Fästa skyddslocken på enhjuling vevarSom de flesta unicyclists skulle veta, ramla dammskydden vevarmarna mycket lätt.

Jag rider en enhjuling nästan varje dag och det blir mycket irriterande att hålla kommer tillbaka att plocka upp dem.

Jag har lösningen, du har till ta bort damm locket först och sedan lägga det på med ett fästelement.

Läs vidare för att ta reda på hur.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Blinka Snap kretsar LED med Kano dator

Jag ska visa hur du flash en Snap kretsar ledde med Kano datorn (min version av Kano har Raspberry Pi 2). Jag har tappat räkningen på hur många datorer har jag byggt genom åren, men jag tror det är säkert att säga att Kano datorn var den enklaste byg...

Elektrisk enhjuling Arduino DIY

Detta är en billig elektrisk arduino själv balansera unicykle. Total kostnad är cirka 360 dollar, och du får en räckvidd på 10-15KM. Enhjuling fungerar som en Segway bara med ett hjul.Steg 1: Steg 1. Delar För att göra det du behöver:Jag har köpt all...

Hur man bygger en enhjuling

Hey guys jag ska visa dig hur man bygger en enhjuling detta gavs som en idéer från JM999 Hej JM999 jag är inte bästa byggare men jag gjorde en enhjuling jag försökt mitt bästa okej väl njutaSteg 1: Hjulet Plats ett monster skapat i marken eller varhe...

Enhjuling fäste för motorcykel

efter att ha sett en instructable för ett fäste att hålla en enhjuling till en motorcykel som jag trodde att jag skulle lägga upp bilder på min lösning på samma problem. Jag har tagit massor av åsikter så du kan lista ut det själv. Jag har tyvärr ing...

Själven balanserar enhjuling

efter populariteten av våra självbalanserande skoter och SciChair bestämde vi oss för att prova något lite vassare, själven balanserar enhjuling.Detta projekt återanvänder en massa saker från våra tidigare projekt, med en arduino som hjärnan bakom ku...

Enhjuling rack för motorcykel (UniRack)

hur man bygger en enhjuling rack för Harley Davidson motorcykel. Inte låta rida din motorcykel stopp du från ridning din enhjuling! Stöder både en 20" prövningar enhjuling, och också en standard 24" berg enhjuling.Steg 1: Skär upp en gammal cyke...

Enhjuling passerar Sign

I detta instructable (min första), jag kommer att visa dig hur man gör en replika vägskylt.Jag kommer att vara ärlig och säga att jag lånat - ok kanske stal, konceptet från en bildekal. Men ändå, jag gjorde tecken.(Observera: "UniMan" bilden är...

Cykel till enhjuling i tre tusen enkla steg (i dag).

Hello.Idag fick jag en gammal trasig cykel.Jag har dagen och jag har haft en idé i huvudet att göra en enhjuling nyligen så idag är dagen.Jag har sett två andra mönster:-ett som använder den bakre triangeln och kedja med biloch-ett som använder framg...

Cykel/enhjuling - anpassade byggt sadel

Hi folks - väl precis som det står på burken, här är hur jag satte ihop min frus anpassade gjort sadel - även jag kommer att använda samma metod för att bygga och täcka en anpassad enhjuling sadel när jag kan, det är därför i början av detta instruct...

Enhjuling pimpin ' :)

jag rider en enhjuling på skoj och ibland försöker jag övertyga mig själv att det är även praktiskt. En sak jag vill göra är att glöda så att jag kan se där jag rider och upptäcka knölar för att undvika UPD (oplanerad demonteringar). EL wire är perfe...

Botaniska trädgården fotosafari: Hänga lös den bästa skotten

När jag reser, försöker jag hitta en lokal botanisk trädgård att utforska. Botaniska trädgården är underbara platser, en samling av konst och natur att presentera några riktigt bra hobby fotografering möjligheter. Denna särskilda fotosafari var resul...

E-checkar klocka med Arduino Yun och hur returneras olästa e-postmeddelanden som ett heltal.

I denna video vi kommer att använda en Arduino Yun (eller leonardo med en wifi sköld) för att kontrollera din e-post konto (eller valda etikett) och returnera antalet olästa e-postmeddelanden som ett heltal som ska användas i ett annat projekt eller...

Bryggning på en Budget: fällt - bästa kalla brygga kaffe metod utan en bryggare

Så, jag brukade säga att jag bara druckit iskaffe från Dunkin Donuts för grädde och socker. Jag sparade min kaffe snobiness för en varm kopp Chemex Häll över.Men... Efter ett besök i Fören fackverket kafferosterier i Chicago, upptäckte jag kall Lapin...

Min bästa Espresso Machineless Latte

min lösning på lattes hemma, utan en espressomaskin.Steg 1: Espresso Machineless Espresso Ifrån att ha en riktig espressomaskin i huset, det bästa sättet jag har hittat att falska espresso är den uppochner brygga metod med den fantastiska, prisvärda,...

Bästa Chocolate Chip Cookies någonsin!

Stor, tjock, seg och läckra detta är de bästa chocolate chip cookies någonsin!Steg 1: Samla ingredienser Vad du behöver:3 koppar Plus 2 TBLS mjöl1/2 tsk Salt1/2 tsk bakpulver12 TBLS smält & kylas till varmt smör1 kopp ljusbrunt socker1/2 dl strösocke...

Bästa kokos havregryn kakor du kommer någonsin smak

jag har blitt forskande för prefekten versioner av alla grundläggande bakning recept. När det kom till havremjöl, fann jag en kokos havregryn recept som var inte illa. Med några tweeks och tillägg, har jag kommit på den bästa cookie som människan kän...

Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie recept

jag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att anvä...

Bästa pepparkakor Cookie recept

Varje år jag brukar lämna min semester bakning till sista minuten, utan tid för recept testning, och sluta med bara sisådär pepparkakor. Men inte i år! Jag tog äntligen tid att testa och detta recept, utan tvekan, gör den bästa pepparkakor cookie jag...

Bästa pepparkakshus

många människor dela tiden för att göra ett pepparkakshus tillsammans. Vare sig det är en familj spendera tid tillsammans eller en vänlig konkurrens inom en arbetsplats eller hem. Hursomhelst, bygga ett pepparkakshus från grunden kan vara svårt ändå...