Fantasy stil läder och plattan hjälmMin vän och jag hade gjort läder hjälmar en stund sedan och ville förstärka dem med metall. Vi utifrån en deviantart elven rustning design design och använde silvertejp metall för pläteringen. Hoppas du tycker om att göra det så mycket som vi gjorde!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cowboy / västerländsk stil läder hölster

Wyatt Earp. Zorro. Roy Rodgers. Malcolm Reynolds. Anne Oakley. Roland Deschain. Teddy Roosevelt. Lone Ranger. Butch Cassidy och Sundance Kid. Mythos av den amerikanska västern och berättelser det inspirerat fortfarande några av de mest populära berät...

Hippie inspirerade fjäder och pärlstav öra krok

Detta är en fjäderlätt pärlstav öra krok.Det är mycket lätt att göra och ändå är det eleganta.Färger på pärlorna hjälper dig att matcha öra krok till någon av dina kläder och det går aldrig ur stil.Jag hoppas ni alla haft detta projekt och ha kul att...

Läder och trä sköld med metall pläterar

jag gör ofta några väldigt konstiga och ovanliga saker i min svetsning klass på skolan för att testa gränserna och se vad jag kan göra. Så en dag bestämde jag mig att jag ville göra en läderklädd trä sköld. Använd detta instructable som guide, och du...

Hur man öppnar en Honda CB/CX/GL stil varvräknare och hastighetsmätare

en dag medan ridning min 1981 Honda GL500 hade jag miss-lyckan av att ha skruvarna som håller ratten inför min varvräknare FN-tråd sig efter 29 år av vibrationer och orsaka ansiktet för att snurra runt fritt i fodralet. Tyvärr så är inte helt enkelt...

Grundläggande läder och Paracord överlevnad vandring bälte

I hela detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en enkel överlevnad bälte av läder och paracord. Om du gillar camping, vandring eller klättring detta är en stor bälte för alla friluftsmänniska.Steg 1: Vad du behöver:Paracord Fid nålSaxR...

Läder och El Wire Sci-Fi huvudbonad

När jag började göra denna huvudbonad sa en massa människor det påminde dem om HR Giger. Nu, jag har alltid varit ganska rädd för utlänningar, jag gillar inte skräckfilmer, och jag anser Alien med stort A vara den mest skrämmande varelse någonsin tro...

Zelda inspirerade vikbar läder och Canvas bälte påse

Oavsett om du är djupt i skogen kämpar för att överleva eller bara i din bakgård plocka bär, finns det tillfällen när du behöver en extra uppsättning händer eller bara en plats att gömma några objekt som du går om din verksamhet. För att lösa problem...

Ofrånkomliga hund, katt, mänskliga promenad till anslutande byggnad, (Kennel paneler) omfattas och skyddade från väder och vind

BONUS: En INSTRUCTABLE skapad av en ÖVERVAKNINGSKAMERA...Steg 1: Foton tagna, verktyg Lätt 5-fot staket paneler 5-fots matchande gates Landskapsplanering leveranser, rorkult, smuts, hoe, etc. Verktygslåda, främst ratchet inställd sammanställt paneler...

"Coola kläder" och isen pannan och hals Wrap - löstagbar is påsar för lindring av värme känslighet / multipel skleros symtom/Hot blinkar Etc.

det fanns en punkt när jag kände mig varm hela tiden under en allvarlig sjukdom. Jag sökte på funktionella "coola kläder" som skulle tillåta mig att få befrielse, utan framgång. En vän och jag skapade påsar från skrot material att sy in hårdare...

Ugglor, läder och spets

dessa är ugglor, läder och spets. Jag kan inte minnas en tid i mitt liv som jag inte virka något. Jag älskar olika effekter som kan uppnås med virka. Dessa små ugglor har skapats med storlek 10 virka tråd och stål virka krokstorlek 2 / 2,25 mm. Jag s...

Läder-och dalbana

Hej mitt namn är James, jag har arbetat med läder ett tag och tänkte eftersom det inte finns mycket av läder hantverk upp jag tänkte jag skulle lägga till några. Det är här en läder-och dalbana jag gjort och kommer att visa dig hur man gör. Detta pro...

Enorma monterad garderob med 3D stil dörrar och små skåp.

Enorma monterad garderob med 3D stil dörrar och små skåp. Tillhandahöll, utrustade och målad av Art Carpentry i Brentford,London.Order nu inbyggda garderober här: http://artcarpentry.co.uk/ Art CarpentryTel: + 44 74 00931355E-mail: officeWeb: www.art...

Laser etch plånboken läder och stoppa ett rån

detta är en enkel instructable av laser etsning din läder plånbok men det kan också leda till att förhindra ett rån som i filmen Pulp Fiction. Häromdagen en vän vidarebefordras mig en roliga nyheter där en Lokal Man stoppar rån av citerar Pulp Fictio...

Anpassade läder sele stil ryggsäckar och hund seldon

Jag tillbringar mycket tid i skogen, och om jag tar en bit av en vandring eller gå på en utökad camping resa jag ta alltid med en ryggsäck. Nu för mig, standard två rem ryggsäckar är lite av en smärta... bokstavligen. Jag har reumatiska besvär i mina...

Göra ett 100 pund medeltida stil PVC Armborst och bultar

Hej alla! Idag ska vi bygga ett 100 pund medeltida stil armborst med en PVC prod. Medan jag använder dyrare möbler grade PVC, kan denna båge utföras med VVS- och elarbeten grade PVC för att den totala materialkostnaden nedan $10 per armborst.Bestånde...

Boho stil läder Wrap

Jag älskar att göra smycken. Jag tror inte jag är särskilt skickliga på att avsluta en smycken beslutsfattande projektet (som framgår av alla igång halv - bitar jag har, några sedan gymnasiet) men jag gillar att göra och att få berätta för folk att d...

Läder och Paracord cykel handtag.

Om du har den goda smaken av ridning cykel måste du veta att grepp är en viktig del av cykeln. Du kan lägga till en Vintage touch och ge din cykel att bra gammal stil.Surfar på nätet jag hittade några fina läder grepp men det finns så dyra, så jag tä...

Skapa en anpassad medeltida-/ Fantasy-stil kalligrafi Quill

om du är som mig, du har flera penna/pennor och en verktygslåda full av olika spetsar som gör att du kan experimentera och bli kreativ med din kalligrafi. Nyligen, jag har behövt något lite annorlunda än vad min nibs kan åstadkomma, och i en liknande...

Fläder och Lemon Jelly med sommarbär

Detta är en härlig ljus efterrätt för en varm dag, och mycket lätt att göra. Du kan använda någon form av bär, och du kunde göra en olika smaksatta gelé med hjälp av olika cordial eller sirap.Steg 1: ingredienser100 ml fläder cordial2 citroner60 g so...