Fantastiska hemlagade Desktopjag älskar hur jag skapat denna fantastiska elektroniska skrivbordet, den kan användas med verkliga livet bärbara datorer, telefoner, kameror eller elektronisk utrustning, också, du kan lägga undan något liknande Dvd's, Usb eller några andra saker du vill spara det. Det kommer också med en falsk skärm och ett dvd-fodral om du inte vill lägga till den verkliga laptop till det, så du kan låtsas med en falsk skärmen nd fake dvd, du kan också lägga till en riktig antena för en Tv eller Laptop, är inte att fantastiska? Så många saker på en gång & dess alla gjort från Papperskorgen (kartong) till en fantastisk skapelse!

Detta är mitt svar på frågor:
1) vad gjorde du?
-Jag gjorde en fantastisk elektroniska skrivbordet, och det fungerar som du få en bärbar dator eller något och satte den på toppen för att göra hela arbetet, och ja, du kan också spara saker i lådorna, dess lik din egen mini desktop.

2) hur gjorde du det?
-Jag gjorde det med kartonger, sax, mini hink, mini låda och andra mini grejer du vill lägga till i den.
Arbetade du med någon annan?
-Jag arbetade ensam, ekse hjälpte mig.
Har dina planer och idéer ändra som du arbetade med projektet?
-mina planer och idéer förändrades när jag gjorde det, eftersom jag först tänkte göra en mini go cart för en envis, men sedan ändrade jag det.
3) där gjorde du det?
-Jag arbetade med den i mitt hus.
Hur projektet ansluter till andra aktiviteter i ditt liv?
-Projektet ansluten till aktiviteter i mitt liv, eftersom jag brukar använda elektroniska apparater, så dess min grej (:
4) Vad lärde du dig?
-Jag lärde mig att jag kan göra saker ensam, och jag behöver inte vara med någon, jag kan alltid vara självständigt.
Beskriv dina största utmaningar och överraskningar som uppstod under bygget. Vad är du stoltaste av?
-im stolt över att jag var till och med kunna göra det, eftersom im mycket otålig med att göra dessa typer av saker.
Om du var tvungen att göra det igen, vad skulle du göra annorlunda?
-Vad jag skulle göra annorlunda är att jag skulle sätta den för att Visa med en riktig laptop & koppla hela så att det kan visa hur det skulle fungera

Se Steg
Relaterade Ämnen

Fantastiska hemlagade Breadsticks (ingen mixer)

Hur man gör fantastiska hemlagade BreadsticksI detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör homemade breadsticks. Dessa breadsticks liknar mycket den breadsticks som du skulle hitta på Olive Garden. De är super lätt att göra och smaka mums...

Hur man gör fantastiska hemlagade Blueberry Muffins

I detta Instructable lär jag dig hur man gör fantastiska hemlagade Blueberry Muffins. Dessa Blueberry Muffins är super gott, verkligen lätt att göra, om jag kan göra dem, kan du göra dem. Om du har några frågor eller kommentarer, lade dem nedan och j...

Skönhetstips: 3 fantastiska hemlagade hår masker

När man talar om skönhetstips, hur man gör fantastiska Hemlagade hår masker är något de kommer till dig som den första tanken. Vacker och glänsande flätor kan göra eller mar någon tjej komplett personlighet. Det är ingen rocket science utöver att gör...

Fantastiska hemlagade Body Butter

jag läst artiklar hela tiden om hur fantastisk kakaosmör, sheasmör, mandel olja och kokosolja är för din hud. Men när jag går till affären och läste den etikett som advertizing bara en av dessa ingredienser, är det oftast listad bland de sista tre in...

Fantastiska hemlagade Apple knektar (stekt äpple pajer)

"Jacks", eller stekt pajer, är något av en södra tradition. Du hittar dem i flera sorter från sötpotatis till persika, men apple (jag har fått höra) är ursprungliga. De är ofta Funna i land butiker, små bensinstationer, och från tid till och med...

Fantastiska hemlagade marulk fisk kund för min 11-år gamla dotter! SKRÄMMANDE Cool!!!

Min 11-åriga dotter har haft en fascination för de marulk ända sedan hon såg det på BBC blå planeten-serien.Förra året gjorde hon en skolan rapport om marulk som väckte tanken att hon skulle bli sin favorit varelse för Halloween. Det är läskigt! Det...

Karamell äppelpaj med hemlagad kola

September, vår familj gör en resa till den närliggande saltlösning mässan för en stor kväll med 4-H utställningar, midway Rider och rättvis mat. En av höjdpunkterna är den karamell äpple vi köper strax innan han lämnade för "imorgon" och nästan...

Hemlagad äppelpaj med flagnande skorpa

Sugen på en bit äpple paj? I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en fantastisk hemlagad äppelpaj med en flagnande skorpa. Det är super mumsig och jättelätt att göra, det kommer garanterat att imponera på dina vänner och familj och...

Hemlagad sprakers

fantastiska hemlagade högtalare som fungerar!!!Steg 1: material 1. sax2.2 engångsmuggar3. kartong rulle4. (valfritt) sprayfärgSteg 2: förberedelse 1. gör hål i koppar (som i bilden).2. sätt in kopparna till kartong roll (som i bilden)3. gör ett hål f...

Nail Katana

Detta instructable kommer att visa dig hur man gör en fullt functionnal miniatyr blad samt en miniatyr balja - tidigare från en vanlig järn spik, och den senare från en remsa aluminium kan. Även om inte tekniskt en sann katana, trodde jag jag skulle...

Lätt kanel russin bröd (ingen Mixer)

Hur man gör fantastiska hemlagade kanel russin bröd (ingen Mixer)I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en fantastisk hemlagad kanel russin bröd. Detta kanel russin bröd recept är varmt om hjärtat, det är min mammas recept. När jag...

Mammas lager recept & det har perfekt varje gång!

Jag vet, det finns tusentals lager recept där ute. Även om inte alla av dem är samma, är många plus / minus några ingredienser.Så, vad gör detta en så speciell du frågar. Två saker, först är det enklaste lager receptet jag har använt (och jag har pro...

Pixie pinnar (Pixie Stix)

dessa döda-enkel hemmagjord behandlar är bästa pixie pinnar du någonsin ska äta! De är gjorda med real frukt i stället för konstgjorda smaker och färger, men fortfarande har den exakta sweet-tart smak du älskar i pixie pinnar. Och recept på hemlagad...

Hemgjord Leaf Bowl

Steg 1: Plats ballon på en skålTäcka varje blad med lim och fäst på ballongenSteg 2: Hålla igångSteg 3: Hålla igång tills hälften av ballongen är täckt i leafsSteg 4: Tillåt torka i 3dagarEn gång torr pop ballonOch du är kvar med en fantastisk hemlag...

Fantastiska hudtonande hemlagad formel | Få bleka hud från mörka

Avhjälpa nr 1• Marken mandel • korn mjöl (Jao ka Atta) • rosenvatten • vallmo Seeds(Khash Khash) metoden tar en matsked jordade mandel. Blanda det med en tesked av barlay golvet. Då kommer att vi lägga om ¼ (1 fjärde te sked) av mandelolja. Rosenvatt...

Fantastiska kryddig kyckling Lo Mein på Under 20 minuter

Jag älskar vissa stor kinesisk mat, men det kan få spendera. Så jag bestämde mig att göra min egen. Jag började med en generisk recept och det har utvecklats till min favorit måltid som jag ofta ta arbeta lucks potten och familjens funktioner, aldrig...

Hemlagad Harmonograph!

Slutligen, en robot att dra för dig! Om du bara vill göra vackra geometriska klotter, det vill säga.Med en penna och fyra pendlar, är du skyldig för pandemonium med detta fantastiska sätt att se på komplex geometri, fart och konst! Med ett tryck på b...

Fantastiska elektroniska skrivbordet

jag älskar hur jag skapat denna fantastiska elektroniska skrivbordet, den kan användas med verkliga livet bärbara datorer, telefoner, kameror eller elektronisk utrustning, också, du kan lägga undan något liknande Dvd's, Usb eller några andra saker du...

Njure stöd hemlagad kattmat

UPPDATERING: Min kära Tony gick bort i januari 2015. Under de sista månaderna av sitt liv led han av diabetes och progressiva leversvikt. Han levde ett bra långt liv, och jag försökte hantera hans villkor med kost, men det nått en punkt när jag behöv...