 Inköpslista:1 låda med Pillsbury konfetti tårta1 kartong ägg1 paket Cupcake liners (någon design du väljer!)2 paket av Marshmallow Peeps (vilken färg!)1 pa...

Tusenfoting och larver cupcake

Denna tutorial ska show dig hur man gör dessa skrämmande choklad cupcakes!Steg 1: Hur man skulptera realistiska larver och fluglarver Verktyg och ingredienser:-Vita fondant eller gumpaste-Orange fondant-Röd och gul karamellfärg-Svart mat tuschpenna-T...

Söta och kyndel Cupcakes (göra en cupcake med en ingrediens som vanligtvis inte används i tårtan)

jag älskar bakning men tröttnar på traditionella smaker. Låt oss göra några ovanliga smaker med en ovanligt ingrediens. I den här bilden har jag gjort mango och chili. Mango massa med cayennepeppar svamp, fylld med en kryddig chili mango sylt. Toppad...

Mikki och Simon Cupcakes

vi gjorde dessa när jag var borta från arbetet för dagenSteg 1: Få din skit tillsammans Ingredienser-110g / 4oz smör eller margarin, mjuknat i rumstemperatur-110g / 4oz strösocker-2 ägg från frigående höns, lätt misshandlad-1 tsk vaniljextrakt-110g /...

D & D betraktarens Monster Fondue

Bra behandling för din favorit Dungeon Master eller LAJV! Vem visste mini-Beholders smaka precis som "Smores!Beholders, även känd som "spheres av många ögon" eller "ögat tyranner," är en av de ursprungliga fängelsehålor och drakar...

Förbättra kvalitet av din laseretsning

jag nyligen etsat vissa små trä tokens med fängelsehålor och drakar monster. Dock mitt första försök blev fruktansvärt! Om jag började med anständig kvalitetsbilder och etsade dem med 600 dpi, var resultatet av mycket dålig kvalitet och knappt igenkä...