Färgad Pasta PrankDetta tilltag är TROTSIGT en av min favorit upptåg, särskilt eftersom det har att göra med livsmedel, som är den bästa typen av upptåg. Eftersom pasta är en av mina favoriträtter, kommer jag njuta av det ännu mer, eftersom jag kan förstå besvikelsen. Här är hur det går: du ge ditt offer en låda med pasta, de öppnar det, dumpa det i kokande vatten, och det exploderar i röd färg. Om du väljer att göra detta till din familj / vänner vänligen kommentera nedan och berätta hur det gick!

Se Steg
Relaterade Ämnen

TAND pasta PRANK

jag är ganska säker på att detta tilltag kommer att fungera eftersom tandkräm är något som man använder i morgon eller kväll och då man känner sig sömnig.. .so således ditt uppdrag kommer att avslutaspersonliga Obs-Jag experimenterade det på mig och...

Hemlagad pasta former

vi älskar pasta, men en pasta maskin är inte alltid tillgänglig. Detta gäller särskilt om du kokar hemifrån. Ibland kan du lite variation från tradition sträng pasta. Även detta ett bra sätt att få barnen delaktiga genom att låta dem spela med mat. H...

Hemgjord färgglada Farfalle Pasta

jag har tänkt att färska färgade förbi under en lång tid. Inte någon colorued pasta men jag ville göra stripy pasta. Jag har alltid gillat pasta former som skiljer sig från den vanliga sorten du hitta på mataffären och dessa färgade linjer gör den ge...

Homemade Gourmet färsk Pasta

inte råd priset på fancy gourmet färsk pasta på din lokala leverantör av fina ekologiska och hela jorden livsmedel längre? Tja, det är tuffa tider och du kan passera på en latte eller ge upp på livsmedel väsentliga för livet.Så fortsätt att smutta på...

Hell's Kitchen skrämmande Tapas

djävulska kockar kan ta ett knivhugg i denna läckra avskyvärd avsmakningsmeny. Till att börja med, ja, har vi pocherat bullfrog. Tyvärr, gift dart grodor är i säsong. Vita möss är trevligt. Ge dina gäster det onda ögat, Tja, ögongloben... tur om du h...

Magnetiska kryddhylla

jag älskar att laga mat och, som sådan, jag har en enorm samling av kryddor. Ungefär ett år sedan fick jag trött på att behöva gräva igenom min hög med spice burkar för att hitta den jag var ute efter, så jag beslutat att ändra den upp. Drar lite ins...

Trä örhängen (med minimal verktyg!)

Hälsningar, Karl robotar! Det här är ett par "inläggningar" örhängen jag gjort för min kvinna för våra två-års jubileum. Som dessa gjordes från reservdelar trä jag hade liggande i garaget och jag är inte bra med identifiera skog, jag är inte hel...

Öppen Ravioli med Mascarpone sås & rökt lax

här är jag redo att använda lasagne täcker jag gjort med min färgad pasta degen. Jag tyckte mycket om vilken typ av fyllning jag skulle använda med dem och till slut föll valet på en rik och sammetslen ostsås, med en delikat smak av rökt lax. Jag vil...

Dark Knight Bat-ioli Bat Raviolis

um, um, bra. Kock, pojke, är dessa raviolis skrämmande.Disclaimer: Ingen fladdermöss kom till skada i skapandet av detta recept. Fladdermöss är bra för miljön och ekosystemet. Bygga bat-hus för att rädda fladdermöss.Raviolis har alltid varit en favor...

Bag End Cake

A citron och Lime Madeira cake inredda likna väska slutet, Bilbo Baggins hem i Hobbiton i Sagan om ringen. Jag använde ett recept jag hittade i "Snabb och lätt firande kakor" av Joanna Farrow.Det beskrivs olika kvantiteter för olika stora burkar...

Rustik Picture Frame

Vi hade några "Old Tyme" bilder tagna på senaste semester. Vi köpte ett par utskrifter av våra pojkar att ge till mor-och farföräldrar. Jag bestämde mig att göra vissa ramar för dem.. För att hålla med temat "Vilda västern", tänkte en...

Sea Salt peeling

Huden är ett av de viktigaste organen i kroppen; Det håller din insidor inuti och den skyddar dig. Naturligtvis du vill att hålla huden frisk och ren, och detta havssalt skrubba kommer att rengöra din hud av gamla, döda celler.Steg 1: Samla dina ingr...

Muppet ansikte kopp kakor

Muppet ansikte kopp kakor.Perfekta parti kakor eller present till någon Muppet fan!Du behöver:Verktyg - liten brödkavel circle cutter, rakt kantade modellering verktyg, boll slutade modellering verktyg, liten torr paint pensel (för att hålla sig) sha...

Genomlys färgade T-Shirt

Hur man gör din genomlys färgade T-Shirt:Klämmer det och färga det. Det är så enkelt, egentligen, och resultaten är bra!Steg 1: Låt oss komma igång!Inköpslista:En feminin passform Softee2 tsp. Dharma Fiber reaktiva Dye - #51 Plum Blossom och #19A lil...

Flerfärgade Monkey Fist

Denna multi-färgade monkey's fist upptäckte jag när jag försökte hitta ett sätt att avlägsna brister i den ursprungliga monkey's fist när att göra svängar från en riktning till nästa. Jag insåg genom att klippa sladden det möjligt för mig att använda...

Färgade nudlar, för att äta!

Colors rock. Detta är helt enkelt en enkel guide för att färga nudlar.Steg 1: 1. Välj din nudlarna/pasta jag valde risnudlar eftersom de laga snabbt (och göra en helvete av en röra för katter att leka med).Hoppa till steg 5 om du bara vill se hur pas...

Hur man gör en solder paste dispenser för SMD projekt...

Jag byggde nyligen en SMD reflow ugn med en brödrost ugn och en controller kit. Detta har gjort det riktigt enkelt att löda upp SMD PCB (surface mount enhet kretskort). Du enkelt uttryckt blobbar av solder paste på kuddar, släppa de SMD delarna på pl...

Gör din egen färgade Decorating sockerarter!

Färgat socker används för att dekorera tjusiga desserter kan kosta en bunt. Säljs i lilla 2 till 5 ounce flaskor--på några gourmet butiker det fungerar till en jättestor $25 per pund!Men de är lätt att göra hemma, plus att du kan skapa dina egna anpa...

Hur man lagra / spara dina Henna tatuering pasta

Henna kuber!Henna blir oftast dålig om du håller den för lång. Jag tänkte ut ett sätt att frysa henna med precis rätt mängd av det för en jacquard applikator flaska eller en henna kon för hand.Jag rekommendera att gå till henna husvagn för dina produ...