Färg förändras LED Night LightJag hade inte gjort en enda elektronik projekt för en månad och se min Arduino efter så lång tid gjorde mig ganska upphetsad, om än lite lost. Jag kände att jag behövde ett små, enkla projekt att återuppliva min förtrogenhet med Arduino. Denna RGB LED night light var bra nog för ändamål. Jag hade alla komponenter i mina lådor och det tog inte alltför lång tid att göra. Det är lätt att göra och lämplig att man börjar arbeta med sladdar och löda.

Även om det tog mindre än ett par timmar till slut, denna natt ljus ispretty snygg, särskilt i mörkret. I själva verket gynnar min yngre syster, som är mycket glad över att ha denna lampa att lysa upp hennes sovrum på natten.

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur jag gjorde min RGB LED Night Light med ett ATtiny13 på dess hjärta. Naturligtvis är detta inte en strikt guide; Du kan använda din fantasi och ändra designen på lampan, ändra LED driver koden, eller ens använda en helt annan krets!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...

PicAxe LED night light

detta är en liten nattlampa som tänds när det blir mörkt, att lysa upp mörka rum eller korridorer. Jag är säker kan du köpa dessa billigt redo gjort men det är roligare att göra egna och detta sätt kan det anpassas exakt hur du vill.Förmåga effektivi...

LED night light cube

min första någonsin Instructable. YAY!Detta instructable är en kub LED night light.Behöver du följande leveranser / verktyg:bristolkartongtejpkändebrodertråd och nålLED (ljusaste kan du hitta)saxlim2-3v coin cellsbatteriertråd /wire stripporPinsSteg...

Återvunnet LED Night Light (projekt för nybörjare)

i detta Instructrable, nybörjare kommer att kunna lära sig genom en vary basic men kul projekt, hur LED, kretsar och ledningar verk. Slutresultatet kommer att bli ett mycket häftigt och ljusa natten ljus. Detta projekt kan enkelt göras av barn i 7år...

Enkel usb led night light

jag har gör en LED night Light från en trasig blixtljus och USB-kontakten.Jag tar lysdioderna från blixt ljus och soldat till USB.Anslut bara till telefonladdare och avsluta.behöver bara lödning färdigheteråteranvändning av gamla blixt ljus och usb p...

Eftermontering en utomhus LED night light till en fågelbordet

genom att ta isär alla solar LED kan du montera hela kit inuti någon utomhus fågelfeeder, hus, etc.?Detta exempel var min riktiga första försök. Jag kunde få allt monterat perfekt medanockså hålla det allt torrt och dolda. Jag använde även den bästa...

Joule tjuv LED Night Light - Kit sammansättning steg för steg

tack så mycket för ditt "Joule Thief" LED Night Light Kit.Nu när kit levererar, vill jag ge "Steg" bilder av församlingen.Börja med motstånden. Halvera leads (gör lödning enklare), och böj leads. Jag använder en liten skruvmejsel för a...

Bygga en ändra, batteridrivna LED night light

en liten men mäktig batteridriven nattlampa. Välj från olika enfärgade lägen eller disco flashiga läge! Skulle också göra en utmärkt cykel ljus. Byggt av 7 färg lysdioder och en dot-it.Jag hittade dessa lysdioder samtidigt köpa komponenter för ett an...

Automatisk LED night light (med 555 timer)

försiktigt fick strömavbrott!Och du hitta din ficklampa i MÖRKRET! Åh...Ingen oro, här är den automatiska mörka upptäckt ledde ljus.Steg 1: Delar du behöver * 1M resistor* 1K resistor* 10 resistor* LDR (light beroende motstånd)* Röd lysdiod (2ma)* 1...

Cool LED Night Light

detta är en enkel men effektiv liten nattlampa är löst baserad på den Solar LED Light burk.Det tog mig ungefär en timme att göra och fungerar bra när mörka. Jag ber om ursäkt om bilderna om inte den största, min kamera och jag få inte along.Varning:...

DC LED Night light

först och främst, dessa bilder (hade dessa under längst tid) bör vara den sista som du måste se om min dumma 3,2 MP kamera (gav den till min lillebror)... höjde till 5,2 MP :)Här är affären...Behöver en ljus att lysa upp mörka hallen ovanför trappan...

Enkla seashell LED night light eller humör lampa (w/LED styrkrets)

så detta är en tvådelad instructable, först att vara styrkrets LED (oroa dig inte, det är mycket enkelt) den andra delen är den fysiska lampan. Detta är en extremt flexibel design, bara om någon LED kan användas och bara om någon, låg makt, makt käll...

Att göra en LED Night Light W / stjärna mönster

Denna LED-nattlampa har en stjärna mönster och det lyser upp ett mörkt rum i ett magiskt sätt. Jag använde ipe för trä, men något mörkt trä, eller målad MDF till exempel skulle fungera bra. Detta är ett riktigt roligt projekt och skulle vara bra som...

LED Night Light

Steg 1: Plug 9v batteri i sin hållare.Steg 2: Anslut batteriet leder in på bakbord.Steg 3: Anslut LED till bakbord. Se till att det längre benet på LED är på vänster sida av bakbord.Steg 4: Ansluta motståndet till det kortare benet led. Motstånd färg...

LED Night Light (mörka Sensor)

Många barn är rädda för mörkret. Jag var en av dem. Man kan installera så kallade natten ljus till vägguttag för barn att somna lättare. De har serien nackdel: du måste ta bort natten ljus om du vill använda det uttaget. Tänk om du kunde göra små bär...

Lätt Led Night Light

detta instructable är mycket intressant att titta på och det är en mycket bra sovrum ljus.Så ville jag dela detta projekt.Här är vad vi kommer att behöva:1. dc laddare jack (det inte är för laddning)2. liten mängd tråd3. 2 x dioder4. cirka 25 x lysdi...

LED Night Light DIY

Hur man gör en mycket enkel krets, 220v växelström drivs för att aktivera Super Bright LED för ditt hem. . En enkel LED drivkrets och mycket billig metod att bygga en. Du behöver inte några speciella färdigheter för att montera detta projekt Ok! Jag...

LED night light / humör lampa / lampa / plugg på nätström nätet

detta instructable är inspirerad av verktyg med hjälp av djur ().Han har använt två lysdioder för sitt projekt och han har använt en glödlampa. Vi skall använda endast en LED och en manlig kontakt (pin) istället för en gammal lampa.Många av oss vill...

LED Night Light v.2

Steg 1: Anslut batteriet i sin hållare.Steg 2: Anslut batteriet till bakbord.Steg 3: Anslut (orange) ledde till bakbord.Steg 4: Anslut byta kablarna till bakbord.Steg 5: Koppla in motståndet.Steg 6: Anslut den bygel kabeln.Steg 7: Din gjort! :)...