Färsk Mango choklad Chia ParfaitVad gör du med din chia? Jag älskar blandning chia frön i mina smoothies och med chia pudding på morgonen.

Mango choklad chia parfait är verkligen gudomlig. Lager av vanilj-infunderas mango chia pudding är draperad i söt choklad chia lager för att skapa en prefekt frukost, efterrätt (eller en mumsig fika?!) som kommer få dig rasande ösa. Full av smak, mycket stratifiera och massor av näring. Det är en mycket lätt frukost.

Receptet är en super enkla rätter. Jag använder chia frön, frukter och icke-dairy mjölk för att göra en lätt, frisk form av pudding som kräver ingen matlagning! Puddingen har mycket lite till sötningsmedel (om någon, det är till dig) och massor av fibrer och protein. Visste du att en matsked chia frön har ca 6g fiber och 3g protein?

Denna chia parfait (奇异籽百汇布丁) är enkelt att göra. Om du har ont om tid på morgonen, bara sätta ihop dem och låta det komma tillsammans över natten i kylen. Här är receptet jag gjorde förra veckan. Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

FÄRSK hemlagad choklad CHIP COOKIES

Har du någonsin velat något annat än köpta kakor? Du trodde förmodligen att färska kakor var uteslutet. Tja, är det inte så svårt. Det är faktiskt ganska lätt. Bara ta ett paket av NESTLE TOLL HOUSE Halvsöt choklad bitar och låt oss komma igång. Rece...

RAW choklad chia mousse!

Idag har jag gjort dessa välsmakande lätt att göra Raw Vegan glutenfri choklad chia mousse, ååh Ja! Jag hade raw cacao nibs i mitt skafferi & ville använda dem i dessa läckra choklad chia puddingar!Recept: för 3 efterrätter!Ingredienser:1 kopp hemlag...

Färsk Mango och hallon smör Crostini

Dessa färsk frukt butters är lätta att göra och är älskad av alla. Här har jag gjort Mango och hallon smör på crostini. Använda dem på bröd, muffins, te kakor eller på pannkakor. De ser mycket tilltalande och är färgglada som glass.Steg 1: ingrediens...

Hur man gör (lätt) dekadenta choklad Chia utsäde Pudding

Jag kom över detta recept på Pinterest häromdagen och bestämde mig för jag var bara tvungen att prova.Med alla hjärtans dag mindre än en månad bort, nu har jag detta bad boy i min arsenal och det blir nya min gå till för choklad desserter. Det är bar...

Choklad Chia utsäde Pudding

Serverar 4 till 6Steg 1: ingredienser¼ kopp chia utsäde1 dl osötad kokosmjölk (Coconut Dream varumärke kokosmjölk i tecknade eller Trader Joes har också en version.)5 till 6 medjool dadlar, frön bort2 till 3 msk kakao pulver (beror på intensiteten i...

Gamla hederliga färsk jordgubbe choklad / körsbär glass

Detta är Strawberry Ice Cream Recept från min mormor som dog när jag var 7 år gammal. Genom åren som följde, fortsatte min älskade farfar med traditionen. Jag älskade den så mycket att jag skulle äta mycket, men alltid blev sjuk efteråt glassen. År s...

Mango Frooti - hur man gör färsk Mango fruktig hemma - sommardrink för Kids

Mango Frooti är en ren mango dryck som är konserverande gratis och lätt att göra. Denna mango frooti dryck är riktigt färskt och saftigt. Mango är i säsong. Det bästa sättet att njuta av mango gör denna mango dryck. Det är älskad av alla, speciellt b...

Mango choklad hallon Dessert Spaghetti

Sommaren är en bra tid att komma ikapp med gamla vänner i en husmanskost. Jag nyligen hade en insamling och fick i uppdrag att föra en efterrätt, och så lätt som det verkar, jag kunde inte besluta om något att ge!Mina tankar kretsade kring följande v...

Choklad jordnötssmör Parfait

Denna välsmakande efterrätt är lätt att göra och tar mindre än 20 minuter att förbereda. Denna choklad jordnötssmör parfait är perfekt för semester, fester, även splittras.Steg 1: ingredienser Graham kex 1 dl jordnötssmör 1 8-ounce Block av färskost...

Färsk mangoglass!

Hi ! Här är jag igen :) idag jag vill del med du mycket enkel snabb och läcker mango is cram! Gå med det med din familj och vänner! Alla ingredienser finns i ditt hem, så vad du väntar?Du kan sätta någon frukt du vill eller ens kaka eller choklad, nå...

Hemgjord Mango Frooti

Mango Frooti recept eller färsk Mango Juice är perfekt och bästa drycken i somrar. Glömma de pärlande drycker och de laddade med konserveringsmedel och konstgjorda anstrykningar. Njut av renheten av mango... Mango och mango...Ingredienser:Mogen mango...

Mango A'Gogo Salsa

Färsk Mango A'Gogo SalsaKombinerat med färsk Pacific fisk är det en kollision mellan Pac Rim So Cal så bra. Chop chop färska och snabbt du kommer aldrig gå fel. Behöva se ut som ett proffs att imponera. Kasta detta läckra färgglada maträtt med några...

Vit choklad vispad grädde kakor: mellanmål till efterrätt

först och främst en ursäkt. Många av er undrar varför jag bad om ursäkt en kommer vara sittande tänkande "bara få till receptet" men jag känner att jag ber om ursäkt för att vara borta så länge. Det har varit månader och även om jag tvivlar på a...

Ginger mjölk Pudding med kokos och Mango Garnera

ingefära mjölk pudding är en smaskig efterrätt som traditionella från södra Kina. Jag tycker det smakar underbart med mango och kokos men det är lika fantastiskt av sig själv. Detta recept kan inte visa sig första gången men inte bli avskräckt, det t...

Kokos Mango klibbigt ris med Ginger Air

en av mina favorit desserter att beställa på thailändska restauranger är färsk Mango Sticky Rice. Få inte mig fel, cheesecakes och chokladmousse är där uppe också, men det är något otroligt tillfredsställande om denna något salta dessert med dess lju...

Bärbar varm-choklad Maker

BeskrivningDenna lilla varm-choklad maker kommer att snabbt utarbeta varm-choklad i bilen eller hemma. Lägg bara till vatten och varm-choklad blanda och ansluta den till din 12v till 110v Biladapter och du varm-choklad kommer att vara redo i 5-7 minu...

Mango pie

Mango paj är en av mina favoriter! Det är samma smak som en persika paj, men lite mer tårta. Jag lägga kardemumma till min mango-paj eftersom smakerna fungerar vackert tillsammans. Jag använder också färsk mango i min - jag har aldrig haft en mango p...

Lätt, låg Carb, Rich Chokladpudding med Chia

jag gör chia pudding varje vecka och äter det till frukost eller som efterrätt. Jag har justerat detta recept så att det är mycket choklad, som mina barn verkligen uppskatta. Denna pudding är också mycket låg carb, så du kan njuta av det som en del a...

Färskt fryst Mango yoghurt.

Denna I'ble kommer att visa dig 2 saker: hur du ökar storleken på din glass skopor (8-fold) och hur man gör en läcker färsk fryst Mango yoghurt.Steg 1: Ett mycket enkelt receptIngredienser* 800 g färsk Mango (28 ounce)* 1 stor citron* 250 g socker (9...