Fara Ring-in knappar med inbyggda reglerdet finns flera bra fara/spelet Visa lockout knappar/sumrar, men ingen införa timing regler av Jeopardy. Jag lär mig om Arduino och jag trodde att detta skulle vara ett stort projekt att öva med.

Bestämmelserna innehålla en fråga behandlingen period med ingen timeout att läsa frågan. Under denna period får den spelare som försöker ring i en 250 ms straff. När frågan är klar, har spelare ett fem andra fönster till ring i och fem andra timeout att svara på. Efter ett svar timeout eller ett felaktigt svar, det finns en annan fem andra fönster till ring i och flödet fortsätter tills en spelare svarar korrekt eller alla spelare har ringt in och har svarade felaktigt eller ring-i fönstret har gått ut.

Från början byggde jag mitt projekt på en löda-mindre bakbord. När jag fick anslutningarna fungerat flyttade jag till en Radio Shack Universal komponent dator ombord med 780 hål som jag råkade ha köpt för flera år sedan. Min avsikt var att använda så mycket från min skräp låda som möjligt. Jag rekommenderar att om du planerar att göra detta, du överväga att använda den MakerShield Kit från Maker skjul. Det är dyrare men det måste de delar du behöver och spara tid.

Jag har inte tagit mycket detaljerade instruktioner om ledningar dator ombord, eftersom jag inte rekommenderar att du använder samma kort som jag gjorde och kretsen är ganska enkel. Kretsen och skärbräda layout ingår.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skrivbord med inbyggd PC

detta är ett skrivbord som jag byggt från grunden med inbyggd i pc. Skrivbordet används som en server, en 8 kanal dvr, den har också två visar visar live nyc trafikerar kameror i vår utsändning kontor (i bilder). Jag använder det också som en vardagl...

Hur man gör Jack Sparrow's Coat knappar med harts.

Material som används:Trä och trä pluggen bitarLEGO tegelstenarSuper sculpeyEpoxiharts,vaselinSilikongummiKoppartråd (2mm),Gips i Paris,Författare guld storlek,Brons pulverAkrylfärgerTunna trådar (för hängande knappar)Naturlig svamp (liten bit)Konstnä...

Massa baserat Computing: Papper med inbyggda lysdioder

The MIT media lab har experimenterat med massa baserade computing (Gör papper med inbyggd elektronik):http://Vimeo.com/4272607Integrera elektronik i material såsom papper tar upp intressanta frågor om vad datorer i framtiden kommer att se ut.Denna ha...

Ring görs med aluminium

Detta är en stor bra snygg ring från hem begagnade aluminiumfolieSteg 1: Samla materialta aluminiumfolieett par saxdubbelhäftande tejpelastiska bandSteg 2: att göraskär en bit från aluminiumfolie och krossa denVik elastisk band att bilda ringgå med d...

Fastställande av mobiltelefon knappar med SUGRU.

Fastställande trasiga mobiltelefon knappar med sugru, på SUGRU bygga natt på Kairo Hackerspace....

Formade knappar med bearbetning

jag försöka göra ett kiosk-system med en pekskärm. Programmet språket jag valde är bearbetning av Java.Knapparna på skärmen bör inte bara rektangulära, de bör utformas.Om du någonsin försökt att göra formade knappar med alla programmeringsspråk, vet...

"SOUNDESK" ett skrivbord med inbyggd subwoofer, förstärkare och högtalare

Hej finns mitt namn KirilJag är en grafisk formgivare och jag lik till har en trevlig arbetsplats. Problemet var att jag inte hade ett skrivbord för alla min hårdvara, så jag hade en idé och...Steg 1: Köpa en gammal skrivbordJag köpte en gammal skriv...

DIY förlängning sladd med inbyggd Switch - säker, snabb och enkel

denna prydliga lilla enhet löser tre problem som jag oftast stött på när experimentera eller gör arbete runt huset eller ute på gården:1) oavsett hur lång din förlängningssladd är, är det alltid tre fot för kort. Mitt projekt lägger sex fötter till n...

Cigarrlåda elgitarr med inbyggd i förstärkaren

Jag var trött på att bära omkring på tunga gitarrer och förstärkare när jag gick på semester eller camping och behövde något att spela medan jag var borta. Det är därför jag gjorde detta. Detta är en lätt, bärbar, Strata-stil gitarr som jag tar med m...

Soffbord med inbyggd pekskärm

nyligen bestämde jag mig att jag ville bygga en mediacenter PC. Jag ville ha något som skulle vara lätt att använda och ser fantastisk i mitt vardagsrum. Efter att ha sett en liknande design någon annanstans beslutat jag att jag skulle prova min hand...

DIY Aeroponics 6-plantera badkar med inbyggd reservoar

Med denna aeroponics badkar kan jag växa 6 grönkål eller Mangold växter i ett riktigt litet utrymme utan att behöva vattna dem dagligen. Det tar ingen jord heller. Jag bara fylla botten badkaret (reservoaren inbyggda) med ca 5 gallon vatten och lämpl...

Rengöring gamla tegelstenar med 'Gustavs hammare'

jag bor i det europeiska låglandet - en liten sedimentära platt landremsa start i norra Frankrike och glider norr över norra Belgien aka Flandern, Nederländerna och Danmark.Marken är bördig, här, och som tillhandahåller vatten (för att göra öl), mat...

Jacka med inbyggd ansiktsmask

jag ska visa dig hur man bygger en jacka med en inbyggd ansikte mask så du behöver inte oroa dig bär en scarf om vädret blir kall.Steg 1: Vad du behöver Huvjacka för att förstoraTyg för din ansiktsmaskSaxKnapparNål och trådPinsTyg måttbandSteg 2: Gör...

Router Dado jigg med inbyggda klämmor

Detta är min version av en router dado jigg. Medan den delar mycket likhet med andra dado jiggar, jag tror min ändringar av de allmänna konstruktion gör det enklare och snabbare att använda än de flesta andra. Delvis beror detta på att jiggen inte kr...

Förbättra matlagning Potential med inbyggda ugnar

Rummet i alla kök är ofta en premie, så ofta finns det inte mycket utrymme för apparater. På grund av detta tvingas underdimensionerade ugnar ofta in i små områden i köket, vilket gör det svårt att gå bekvämt genom köket eller laga mat. För att undvi...

Murare burk te kopp med inbyggd te bollen

Jag bläddrade bara tävling sidan här på Instructables och märkt "Murare burk utmaning". Jag hade velat göra min fru en tekopp med en inbyggd brantare ett tag nu, och eftersom julen var bara runt hörnet, jag tänkte att nu skulle vara en perfekt t...

Bygga en marsvin bur med enkel rengöring! (Projekt med barn)

Mina barn har deras tre marsvin delas mellan sina två sovrum och två burar. De behövde ett större område och att sätta ihop dem är meningsfullt eftersom de är mycket sociala djur. Men detta projekt var mer om möjlighet att spendera tid med min son oc...

Lätt restaurera och rengöring stål med magic fiber klubbor

ville testa dessa fiber klubbor som jag hittade på nätet för rengöring annonseras som "magiska pinnar" för en lång tid. Så jag använde en stor par trädgård saxar hittade jag som kunde använda en del arbete för att testa.Steg 1: Hitta ett objekt...

Filt med inbyggda Hood

två år sedan gjorde jag en gigantisk flagga att Visa mitt stöd för Wests tigrar med hjälp av polar fleece material (kolla in flaggan används i bild 2). Min flickvän älskar absolut flaggan, inte på grund av sin kärlek till de mäktiga tigrarna men efte...