Fas 1 av hydrokultur Planter: delarinnan något, låt mig be om ursäkt för kvaliteten på bilderna här, de togs med min mobiltelefon i svagt ljus med ingen blixt, försökte redigera dem för att göra dem lite bättre för dig, betraktaren.

Denna fas ska vara den enkla delen av detta projekt, men hela projektet är inte mycket svårt. En vän hade en matta renare de ville inte och planerar att fylla lite mer av en mark fylla med. Med sommaren på vägen och redan planerar att bygga ett litet hydroponiska system för vissa små börjar frågade jag om jag kunde gut det innan de fick bli av med den.

Saker som behövs:
Gamla matta renare
Philips huvud skruvmejsel
Tång
Kanske en hammare
Plast blad eller arbeta område du inte är rädd för otäcka gamla vatten rinner på.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra kompost te

kompost te är en flytande lösning eller suspension av stöpning kompost i vatten. Det används som båda gödningsmedel och i försöken för att förhindra växtsjukdomar. Komposten te görs genom stöpning kompost i vatten under en variabel (24-48 timmar) och...

Inläggningar uppdrag/hantverkare musikställ

Uppdrag-stil notställ med musik personal inlagaPå grund av enkel konstruktion och enkel urval av material var min första möbel projekt under tidigt 1900-tal Arts & Crafts. Sedan dess jag har funnit det svårt att göra många fler tillägg sedan mitt hem...

Fänkål Gummi katt Buddha

Katt Buddha - en allestädes närvarande nyhet shop fasad, transcendentala art-objekt och inspiration till min favorit cerebral mellanmål.Jag älskar Bumbibjörnarna, kanske för mycket, och jag brukar få en orolig mage när jag över-hänge. Kanske är det d...

Eleplant 3D hydrokultur inomhus planter

Om du har sett "Eleplant" hydrokultur inomhus Planter från repurposed avfall men lust att göra något lite mer proffsiga skälla på "Eleplant 3D". Det använder vissa repurposed delar, några köpta och vissa 3D tryckt. Den är lämplig för o...

Eftermontering en Planter med hydrokultur bevattningssystem

Konvertera alla befintliga planter i en hydroponiska plantageägare med hjälp av peristaltiska pumpen och DC-motor!Vad du behöver:Planter pott med tillräckligt djup för att lagra vatten vid sin bas (måste vara vatten tight, inga avlopp hål)Netto cupHy...

Holländska hink hydrokultur System

Detta, liksom alla mina andra instructables är tillägnad min älskade dotter Rachael Marie som togs från mig sätt att tidigt i livet.Är här det gott folk, det som ni alla har väntat på. Det berömda nederländska hink hydrokulturodlade systemet jag har...

Hydrokultur Food Factory

bygga din egen utomhus hydroponiska system för att odla potatis, jordgubbar, sallad och selleri!Jag har varit intresserad av hydroponics från mycket unga år när en släkting gav mig en "grow light".Att vara ung, jag insåg inte hydroponics innebar...

Groddplanta plantering stöd för hydrokultur ärt grussängen

jag älskar min hydroponiska "farmlet" men transplantation plantor till pea grus sängar alltid gav mig willies.Något har du att göra ett hål i gruset på rätt djup, få den plantor rötter i hålet och fyll hålet runt plantan. Låter enkelt?Nope!Det v...

Lägga till maskin planter

vad kan du eventuellt göra en gammal vintage lägga maskin som inte längre fungerar? Tja, du kan kasta den i papperskorgen, eller du kan göra en intressant planter från det!Jag hittade en gammal trasig bordsräknare på en loppmarknad--maskinen fungerad...

Bygga en PVC och bambu utsäde planter

trädgårdsodlare och jordbrukare kan spara ryggen och plantera frön utan framåtböjd över när de använder denna handgjorda utsäde planter. Thai ris jordbrukare hade ett finger med i designen, men det kan användas med andra frön.Seeder byggs från billig...

Bygga en växter Vs Zombies Planter

jag hade denna gamla Nintendo GameCube som tog upp något utrymme inne i min garderob så jag bestämde mig att antingen kasta det eller använda den för något. Inte vill slösa något gick jag med det senare. Det kom ut ganska häftigt, om jag säger så sjä...

5l öl kagge planter - vertikala trädgården UPGRADE -

UPPDATERING: Jag har lagt några bild av en 5 tunnor vertikala trädgårdenBara en enkel instructables för återanvändning 5l mini öltunnor som blommor eller grönsaker plantageägare.Steg 1: Vad du behöverAllt du behöver ären 5l keg öl behållareen kvarnvi...

Bäst förbaskade organiska återvunnet solar pump hydrokultur system

en hydrokultur system som görs från papperskorgen och innehåller en elektrisk solar pump för att FÖRKOMPRIMERA din tillväxt?! Wow!Här är en modulär och lätta taket setup. Du kan också placera det någonstans att du har fullt solljus, och ingen jord--s...

Hur man bygger ett hem hydrokultur System

jag visa dig hur jag ställa in min hydroponics system, och delarna som behövs, de verktyg som används och där jag köpte dem. Jag är ingen expert i fältet Hydroponics, men jag är ganska glad att dela något jag har lärt mig med dig här.Vi kommer att ti...

Hydrokultur Ebb och Flow enda hink System

jag föresatt sig idag för att göra två projekt. Ebb och flod hinkar du ser här och en kloning låda som Ez-klon maskiner som kostar 200 spänn. Jag har gjort båda. Om någon har ett intresse för den andra Låt mig veta och jag kommer att skriva upp och i...

Hydrokultur läsk flaska System

Hydroponics odling av växter utan smuts. Växter odlas med sina rötter i en inert medium. Mediet kan vara perlit, rockwool, kokos skalet eller stenar. De viktigaste är du hålla rötterna utsätts för en näringsämne rika vatten-lösning.Hydroponiska syste...

Hydrokultur och inomhus trädgårdsskötsel i vintern

detta är min Hobby växthus gjord främst av 110 år gammal bly glasfönster. Det tog mig över 1 1/2 år att bygga på min lediga tid. Det byggdes som ett minnesmärke till min mor och 16 yr.old dotter. Denna bild är tagen på en varm dag i augusti 2013. Jag...

Bygga Audrey II fas 1

Allt börjar med design. Audrey II är en fantastisk varelse; att vara en människoätande planta från yttre rymden som växer i hela produktionen och dansar och sjunger i hennes största former. Naturligtvis har varje form särskilda krav på motion och pre...

Bygga Audrey II fas 2

Fas II i Audrey II är större än hennes tidigare form och börjar visa lite illvilja som hon börjar ta ledningen Seymour för sina egna syften (även är fortfarande ganska något söt och animalian). Som med alla hennes former, har fas II specifika behov f...